Koelner Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 no ładnie się popierdoliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Talibowie>>>>to coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 https://www.judiciary.uk/wp-content/uploads/2020/11/Judgment-FINAL.pdf Lol - strona 61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Ja dzis na youtube widziałem filmik z porodu "faceta" i kufa nie wiem nawet co powiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 nie wiem czym się tak oburzacie, bo to naturalna kolej rzeczy i po prostu technologia przyśpiesza naszą ewolucję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 22 minuty temu, lorak napisał: nie wiem czym się tak oburzacie, bo to naturalna kolej rzeczy i po prostu technologia przyśpiesza naszą ewolucję. Naturalna w c***. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Teraz, fluber napisał: Naturalna w c***. naturalnie to ludzie się parzyli między sobą a kościół wymyślił monogamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 gdybyś nie zauważył Fluber, to natura polega na tym, że się zmienia. nasi przodkowie pływali i oddychali pod wodą, a my chodzimy wyprostowani oraz latamy w kosmos - co wywoływałoby (gdyby potrafili myśleć na tym poziomie) w tych pierwszych takie samo zdumienie, jak w tobie to, co się dzieje obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Godzinę temu, Koelner napisał: naturalnie to ludzie się parzyli między sobą a kościół wymyślił monogamie Ale ile osób jest w kościele? 15 procent? Ktoś Ci broni parzyć się na prawo i lewo? 1 minutę temu, lorak napisał: gdybyś nie zauważył Fluber, to natura polega na tym, że się zmienia. nasi przodkowie pływali i oddychali pod wodą, a my chodzimy wyprostowani oraz latamy w kosmos - co wywoływałoby (gdyby potrafili myśleć na tym poziomie) w tych pierwszych takie samo zdumienie, jak w tobie to, co się dzieje obecnie. Co nie oznacza że każda zmiana jest naturalną koleją rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 4 minuty temu, fluber napisał: Ale ile osób jest w kościele? 15 procent? Ktoś Ci broni parzyć się na prawo i lewo? nie o to chodzi, chodzi o to że jest to nienaturalne ( celibat to jest w ogóle lol ) więc Twoja reakcja jest dziwna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 19 minut temu, fluber napisał: Co nie oznacza że każda zmiana jest naturalną koleją rzeczy. dlaczego nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Godzinę temu, Koelner napisał: nie o to chodzi, chodzi o to że jest to nienaturalne ( celibat to jest w ogóle lol ) więc Twoja reakcja jest dziwna Dziwna jest moja reakcja na faceta w ciąży bo kościół jest za monogamia? Nie wiem gdzie polaczyles kropki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 9 minut temu, fluber napisał: Dziwna jest moja reakcja na faceta w ciąży bo kościół jest za monogamia? Nie wiem gdzie polaczyles kropki. że nie jest naturalne a w kościele też jest nienaturalnie ( mam nadzieje, że połączyłeś kropki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 10 minut temu, Koelner napisał: że nie jest naturalne a w kościele też jest nienaturalnie ( mam nadzieje, że połączyłeś kropki ) Że monogamia jest nienaturalna? Dla wielu przecież jest. A to na zdjęciu jest sztuczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 2 minuty temu, fluber napisał: Że monogamia jest nienaturalna? Dla wielu przecież jest. Oczywiście, że nie. Tak samo celibat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 9 minut temu, Koelner napisał: Oczywiście, że nie. Tak samo celibat. Żyjesz wbrew naturze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Żyjesz wbrew naturze? Jaka podoba Ci się najbardziej kobieta na świecie? ( oczywiście nie licząc Twojej żony jak ją masz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 2 godziny temu, Koelner napisał: naturalnie to ludzie się parzyli między sobą a kościół wymyślił monogamie Przecież monogamia była powszechna tysiące lat przed kościołem, więc skąd ten pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 (edytowane) 4 minuty temu, starYfaN napisał: Przecież monogamia była powszechna tysiące lat przed kościołem, więc skąd ten pomysł. a gdzie napisałem że to wymyślił kościół? A sorry źle się wyraziłem Edytowane 18 Maja 2022 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 34 minuty temu, Koelner napisał: Jaka podoba Ci się najbardziej kobieta na świecie? ( oczywiście nie licząc Twojej żony jak ją masz ) Żadna. Nie wchodzę w bliższe relacje z innymi kobietami i nie jestem nimi zainteresowany. Jest mi dobrze z jedna kobieta, nie mam potrzeby bycia jednocześnie z innymi kobietami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi