Skocz do zawartości

Wojna płci

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

39 minut temu, jack napisał(a):

Zabawa w policję moralności to na pewno straszne 

Przekaz lykniety ❤️

mniam mniam

4c już po inauguracji roku szkolnego -> a ponoć w niej są Maciek i Sebek (najostrzejsi zawodnicy tego patrolu), więc przygotuj się na najgorsze! 

THOUGHTS AND PRAYERS MORDO!

Edytowane przez julekstep

5 minut temu, jack napisał(a):

A co to jest Twoim zdaniem?

następny krok (po 2-3 latach nakurwiania gówno artykułów o strasznych I N C E L A C H) w tworzeniu jakichś gówno-narracji (k**** mogliby chociaż pofotoszopować różne foty na potrzeby dziesiątek artykułów, które teraz wybiły o tym 'zagrożeniu' a nie w każdym ta sama xD) żeby skierować uwagę opinii publicznej na jakieś wymyślone 'zagrożenie' jednocześnie umniejszając temu dużo bardziej realnemu (to zdanie co wrzucał fluber jest mocne w c*** xD)

+ oczywiście przy okazji załatwienie celu politycznego (łączenie tego z akcjami na granicy BO KAMIZELKI)

mam nadzieję że chociaż tym 'dziennikarzom' za to płacą i robią to z cynizmu a nie są aż tak zjebani żeby w to wierzyć 🙃

Edytowane przez julekstep

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

następny krok (po 2-3 latach nakurwiania gówno artykułów o strasznych I N C E L A C H) w tworzeniu jakichś gówno-narracji (k**** mogliby chociaż pofotoszopować różne foty na potrzeby dziesiątek artykułów, które teraz wybiły o tym 'zagrożeniu' a nie w każdym ta sama xD) żeby skierować uwagę opinii publicznej na jakieś wymyślone 'zagrożenie' jednocześnie umniejszając temu dużo bardziej realnemu (to zdanie co wrzucał fluber jest mocne w c*** xD)

+ oczywiście przy okazji załatwienie celu politycznego (łączenie tego z akcjami na granicy BO KAMIZELKI)

mam nadzieję że chociaż tym 'dziennikarzom' za to płacą i robią to z cynizmu a nie są aż tak zjebani żeby w to wierzyć 🙃

Ja to mam w dupie kontekst polityczny. Ale widzę, że z flubciem już się skupiliście na tym. Niepotrzebnie.

Na tiktoku od jakiegoś czasu migały mi te szonpatrole ale skrolowałem bez wnikania co to za gówno. A wygląda na to, że incelskie nauki idą nie tylko w górę ale też w dół. Incele nie są straszni ale żałośni ale jak widać robi się z tego powód do dumy. A to już robi się straszne. 

1 minutę temu, jack napisał(a):

Ja to mam w dupie kontekst polityczny. Ale widzę, że z flubciem już się skupiliście na tym. Niepotrzebnie.

Na tiktoku od jakiegoś czasu migały mi te szonpatrole ale skrolowałem bez wnikania co to za gówno. A wygląda na to, że incelskie nauki idą nie tylko w górę ale też w dół. Incele nie są straszni ale żałośni ale jak widać robi się z tego powód do dumy. A to już robi się straszne. 

a jest jakikolwiek kontent na tik-toku który nie jest żałosny?

straszne to jest to że ta pato-platforma ma półtora miliarda użytkowników i prędzej na tym bym się skupił (szczególnie w kontekście tego że jest to twór chiński....który Chińczycy u samych siebie maksymalnie ograniczają jeśli chodzi o gówno-treści, więc nosi to wręcz znamiona wojny hybrydowej) 🙃

a co do inceli -> nie ma żadnych inceli, inceli wymyśliliście Wy dziennikarze łykający odgórny przekaz

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

a co do inceli -> nie ma żadnych inceli, inceli wymyśliliście Wy dziennikarze łykający odgórny przekaz

Ja widzę typków co chodzą po mieście szukając dziewczyn, które ich zdaniem wyglądają jak kurwiszony by je nagrać i pokazać światu w celu ośmieszenia. Nie uważasz, że takie zachowanie należy tępić?

Teraz, jack napisał(a):

Ja widzę typków co chodzą po mieście szukając dziewczyn, które ich zdaniem wyglądają jak kurwiszony by je nagrać i pokazać światu w celu ośmieszenia. Nie uważasz, że takie zachowanie należy tępić?

widzisz?

gdzie ich widziałeś i kiedy? jak zareagowałeś?

2 minuty temu, julekstep napisał(a):

widzisz?

gdzie ich widziałeś i kiedy? jak zareagowałeś?

Widziałem na tiktoku filmy kręcone w Gdańsku. I nie sądzę byś takich hujków poznał bo takich kretynów co sobie nawet dumnie zrobili kamizelki to jest w sumie trzech a reszta kręci filmy z ukrycia.

3 minuty temu, jack napisał(a):

Widziałem na tiktoku filmy kręcone w Gdańsku. I nie sądzę byś takich hujków poznał bo takich kretynów co sobie nawet dumnie zrobili kamizelki to jest w sumie trzech a reszta kręci filmy z ukrycia.

aha czyli jednak nie wzorują się na tych z granicy i artykuł wprowadza w błąd?

podsumowując -> dzieciaki nagrywają na tik-toku gówno filmiki, które mogą negatywnie impaktować inne dzieciaki....FAKTCZYNIE NOWOŚĆ NA TIK TOKu lol xD

news na poziomie drillowców z Posnanii a nakłady na to w ostatnich kilku dniach idą spore, raczej nie przypadek

31 minut temu, ignazz napisał(a):

Problem na razie nawet nie marginalny. Kłopot w tym jak zrobi się z tego moda bo młodzi wszystko kopiują i naśladowuja. Ksiązulo zje zapiekankę i potem są 6 godzinne kolejki. Bo kolega autorytet który trzy lata temu nie wiedział co to parmezan powiedział że smakowało. 

patrząc po tym że widziałem praktycznie identyczne wpisy nt. Książula (jakieś nasilenie od miecha czy cuś) to jak widać nie tylko młodzi wszystko kopiują i naśladują 🙃