BMeF Opublikowano Poniedziałek o 21:43 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 21:43 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ciężko Stary tak to streścić w skrócie Gonciarz został oskarżony o bycie uzależnionym od seksu oblechem, wykorzystywanie i podawanie dragów młodym laskom, przez grupę feministek pokroju Staśko, co go niemal kompletnie zniszczyło, ale wrócił do siebie i teraz wyjaśnia jedną po drugiej w serii filmów, z których dwa masz powyżej Ja skończyłem na tym, że jest przemocowcem-narkomanem, wygląda na to, że załapałem się na kazus poznania stanowiska jednej strony, tak że pytam, bo próbowałem odpalić, ale to jest głębsze uniwersum, przez które jednak nie przebrnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Poniedziałek o 21:47 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 21:47 1 minutę temu, BMeF napisał(a): Ja skończyłem na tym, że jest przemocowcem-narkomanem, wygląda na to, że załapałem się na kazus poznania stanowiska jednej strony, tak że pytam, bo próbowałem odpalić, ale to jest głębsze uniwersum, przez które jednak nie przebrnę. no to jest specyficzne, trzeba być trochę wciągnięty w to całe uniwersum by to dalej śledzić, musisz uwierzyć na słowo też nie jest tak, że tam nic z tego nie było prawdą, ale większość odbywała się za obupólną zgodą jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano wczoraj o 17:06 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 17:06 https://www.rp.pl/praca-emerytury-i-renty/art42372091-zwolniona-po-tym-jak-uderzyla-podwladnego-w-miejsca-intymne-dostala-odszkodowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Ten film Gonciarza w sumie wygląda na zjadliwy dla ogółu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi