Koelner Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: macron i schulz to nie są zbyt wysokie progi dokładnie, bo macron max to winko a schultz reds malinowy a dziewczyna wali wódkę ( tak Morawiecki zasugerował więc to musi być prawda ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Makaron z Olafem chcą (nadal) robić interesy z ruskimi a Finowie nie, to jest ta różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 5 godzin temu, Koelner napisał: @RappaR widzisz, laleczka do końca „jazda z k****mi” a macron, musk, scholz znowu gadają że trzeba rozmawiać o pokoju bo Rosja jest za duża żeby ją dojechać. dziewczyna imprezuje i wie o co chodzi To seksistka, która wymaga tylko od mężczyzn obowiązku wojskowego? Jak niskie mniemanie trzeba mieć, by podziwiać kogoś, kto gardzi Twoim życiem jako "tylko" mężczyzna i używa go zabawy nim w celu realizacji celów politycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 18 minut temu, RappaR napisał: To seksistka, która wymaga tylko od mężczyzn obowiązku wojskowego? Jak niskie mniemanie trzeba mieć, by podziwiać kogoś, kto gardzi Twoim życiem jako "tylko" mężczyzna i używa go zabawy nim w celu realizacji celów politycznych Jeśli taka jest to niedobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 2 godziny temu, Pepis21 napisał: Makaron z Olafem chcą (nadal) robić interesy z ruskimi a Finowie nie, to jest ta różnica. Tylko kurde jak mozna robic interesy jezeli jedyne narzedzie do interesu, ruskie sobie wysadzili /s? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 2 godziny temu, memento1984 napisał: Tylko kurde jak mozna robic interesy jezeli jedyne narzedzie do interesu, ruskie sobie wysadzili /s? Przecież Ruskie nie wysadzili tego rurociągu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 3 godziny temu, Sebastian napisał: Przecież Ruskie nie wysadzili tego rurociągu.. Niby nie ale ruskie to też nie monolit a to, że mają dziwne pomysły to już wiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 11 minut temu, jack napisał: Niby nie ale ruskie to też nie monolit a to, że mają dziwne pomysły to już wiemy Inwestowali mnóstwo pieniędzy w zrobienie rurociągu i kupienie niemieckich polityków i ogólne lobbowanie, żeby w ogóle projekt dało się zrealizować. Do tego - wbrew temu co ludzie mówią - Ruscy dobrze wiedzą na kogo mogą w Europie liczyć - na Niemców. I wysadzają rurę która łączy Rosje z Niemcami ? To się kupy nie trzyma. USA, Polska, Ukraina Anglia albo konkurencja od ropy i gazu. Tu bym raczej szukał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Hahaha Ukraina trolling lvl hard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 W dniu 7.10.2022 o 10:53, lorak napisał: ^ a polska nadal 100 lat za murzynami i zgniłym zachodem ; ] well gorzej jak komus przybili ziolo bo cos odjebal powaznie a nie mieli nic wiecej crime rate oczekuje ze jebnie w gore w stanach ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 7 godzin temu, Kubbas napisał: well gorzej jak komus przybili ziolo bo cos odjebal powaznie a nie mieli nic wiecej crime rate oczekuje ze jebnie w gore w stanach ponownie Demokraci - desperacja zaglada w oczy, coraz glupsze decyzje ~4tyg przed wyborami, tzn w ich oczach pelen kumatyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 pierwszy lepszy source na youtube, moze ktos ma lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 W dniu 9.10.2022 o 16:13, memento1984 napisał: Demokraci - desperacja zaglada w oczy, coraz glupsze decyzje ~4tyg przed wyborami, tzn w ich oczach pelen kumatyzm Nie śledzę jakoś amerykańskiej sceny ale przy okazji jakiegoś meczu NBA widziałeś komentarze,że Demokraci ostatnio odzyskali prowadzenie w sondażach. I senatu nie straća ale Izbę już pewnie tak. Ale nie wiem jak to naprawdę wygląda. Rzeczywiście moga stracić obiez izby ? Czy niekoniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 (edytowane) Aktywiści z Just Stop Oil oblali "Słoneczniki" Van Gogha zupą pomidorową, a następnie przykleili się do ściany londyńskiego muzeum. https://streamable.com/dgbfg0 Ale wyprane łby. Harden.gif Edytowane 14 Października 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 16 minut temu, Reikai napisał: Aktywiści z Just Stop Oil oblali "Słoneczniki" Van Gogha zupą pomidorową, a następnie przykleili się do ściany londyńskiego muzeum. https://streamable.com/dgbfg0 Ale wyprane łby. Harden.gif Sądzę, że obraz był chroniony ale mam nadzieję, że zapłacą karę za zniszczenie. Tak myślę, że po 100 mln dolarów na łeb wystarczy. A - to nie są aktywiści - to są wandale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 2 godziny temu, ely3 napisał: Nie śledzę jakoś amerykańskiej sceny ale przy okazji jakiegoś meczu NBA widziałeś komentarze,że Demokraci ostatnio odzyskali prowadzenie w sondażach. I senatu nie straća ale Izbę już pewnie tak. Ale nie wiem jak to naprawdę wygląda. Rzeczywiście moga stracić obiez izby ? Czy niekoniecznie Generalnie mocno dostaja po tylku. np Biden zdecydowal sie oproznic (o polowe) strategiczne zapasy ropy na ~2mies przed wyborami zeby obnizyc cene benzyny. teraz przy okazji OPEC+ mu zrobil psikusa na ~3tyg przed tymi wyborami i obnizyl produkcje i opatrzyl to jeszcze komentarzem (arabia saudyjska) ze Biden prosil ich przynajmniej o nie oglaszanie tej zmiany przed wyborami (ouc!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 17 minut temu, Sebastian napisał: Sądzę, że obraz był chroniony ale mam nadzieję, że zapłacą karę za zniszczenie. Tak myślę, że po 100 mln dolarów na łeb wystarczy. A - to nie są aktywiści - to są wandale. Obraz nieuszkodzony, ale rama już tak. Greta lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 W dniu 8.09.2022 o 22:10, Vice-kontorezerwowe napisał: Hahaha sąsiad 96 lat nade Mną ( ten sam rocznik) co królowa, w sumie nie wstaje już z łóżka ale humor i wigor mu dopisuje. Bo darł przed chwilą morde do swojej wnuczki która się nim opiekuje " Widzisz ona zmarła a Ja żyje " a po chwili " No już dobra przelącz mi na te siatkówkę" p.s najlepiej wczoraj.. podsłuchałem " no zjedz ten obiad dziadku" dziadek: "no przecież jadłem w niedziele" xd btw. pytałem się z miesiąc temu czy do tej 100 dociągnie, to mowi, że nie ma szans, ale sie postara x dziadek z góry gruz200 zmarł 3 tyg po Królowej Elżbiecie, może sobie to do CV wpisać. takie info tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 @Vice-kontorezerwowe - Ech, a ta historia wywołała taki uśmiech na mojej twarzy, szkoda, że tylko 3 tygodnie więcej, mimo to dobrze, że na koniec życia mógł doznać szczerej radości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi