RappaR Opublikowano 13 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 5 minut temu, eF. napisał: Cały Twój wywód w tym temacie to cringe, ale to mnie rozbawiło mocno jednak xDDD PS jak już tutaj, mam kontuzję kolana, ocieplam się bimberkiem Ok w czym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Teraz, RappaR napisał: Ok w czym problem Żaden problem, dobry bimber i trochę beki Generalnie mam lepszy humor czytając to <bezradny> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 W dniu 18.09.2022 o 00:26, ignazz napisał: A na serio to gdzieś czytałem ze najbardziej dewastujące organizm połączenie jest cola zero plus łychą. To podobno jest toksyczne. Weźcie pijcie czyste. Jeden to czyste drugie tamto ale bez dopisku zero. Gdzie jesteście? Ja w kwestii mocnego alkoholu trzymam się tego co powiedział Tadeusz Nalepa " moja słowiańska dusza akceptuje tylko biały czysty alkohol" wypije łiski i inne wynalazki, ale dobra wódka podchodzi mi najbardziej. No wiadomo, że piwo jest na pierwszym miejscu, ale jak mam zamiar się nawalić to najlepiej wódką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Dzisiaj tak, z colą zero (nie bijcie) Fajnie smakuje z redbullem ale staram się unikać energetyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 32 minuty temu, Sewer napisał: Dzisiaj tak, z colą zero (nie bijcie) Fajnie smakuje z redbullem ale staram się unikać energetyków. Polecam z sokiem pomarańczowym, lepsze niż z redbullem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 14 minut temu, RappaR napisał: Polecam z sokiem pomarańczowym, lepsze niż z redbullem. jaeger z pomaranczowym? dostalem to i sprobowalem samo, ale niedobre, zobacze czy z pomaranczowym da sie wypić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Ja po soku pomarańczowym mam straszną zgagę niestety.Słyszałem że podobno dobry jest z kwasem chlebowym + limonka, muszę to sprawdzić Ogólnie Jager jest dla mnie za słodki bo lubię kraft i gorzkie alko (głównie gin - the best) dlatego dobry z redbullem bo jest wtedy dodatek kwaśny ale z colą też ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Gorąca herbata, pół cytryny, łyżka miodu, 40 jagermeistra, najlepsze na rozgrzewkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Co dziś polewajcie? PoLana pozdrawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Nic, w pracy jestem. Tak w ogóle to nie pijam mocnych alkoholi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 26 minut temu, szogo napisał: Co dziś polewajcie? PoLana pozdrawia. Na randce poszły grzance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 1 godzinę temu, RappaR napisał: Na randce poszły grzance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 zielony stumbras rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Próbuję właśnie pożegnalną łychę z roboty - dostałem 18kę Glenfiddicha. Pójdzie poczwórna porcja, potem coś tańszego W ogóle z prezentów mam w chacie dwie 18ki i 15kę - troche burżujstwem jedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Jakby ktoś we Wrocławiu był na mieście to zapraszam do Baru Wembley na mecz Anglia USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Dziś to raczej więcej osób odpisze, co tam leci? Baaaaaalentynaaaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 W dniu 24.11.2022 o 22:31, RappaR napisał: Na randce poszły grzance no jak tam, kiedy wesele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 10 minut temu, rw30 napisał: no jak tam, kiedy wesele ? "Mówią, że jak w sobotę zmówiny a w niedzielę ślub, to pewnie za tydzień chrzciny" Mania Pawlakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 49 minut temu, rw30 napisał: no jak tam, kiedy wesele ? za mądry jest na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Małżeństwo to zdecydowanie przereklamowana instytucja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi