Dunk Fan Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 (edytowane) W dniu 4.09.2022 o 16:19, Tecu napisał: Jak to lubisz to pewnie nawet nie musisz grać Ale nie powiem, dziwne hobby Patrząc po sobie - wraz z kolejnymi podróżami i nowo spotykanymi ludźmi przestaniesz się tak dziwić. Aczkolwiek grać nie muszę, to prawda PS. Oryginalny sposób na zejście z SC Shavlik, podoba mi się. Bez ryzyka nie ma zabawy. Edytowane 5 Września 2022 przez Dunk Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 9 pick do wzięcia, last call. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Godzinę temu, Roger napisał: 9 pick do wzięcia, last call. Oferty 'last minute' powinny być z dużą zniżką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 (edytowane) 18 godzin temu, Lu- napisał: Gafford zawsze w cenie, tak tylko przypominam, bo będzie zgrzytanie zębów, gdy trzeba będzie sypnąć ok stu baksów kaski waiverowej na tego kocura. LOL, podziwiam Twoja wytrwalosc w oglaszaniu go. Bo gdyby byl chociaz solidniakiem to bys wywalil paru innych gosci przed nim... 15 godzin temu, evitacre napisał: Da się jakoś zablokować słowo Gafford na forum ? ; ) Ignoruj posty Lu- do konca deadline bo tak srednio w co drugim o nim pisze ;-D [* wartosc szacunkowa, w zaden sposob nie liczylem] 15 godzin temu, GeDDo napisał: No na pewno zacznie z ławki i na początku będzie dostawał jakieś resztki. Rockets pewnie będą grali dużo E.Gordonem aby go sprzedać. Natomiast z czasem powinien dostawać więcej minut. Przewiduję u niego około 20 minut na mecz w perspektywie całego sezonu (czyli podobnie jak w zeszłym sezonie Sengun). Koleś jednak ma możliwości nabijania fajnych cyferek. W NCAA przy 24,5 minuty kręcił średnią 45,55fp. W SL przy 27,5 minuty kręcił 54,40fp. Wiadomo, że nie ma jak porównywać tego z NBA. No ale jeśli dostanie te 20 minut na mecz i zrobi te +30fp, to będzie bardzo fajny wynik od gościa który kosztuje w utrzymaniu 15fp. On jest chyba bardziej SF/PF? Czyli raczej bedzie w rotacji za Tate i Jabari, a z lawki bedzie rywalizowal bardziej z Christopherem i KJem niz EGordonem? Tak czy inaczej ciekawy pick pokazujacy jak sie zmienily priorytety draftowe, teraz jakby wazniejsza jest pensja 15stka i jakas tam produktywnosc niz pensja 20+, ale wiekszy upside. Edytowane 6 Września 2022 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 W dobie znaczących cięć kadrowych i generalnego kryzysu paliwowego (oraz przez Waszą okrutną bezduszność) zawodnik Malcolm Brogdon lat 30, opuszcza szeregi Rockets w trybie natychmiastowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Jeśli ktoś chce sprzedać pick, niech zastuka na PM (nie, nie chodzi mi o Gafforda w drugą stronę ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Jalen Duren do Lakers, JJJ, Monk i Hachimura do Magic, VanVleet i Nesmith do mnie. @Jendras@Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Jak dla mnie wystarczylo wywalic Metu Horforda i Kennarda a nie oddawac taki talent jak JJJ za fajny hilite z ligi letniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 26 minut temu, Roger napisał: Jalen Duren do Lakers, JJJ, Monk i Hachimura do Magic, VanVleet i Nesmith do mnie. @Jendras@Krzemo Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Ale zapachniało oldschoolem, DF, Jendras się uruchomił, Buła wrócił. Jest jeszcze miejsce w jakimś zespole do zabawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 6 minut temu, Reikai napisał: Ale zapachniało oldschoolem, DF, Jendras się uruchomił, Buła wrócił. Jest jeszcze miejsce w jakimś zespole do zabawy? Tak ale w fbx2 lub 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 2 godziny temu, Roger napisał: Jalen Duren do Lakers, JJJ, Monk i Hachimura do Magic, VanVleet i Nesmith do mnie. @Jendras@Krzemo Deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) 2 godziny temu, ai3 napisał: Jak dla mnie wystarczylo wywalic Metu Horforda i Kennarda a nie oddawac taki talent jak JJJ za fajny hilite z ligi letniej Biorę JJJ - źle, bo połamany Oddaję JJJ - źle, super talent! Najlepiej nic nie robić i znowu skończyć na czwartym miejscu. Albo nie, sprzedać LeBrona za Randle'a. Mam gdzieś ligę letnią, Durena uważam za czołowego prospecta tego draftu, w dodatku fizycznie NBA ready i w zespole, w którym ma szanse na minuty od samego początku. Metu i Kennard i tak polecą, a Horford to solidniak, który zapewnia +40 i mało kontuzji, więc nie widzę powodu, żeby go zrzucać na FA. A tak w ogóle, to zyskałem sporo elastyczności, więc ai3, mogę Ci pomóc zejść z salary Edytowane 7 Września 2022 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 jak ktoś ma jeszcze coś ciekawego do zrzucenia to oddam pick przyszłoroczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Norman Powell i Dort do oddania za coś ważącego max. 15fp i rokującego na grę w nadchodzącym sezonie, pick z kasą, lub ostatecznie kasę. Bez ciśnienia, sporo czasu na zejście z sc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 @bulek martwię się o Ciebie. Wszyscy pracują, schodzą z SC, a Ty się opierdalasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Dziękuję @Lu- za troskę. To dla mnie bardzo ważne w tych czasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Bones Hyland i Corey Kispert na bloku. Może być za przyszłoroczny pick, albo za tegorocznego weterana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Ma ktoś może listę FA'sów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 24 minuty temu, Lu- napisał: Ma ktoś może listę FA'sów? https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/18809/players?pspid=782202463&activity=players Tylko nie uwzględniaj wszystkich rookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi