Lu- Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Mirek, nie mamy. Było się odezwać tydzień temu, Houston było do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) OK, dzięki, aczkolwiek to jeszcze nie była ostateczna deklaracja. EDIT: Houston to chyba nie była taka zła ekipa. Edytowane 3 Września 2022 przez Dunk Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Odezwij się w kwietniu 2023. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 11 minut temu, Dunk Fan napisał: OK, dzięki, aczkolwiek to jeszcze nie była ostateczna deklaracja. EDIT: Houston to chyba nie była taka zła ekipa. W fbx3 mamy 2 wolne. Cc @t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 16 minut temu, Dunk Fan napisał: Macie wolny zespół? Tak badawczo pytam. W fbx2 szukamy. Tam się zgłoś lub do mnie na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) Panowie, dziękuję, ale jeśli miałbym grać to tylko tutaj. Tylko tu wiedzą jak mnie skutecznie zwyzywać Edytowane 3 Września 2022 przez Dunk Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 (edytowane) 21 godzin temu, evitacre napisał: Chodziło mi o to ze skumałem ze wymieniasz jednego albo drugiego i dwóch jest niedostępnych. Gdybym wiedział zamieniłbym ofertę na Roberta Williamsa albo Beal’a, oni w sumie o ok 10 więcej niż Wiggo ale chyba spoko oszczędność. A no to o Bealu moglibyśmy rozmawiać. Edytowane 4 Września 2022 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 16 godzin temu, Dunk Fan napisał: Panowie, dziękuję, ale jeśli miałbym grać to tylko tutaj. Tylko tu wiedzą jak mnie skutecznie zwyzywać Jak to lubisz to pewnie nawet nie musisz grać Ale nie powiem, dziwne hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 W dniu 3.09.2022 o 17:13, Szulim napisał: zakldajac ze średnio ta 5 robi średnio 60fp na 70 meczach mam Ok 21k fpp z tego core do tego dochodzi 5 slotów z których przy średniej 30fp robi się dodatkowe Ok 14k fp To pierwsze zalozenie wydaje sie ok [pomijajac historie opuszczonych gier u tych graczy], ale to drugie jest bardzo agresywne bo miejsca w salary max na 3-4 30stki czyli tak realistycznie potrzebujesz 2-3 graczy robiacych 30+ a wazacych ok 15... i to na caly sezon ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Będę w końcu musiał zacząć grzebać w FA podczas sezonu coz zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Poszukuję kogoś ze znaczkiem PG. W zamian do oddania: - Myles Turner - Klay Thompson - Franz Wagner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 (edytowane) O! Pierwszy niesztampowy pick, @GeDDo jakie zakladasz jego minuty? Bo prawie na pewno bedzie rezerwowym, nie? Edytowane 5 Września 2022 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Jak ktoś widzi coś dla siebie z 9 pickiem, to zapraszam do rozmów. Mogę dorzucić Powella, Dorta, Monka, Hachimurę, w zamian za coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 O nie, ukradli Easona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Lonnie Walker, Lowry on the block. Pick lub $. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 (edytowane) Gafford zawsze w cenie, tak tylko przypominam, bo będzie zgrzytanie zębów, gdy trzeba będzie sypnąć ok stu baksów kaski waiverowej na tego kocura. Edytowane 5 Września 2022 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 3 godziny temu, Lu- napisał: Gafford zawsze w cenie, tak tylko przypominam, bo będzie zgrzytanie zębów, gdy trzeba będzie sypnąć ok stu baksów kaski waiverowej na tego kocura. Da się jakoś zablokować słowo Gafford na forum ? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 9 godzin temu, wiLQ napisał: O! Pierwszy niesztampowy pick, @GeDDo jakie zakladasz jego minuty? Bo prawie na pewno bedzie rezerwowym, nie? No na pewno zacznie z ławki i na początku będzie dostawał jakieś resztki. Rockets pewnie będą grali dużo E.Gordonem aby go sprzedać. Natomiast z czasem powinien dostawać więcej minut. Przewiduję u niego około 20 minut na mecz w perspektywie całego sezonu (czyli podobnie jak w zeszłym sezonie Sengun). Koleś jednak ma możliwości nabijania fajnych cyferek. W NCAA przy 24,5 minuty kręcił średnią 45,55fp. W SL przy 27,5 minuty kręcił 54,40fp. Wiadomo, że nie ma jak porównywać tego z NBA. No ale jeśli dostanie te 20 minut na mecz i zrobi te +30fp, to będzie bardzo fajny wynik od gościa który kosztuje w utrzymaniu 15fp. Generalnie celowałem w kogoś innego z tym wyborem. Dopytywałem o dalsze picki, aby mieć możliwość wybrać obu upatrzonych. Jeszcze wczoraj rano byłem za innym rozwiązaniem. Jednak @Krzemo się ociągał z wyborem , więc mając czas sprawdziłem sobie dokładniej obu delikwentów i zapadła decyzja, że z #8 postawię na T.Easona (mniejsza konkurencja w drużynie, perspektywa większych minut, tańszy w utrzymaniu). A sezon zweryfikuje czy była to dobra decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Kawhi do Clippers Demar do Szulima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi