agresywnychomik Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Cieszmy się życiem, bo będzie gorzej Tak, ofc a Putinia zastrzelili 3 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Tak, ofc a Putinia zastrzelili 3 lata temu Spoko, jak uważasz że będzie lepiej, to powiem szczerze chcę być miał rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Teraz, RappaR napisał(a): Spoko, jak uważasz że będzie lepiej, to powiem szczerze chcę być miał rację Moim zdaniem będzie inaczej, dinozaury mogą nie pasować, a czarnowidztwo i narzekanie, ogólna toksyczność to bez względu na czasy trzymałbym się z daleka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Moim zdaniem będzie inaczej, dinozaury mogą nie pasować, a czarnowidztwo i narzekanie, ogólna toksyczność to bez względu na czasy trzymałbym się z daleka. Spoko, dalej jesteś zły na mnie, ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 8 minut temu, RappaR napisał(a): Spoko, dalej jesteś zły na mnie, ok Zły to ja mogę być na żonę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Zły to ja mogę być na żonę. Czemu nienawidzisz kobiet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 3 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Tak, ofc a Putinia zastrzelili 3 lata temu Ja myslalem ze on juz zmarl na jakis nowotwor i mamy teraz jakiegos 5-tego sobowtora. 3 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Moim zdaniem będzie inaczej, dinozaury mogą nie pasować, a czarnowidztwo i narzekanie, ogólna toksyczność to bez względu na czasy trzymałbym się z daleka. Czarnowidztwo u samotnych/dink-ow - nowe nie znalem. 4 godziny temu, fluber napisał(a): Też mam takie wrażenie. Chyba tylko popularyzacja etf spowodowała, że giełda się jeszcze trzyma Zamykaj pozycje na tych spekulacyjnych instrumentach to przyspieszysz nieuchronny upadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Niedziela o 12:48 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 12:48 Open the Fuckin’ Strait, you crazy bastards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk8 Opublikowano Niedziela o 21:04 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:04 Ciekawe czy w przeciągu kilku dni albo tygodni dojdzie do grożenia użycia atomówki przez DT w akcie desperacji, kiedy Irańczycy dalej będą mieli w pompie jego żądania, prośby i groźby, no chyba, że we wtorek przelecą się kilka razy B2 na grubo, chociaż widać też, że Iran odrobił lekcje sprzed roku i reżim chyba sobie mimo wszystko dobrze radzi w tej wojnie obronnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano Wtorek o 14:04 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 14:04 (edytowane) czyli atak na Izrael niezle Edytowane Wtorek o 14:31 przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano Wtorek o 14:26 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 14:26 W dniu 3.04.2026 o 15:23, agresywnychomik napisał(a): Tak, ofc a Putinia zastrzelili 3 lata temu Trzy i pół roku temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 19:21 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:21 WTF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Wtorek o 22:13 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 22:13 (edytowane) 2 godziny temu, fluber napisał(a): WTF W jakim świecie się jutro obudzimy? Edytowane Wtorek o 22:13 przez agresywnychomik Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Wtorek o 23:02 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 23:02 48 minut temu, agresywnychomik napisał(a): W jakim świecie się jutro obudzimy? fluber rozczarowany bedzie narzekal ze jednak nie zaatakowal, “complete cinema” etc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 02:17 Udostępnij Opublikowano Środa o 02:17 3 godziny temu, memento1984 napisał(a): fluber rozczarowany bedzie narzekal ze jednak nie zaatakowal, “complete cinema” etc! Ja się bardzo cieszę, że Izrael pozwolił Wam się wycofać. Przedstawiciel Białego Domu cytowany przez telewizję CNN poinformował, że na wstrzymanie bombardowań na dwa tygodnie zgodził się Izrael Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 04:07 Udostępnij Opublikowano Środa o 04:07 5 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): W jakim świecie się jutro obudzimy? https://www.theguardian.com/world/2026/apr/08/iran-10-point-plan-ceasefire-donald-trump-us The list of 10 points, published by Iranianstate media, include a number of conditions the US has rejected in the past. The plan requires: The lifting of all primary and secondary sanctions on Iran. Continued Iranian control over the strait of Hormuz. US military withdrawal from the Middle East. An end to attacks on Iran and its allies. The release of frozen Iranian assets. A UN security council resolution making any deal binding. In the version released in Farsi, Iran also included the phrase “acceptance of enrichment” for its nuclear program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Środa o 07:17 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:17 Kalendarium zwycięstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano Środa o 07:24 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:24 (edytowane) Jak mnie wkurwiaja takie konfilkty, liczylem ze albo rozpierdolony bedzie caly Irak albo Izrael ( zanim jego ludnosc zdazy sie spakowac, wsiasc do samolotow i wylądować w Polin) Donaldzie Trampie zawiodles mnie Edytowane Środa o 07:28 przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Środa o 07:58 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:58 (edytowane) Tak sobie czytam newsy i reakcje odnosnie tego rzekomego zawieszenia walk na 2 tygodnie... i czy wszystkie strony konfliktu zaakceptowaly ta sama wersje? Czy moze mi ktos wyjasnic gdzie sie myle: 1) Trump oglosil pelne otwarcie ciesniny i odtrabil wielki sukces/pompke na gieldzie [ignorujac fakt, ze zniszczen infrastruktury nie da sie cofnac tweetem tylko mina miesiace, a nie 2 tygodnie, zanim produkcja ropy/gazy moze wrocic do 100% sprzed wojny]. 2) Izrael twierdzi, ze porozumienie nie zawiera bombardowania Libanu chociaz... 3) wg Iranu koniec wszelakich atakow bylo jednym z podstawowych warunkow porozumienia. Plus sie ciesza, ze Trump sie zgodzil na ich "podatek" za kazdy przeplywajacy tankowiec... co jest kurde totalnie sprzeczne z pkt 1. Co tu jest grane? Czy to bylo klasyczne TACO by uspokoic rynek na pare tygodni, ale 22.04. wracamy do tej samej zabawy? Na pewno jest zupelnym przypadkiem iz dokladnie wtedy kontrakty futures Brent sie roluja na nastepny miesiac... Edytowane Środa o 08:01 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 08:07 Udostępnij Opublikowano Środa o 08:07 7 minut temu, wiLQ napisał(a): Tak sobie czytam newsy i reakcje odnosnie tego rzekomego zawieszenia walk na 2 tygodnie... i czy wszystkie strony konfliktu zaakceptowaly ta sama wersje? Czy moze mi ktos wyjasnic gdzie sie myle: 1) Trump oglosil pelne otwarcie ciesniny i odtrabil wielki sukces/pompke na gieldzie [ignorujac fakt, ze zniszczen infrastruktury nie da sie cofnac tweetem tylko mina miesiace, a nie 2 tygodnie, zanim produkcja ropy/gazy moze wrocic do 100% sprzed wojny]. 2) Izrael twierdzi, ze porozumienie nie zawiera bombardowania Libanu chociaz... 3) wg Iranu koniec wszelakich atakow bylo jednym z podstawowych warunkow porozumienia. Plus sie ciesza, ze Trump sie zgodzil na ich "podatek" za kazdy przeplywajacy tankowiec... co jest kurde totalnie sprzeczne z pkt 1. Co tu jest grane? Czy to bylo klasyczne TACO by uspokoic rynek na pare tygodni, ale 22.04. wracamy do tej samej zabawy? Na pewno jest zupelnym przypadkiem iz dokladnie wtedy kontrakty futures Brent sie roluja na nastepny miesiac... To porozumienie jest jeszcze negocjowane, ale otworzenie cieśniny i opłaty dla Iranu za jej używanie nie stoją ze sobą w sprzeczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi