Szabla Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca W dniu 29.06.2025 o 22:01, josephnba napisał(a): Korwin byłby z ciebie dumny żadna to nowość i żadne zaskoczenie ze kobiety które się kształcą mają mniej czasu na rodzinę i dzieci moja żona 2 fakultety i dwoje dzieci pokazuje jednak że da się to połączyć wystarczy że ojciec zaangażuje się odpowiednio w wychowanie dzieci i obowiązki domowe Wydaje mi się, że to bardziej zdrowe podejscie Twojej zony do życia, macierzyństwa i kariery w większym stopniu przyczyniło się do 2 dzieci, niż to że jesteś normalnym ojcem i mężem. Żeby nie było, nic nie umniejszam Tobie, tylko wydaje mi się że ilość dzieci, to bardziej we łbie kobiety siedzi, niż jest zależne od mężczyzny. Mozesz być potencjalnym super tata, ale jak partnerka woli psiecko, to bez podstępu lub gwałtu (ale to dyskwalifikuje wtedy jako dobry partner), to nic się nie wskóra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 11 minut temu, Szabla napisał(a): Wydaje mi się, że to bardziej zdrowe podejscie Twojej zony do życia, macierzyństwa i kariery w większym stopniu przyczyniło się do 2 dzieci, niż to że jesteś normalnym ojcem i mężem. Żeby nie było, nic nie umniejszam Tobie, tylko wydaje mi się że ilość dzieci, to bardziej we łbie kobiety siedzi, niż jest zależne od mężczyzny. Mozesz być potencjalnym super tata, ale jak partnerka woli psiecko, to bez podstępu lub gwałtu (ale to dyskwalifikuje wtedy jako dobry partner), to nic się nie wskóra. Akurat o drugie dziecko staraliśmy się długo, mało tego przestaliśmy już w zasadzie się starać stąd 9 lat różnicy między dziećmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Oferowano mi wiele razy w życiu seks za pieniądze ale nigdy za 8 zł Niecałe Potwierdzam to co pisali koledzy. Bierz 8 złotych i się postaraj. Aby potem nas w świecie nie oczerniali. Jaka twoja była maksymalna stawka? Wybacz to niezdrowe zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Właśnie tak. Najpierw było 30000x potem 3000 i potem 300 Wciąż było za drogo? sknera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca mediana wynagrodzeń wśród kobiet urosła o 16,6 proc., o tyle wśród mężczyzn o 13,9 proc. (średnio o 15,3 proc.). Podobnie jest w przypadku średniego wynagrodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Abstrahując od filmu, o wiele ciekawsza jest sekcja komentarzy i ilość różnego rodzaju historii, które przynajmniej w mojej ocenie nie wyglądają na wygenerowane przez boty. Ilość jest zatrważająca i sam się zastanawiam jak bardzo źle jest obecnie wśród mężczyzn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 18 minut temu, P_M napisał(a): Abstrahując od filmu, o wiele ciekawsza jest sekcja komentarzy i ilość różnego rodzaju historii, które przynajmniej w mojej ocenie nie wyglądają na wygenerowane przez boty. Ilość jest zatrważająca i sam się zastanawiam jak bardzo źle jest obecnie wśród mężczyzn. Jest tak samo od lat. Czyli tragicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 20 minut temu, fluber napisał(a): Jest tak samo od lat. Czyli tragicznie. Myślisz, że faktycznie tak samo, czy gorzej lepiej niż kiedyś? 70's 90's? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 3 minuty temu, P_M napisał(a): Myślisz, że faktycznie tak samo, czy gorzej lepiej niż kiedyś? 70's 90's? Generalnie jest podobnie do 70-90s. Peak był w 00s (bezrobocie). Co ciekawe wskaźnik samobójstw dla kobiet się wtedy nie zmienił a dla mężczyzn wzrósł o prawie połowę. Ale teraz liczby są jak w 70-90s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Zacytuj jeszcze wysokie obcasy i artykuł ze sexworking jest spoko prosimy szowinistyczna świnko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Zacytuj jeszcze wysokie obcasy i artykuł ze sexworking jest spoko prosimy szowinistyczna świnko Zacytuj siebie, jakiego wzwodu dostajesz bijąc w 20 jedną osobę. opowiem historię z mojej młodości. moja mama przeczytała historię w gazecie, że w jakiejś klasie 13 latek ściągnął swojej koleżance majtki. Moja mama powiedziała mi, że ona nie tyle nie wyobraża sobie, że bym był tym 13-latkiem, ale ona się boi, że bym był tym w klasie, co nie zareagował. Dlatego moje pytanie - jak to jest być śmieciem ludzkim, co w 20 kopał faceta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Teraz, RappaR napisał(a): Zacytuj siebie, jakiego wzwodu dostajesz bijąc w 20 jedną osobę. opowiem historię z mojej młodości. moja mama przeczytała historię w gazecie, że w jakiejś klasie 13 latek ściągnął swojej koleżance majtki. Moja mama powiedziała mi, że ona nie tyle nie wyobraża sobie, że bym był tym 13-latkiem, ale ona się boi, że bym był tym w klasie, co nie zareagował. Dlatego moje pytanie - jak to jest być śmieciem ludzkim, co w 20 kopał faceta? Zajebiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 19 minut temu, josephnba napisał(a): Zajebiscie Wierzę, jesteś w końcu śmieciem co mnie unika na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Wierzę, jesteś w końcu śmieciem co mnie unika na żywo. Bo się boję szczurów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Sobotni wieczór wjeżdża na pełnej kurwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 27 minut temu, josephnba napisał(a): Bo się boję szczurów Uciekasz przed swoją żoną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca (edytowane) Godzinę temu, RappaR napisał(a): Uciekasz przed swoją żoną? Tak Nie Nie wiem wybierz sobie Edytowane 5 Lipca przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 27 minut temu, josephnba napisał(a): Tak Nie Nie wiem wybierz sobie Jesteś śmieciem którego Twoi rodzice się wstydzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Jesteś śmieciem którego Twoi rodzice się wstydzą Dzis znow open bar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi