Gregorius Opublikowano Czwartek o 21:08 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:08 5 minut temu, memento1984 napisał(a): przeciez za kopniecie samochodu go nie zastrzelili. facet mial hobby polegajace na uderzaniu kijem uzbrojonega niedzwiedzia, czujac sie nietykalny. i mial racje, tak 99.999% kogos tam jednak zastrzelili 6stego stycznia Za kopnięcie nie. Za nagrywanie. Czy uwazasz ze powinni zastrzelic wszystkich mających broń szturmujących capitol? Krótka odpowiedz. Tak czy nie. 8 minut temu, fluber napisał(a): On kopnął samochód tydzień wcześniej Wiem. Już prawica w usa produkuje kłamstwa na jego temat. Co nie zmienia faktu ze to bylo morderstwo i zadne prawo nie usprawiedliwia zastrzelenia. Nawet jakby naplul funkcjonariuszowi w mordę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Piątek o 00:04 Udostępnij Opublikowano Piątek o 00:04 2 godziny temu, Gregorius napisał(a): Wiem. Już prawica w usa produkuje kłamstwa na jego temat. Co nie zmienia faktu ze to bylo morderstwo i zadne prawo nie usprawiedliwia zastrzelenia. Nawet jakby naplul funkcjonariuszowi w mordę. Ty naprawde myslisz ze ja pochwalam zastrzelenie kogos przez sluzby mundurowe? Tylko tez nie udawajmy ze przechodzil na pasach prowadzac seniorke za reke i go jakies gangusy w mundurach zaatakowaly. w ciagu tygodnia w dwoch roznych miejscach ~2000km od miejsca zamieszkania/pracy agresywnie atakujac sluzby federalne. co bys myslal o polskim gregoriusie ktory polecial do francji wspierac “zolte” kamizelki rzucajac kamienie i kopiac francuskich funkcjonariuszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Piątek o 00:44 Udostępnij Opublikowano Piątek o 00:44 W dniu 24.01.2026 o 14:50, memento1984 napisał(a): wszystko w US przymiera, branza turystyczna, technologiczna, samochodowa, tak tak wszystko dzieki top5%-top10% ktora zyje reszta sie przyglada. Sorry, jednak nie 5-10%. https://www.money.pl/gospodarka/czegos-takiego-nie-bylo-w-usa-od-30-lat-oto-co-sie-dzieje-z-pieniedzmi-amerykanow-7246429379320032a.html 1% ma tyle co pozostałe 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Piątek o 03:09 Udostępnij Opublikowano Piątek o 03:09 6 godzin temu, Gregorius napisał(a): Wiem. Już prawica w usa produkuje kłamstwa na jego temat. Co nie zmienia faktu ze to bylo morderstwo i zadne prawo nie usprawiedliwia zastrzelenia. Nawet jakby naplul funkcjonariuszowi w mordę. Yup https://www.nbcnews.com/news/us-news/new-videos-show-altercation-alex-pretti-federal-agents-week-death-rcna256428 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Sorry, jednak nie 5-10%. https://www.money.pl/gospodarka/czegos-takiego-nie-bylo-w-usa-od-30-lat-oto-co-sie-dzieje-z-pieniedzmi-amerykanow-7246429379320032a.html 1% ma tyle co pozostałe 90% Niestety za paywallem, nie stac mnie Zwolnic za cos takiego czy jednak nie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Piątek o 05:32 Udostępnij Opublikowano Piątek o 05:32 2 godziny temu, memento1984 napisał(a): Yup https://www.nbcnews.com/news/us-news/new-videos-show-altercation-alex-pretti-federal-agents-week-death-rcna256428 Niestety za paywallem, nie stac mnie Zwolnic za cos takiego czy jednak nie: Ogolnie za uzywanie tiktoka powinni zwalniać 5 godzin temu, memento1984 napisał(a): co bys myslal o polskim gregoriusie ktory polecial do francji wspierac “zolte” kamizelki rzucajac kamienie i kopiac francuskich funkcjonariuszy? Ja bym pomyslał ze dzielny i aktywny chopaczyna 8 godzin temu, Gregorius napisał(a): Czyli to ze kopnął samochod usprawiedliwia Ciebie do zastrzelenia? Pacyfikacja Wujka też byla ok wg Twojej logiki? Rozumiem że jakby podczas szturmy na Capitol powystrzelali szturmujących też mówiłbyś że dobrze zrobili? No tak obiektywnie mowiac to wtedy, podczas tego "szturmu", to wladze mialy wszystkie przeslanki aby ta dzicz unieszkodliwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano Piątek o 07:01 Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:01 Godzinę temu, elwariato napisał(a): No tak obiektywnie mowiac to wtedy, podczas tego "szturmu", to wladze mialy wszystkie przeslanki aby ta dzicz unieszkodliwić Powinni tez unieszkodliwić obywateli amerykańskich, którzy szturmują-pikietują konsulat US na Stolarskiej. Tylko najlepiej tak jak Saudyjskie władze unieszkodliwiły Jamala Khashoggiego, po cichu i własnymi specsiłami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Piątek o 12:57 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:57 5 godzin temu, mayor napisał(a): Powinni tez unieszkodliwić obywateli amerykańskich, którzy szturmują-pikietują konsulat US na Stolarskiej. Tylko najlepiej tak jak Saudyjskie władze unieszkodliwiły Jamala Khashoggiego, po cichu i własnymi specsiłami Jakies kompletne pomylenie z poplataniem, co ma zabojstwo dziennikarza do odparcia ataku uzbrojonego tlumu na najwyższy urzad w państwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Piątek o 14:54 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:54 1 godzinę temu, elwariato napisał(a): Jakies kompletne pomylenie z poplataniem, co ma zabojstwo dziennikarza do odparcia ataku uzbrojonego tlumu na najwyższy urzad w państwie Co to jest najwyzszy urzad w panstwie? to byl gmach gdzie zasiadaja kongresmeni. Najwyzszy urzad to prezydent, matole. xD 14 godzin temu, RappaR napisał(a): 1% ma tyle co pozostałe 90% Popraw, bo brzmi jak ten logiczny babol z biblia w watku obok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Piątek o 18:59 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:59 3 godziny temu, memento1984 napisał(a): Co to jest najwyzszy urzad w panstwie? to byl gmach gdzie zasiadaja kongresmeni. Najwyzszy urzad to prezydent, matole. A nie to olać, sorka myslalem ze zaatakowali jakis ważny budynek administracji państwowej PS matole do starego swojego wołaj, ja za bystry nie jestem, ale on musial byc strasznie tępą dzidą skoro takego mu sie syna "udało" począć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Piątek o 19:28 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:28 27 minut temu, elwariato napisał(a): A nie to olać, sorka myslalem ze zaatakowali jakis ważny budynek administracji państwowej PS matole do starego swojego wołaj, ja za bystry nie jestem, ale on musial byc strasznie tępą dzidą skoro takego mu sie syna "udało" począć Czyli jednak te statystyki o wtornych analfabetach sa prawdziwe. Problemy z pisaniem, problemy z czytaniem. to tak jak pomylic odwage z odwaznikiem, urzad z nierzadem polska2050 welcome to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Piątek o 23:27 Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:27 Dzisiaj widzę się z kolegą co wrócił po 1,5 roku w USA i mówi otwarcie, że pytali się go w USA o zasady migracji do Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Sobota o 02:12 Udostępnij Opublikowano Sobota o 02:12 (edytowane) 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Dzisiaj widzę się z kolegą co wrócił po 1,5 roku w USA i mówi otwarcie, że pytali się go w USA o zasady migracji do Polski Wyslij ich do flubera na uniwersytet. Chyba ze doktorzy medycyny, to bierz ich do siebie na JDG i odcinaj dzialke jak przyslowiowa “Nastia” od wadimkow ======================== my tutaj pierdu/pierdu a tu petarda Dla elity: https://www.ft.com/content/cb16718c-7e03-4d0e-ba29-a3c5604dbab0 dla top5% z Polski: https://archive.is/20260130214750/https://www.ft.com/content/cb16718c-7e03-4d0e-ba29-a3c5604dbab0 Edytowane Sobota o 02:19 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Sobota o 04:29 Udostępnij Opublikowano Sobota o 04:29 xD tam granice absurdu nie istnieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano Sobota o 06:50 Udostępnij Opublikowano Sobota o 06:50 Granice absurdu pomarańczowy już dawno przekroczył. Kult jednostki na poziomie Stalina i Mao, jeszcze mu trochę brakuje do Adolfa i Benito. Premiera hitu Melania w Trump- Kennedy Center. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Sobota o 12:03 Udostępnij Opublikowano Sobota o 12:03 5 godzin temu, mayor napisał(a): Granice absurdu pomarańczowy już dawno przekroczył. Kult jednostki na poziomie Stalina i Mao, jeszcze mu trochę brakuje do Adolfa i Benito. Premiera hitu Melania w Trump- Kennedy Center. Oj a ta zmiana nazwy to juz jest tak epicka ... to ciezko wyrazic słowami, przynajmniej mnie prostemu człekowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Sobota o 12:11 Udostępnij Opublikowano Sobota o 12:11 5 minut temu, elwariato napisał(a): Oj a ta zmiana nazwy to juz jest tak epicka ... to ciezko wyrazic słowami, przynajmniej mnie prostemu człekowi Przecież to alfabetycznie jest DJT, JFK D jest przed J xD. Wytłumaczyłem kolejność ale to co DJT tam robi dalej nie wiem xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano wczoraj o 15:50 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:50 W dniu 31.01.2026 o 13:11, agresywnychomik napisał(a): ale to co DJT tam robi dalej nie wiem xD. Wiesz co robi ? On odpowiada żywotnym potrzebom amerykańskiego społeczeństwa .Otwiera oczy niedowiarkom. Patrzcie i klękajcie narody -mówią całemu światu, to nasz DJT, przez nas wybrany i to nie jest nasze ostatnie słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu https://x.com/Dispropoganda/status/2018305402182447288 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu w komentarzach jest link do tego co sie jeszcze dzialo z tylu samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 4 godziny temu, mayor napisał(a): Wiesz co robi ? On odpowiada żywotnym potrzebom amerykańskiego społeczeństwa .Otwiera oczy niedowiarkom. Patrzcie i klękajcie narody -mówią całemu światu, to nasz DJT, przez nas wybrany i to nie jest nasze ostatnie słowo O jaaa thx a nie wiesz moze jak Melania trafiła do modelingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi