RappaR Opublikowano 28 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 2 minuty temu, ptak napisał: Pierwsze słyszę, ale możliwe, że nie to pokolenie. No właśnie Koelner to Twoje pokolenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 4 minuty temu, RappaR napisał: No właśnie Koelner to Twoje pokolenie To już na starość mu się coś pomieszało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 6 godzin temu, Pablo81 napisał: Trochę dziwne, że dla kobiety 18-24 tak bardzo ważny jest stan posiadania czy dobre sytuowanie partnera. @RappaR coś innego pisał że swojego doświadczenia. I szczerze mówiąc mi też wydawało się, że kobiety są coraz bardziej samodzielne. Jest trochę postaw takiego typu jak ta poniżej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Trochę? Mnie bynajmniej taka postawa nie szokuje, przynajmniej jasno postawiona sprawa "daje dupy za pieniądze" z tym że pozostawia sobie wybór klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 4 minuty temu, ptak napisał: Trochę? Mnie bynajmniej taka postawa nie szokuje, przynajmniej jasno postawiona sprawa "daje dupy za pieniądze" z tym że pozostawia sobie wybór klienta. Trochę tak. Podlinkuje klasykę gatunku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 @fluber zlituj się, wrzucasz tyle materiałów rakotwórczych, że mogę iść prosto na chemioterapię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Teraz, P_M napisał: @fluber zlituj się, wrzucasz tyle materiałów rakotwórczych, że mogę iść prosto na chemioterapię... Jeżeli jesteś trzeźwy to oglądasz na własną odpowiedzialność! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Teraz, fluber napisał: Jeżeli jesteś trzeźwy to oglądasz na własną odpowiedzialność! Właśnie zdążyłem oba już obejrzeć, takie rzeczy się wrzuca z ostrzeżeniami, co z Ciebie za chrześcijanin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 3 minuty temu, P_M napisał: Właśnie zdążyłem oba już obejrzeć, takie rzeczy się wrzuca z ostrzeżeniami, co z Ciebie za chrześcijanin Ostrzeżenie jest w tytule tematu! Poza tym pozwoliłem Ci poszerzyć horyzonty i otworzyć się na inny świat i nową, nieznaną rzeczywistość! Nie ma za co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 27 minut temu, fluber napisał: Trochę tak. Podlinkuje klasykę gatunku: Zajebiste. Masz jakieś info kto to jest i jakie są jej dalsze losy po tym filmiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 4 minuty temu, ptak napisał: Zajebiste. Masz jakieś info kto to jest i jakie są jej dalsze losy po tym filmiku? Podobno jest zajęta. Spotyka się z biznesmenem o imieniu janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Teraz, fluber napisał: Podobno jest zajęta. Spotyka się z biznesmenem o imieniu janusz Chyba k**** Tracz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 24 minuty temu, fluber napisał: Jeżeli jesteś trzeźwy to oglądasz na własną odpowiedzialność! 19 minut temu, fluber napisał: Ostrzeżenie jest w tytule tematu! Poza tym pozwoliłem Ci poszerzyć horyzonty i otworzyć się na inny świat i nową, nieznaną rzeczywistość! Nie ma za co! nie krzycz i tak się nie podniecaj. takie jest życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 3 minuty temu, Koelner napisał: nie krzycz i tak się nie podniecaj. takie jest życie Jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Jakie? Brutalne. Masz być męski, mieć swoje zdanie, nasz dużo zarabiać, masz być mądrzejszy, przystojny (to akurat niekoniecznie) ale nie możesz narzucać swojego zdania ani ograniczać woli tej pani. A wydawało mi się, że jak kupuje zabawkę to rozporządzamy nią według własnego uznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 8 minut temu, fluber napisał: Jakie? jak rap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: jak rap Widzę że jesteś z tych co pieprzą, jak czlowiekowi ciężko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Muszę się napić po tych 2 filmikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 10 minut temu, Koelner napisał: jak rap W nim zawarte jest wszystko ! Też słucham Ryszarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 16 minut temu, ptak napisał: Brutalne. Masz być męski, mieć swoje zdanie, nasz dużo zarabiać, masz być mądrzejszy, przystojny (to akurat niekoniecznie) ale nie możesz narzucać swojego zdania ani ograniczać woli tej pani. A wydawało mi się, że jak kupuje zabawkę to rozporządzamy nią według własnego uznania. Co faceci są w stanie zrobić dla kawałka ciałka i wątpliwej inteligencji (a to przecież jest sexy - przynajmniej dla mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi