Skocz do zawartości

Wojna płci

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

40 minut temu, jack napisał(a):

Nigdy nie wiesz, no i poza tym co za różnica czy ostatni w kolejce czy pierwszy dnia następnego. 

Nie wiem w jakich warunkach uprawiasz seks, ale w ja w takich, by wiedzieć o takich rzeczach.

Co do drugiej kwestii, różnica mniej więcej taka jak podetrzeć sobie dupę obszczanym papierem toaletowym, a papierem toaletowym z recyklingu

Szczerze - mam nadzieję, że rozumiesz różnicę. 

29 minut temu, RappaR napisał(a):

Nie wiem w jakich warunkach uprawiasz seks, ale w ja w takich, by wiedzieć o takich rzeczach.

Co do drugiej kwestii, różnica mniej więcej taka jak podetrzeć sobie dupę obszczanym papierem toaletowym, a papierem toaletowym z recyklingu

Szczerze - mam nadzieję, że rozumiesz różnicę. 

Zdam się na Twoje doświadczenia z obszczanym papierem itd. 

2 godziny temu, RappaR napisał(a):

Rozumiem, że Ciebie tym uraziłem, nie wiedziałem, że jesteś w wymienionej grupie

jaki numerek

mnie nie uraziłeś, nie martw się. Nawet nie obrażasz mnie tą insynuacją, że mogłeś. Już wystarczająco się zbłaźniłeś bym to co piszesz traktował poważnie. 

Natomiast fakt, że świadomie lub nie, gardzisz samym sobą to poważny problem i może warto zasięgnąć rady specjalisty. 

7 minut temu, jack napisał(a):

mnie nie uraziłeś, nie martw się. Nawet nie obrażasz mnie tą insynuacją, że mogłeś. Już wystarczająco się zbłaźniłeś bym to co piszesz traktował poważnie. 

Ależ nie było na celu obrażenie Ciebie. Wiem, że czymś takim, nie mógłbym Ciebie obrazić. Co najwyżej wywołać żal, że przegapiłeś okazję

8 minut temu, jack napisał(a):

Natomiast fakt, że świadomie lub nie, gardzisz samym sobą to poważny problem i może warto zasięgnąć rady specjalisty. 

Całkiem lubię siebie, naprawdę. Na tyle dobrze, by nie musieć słuchać rad ludzi z ogromnymi problemami. 

Teraz, fluber napisał(a):

Nie wiem czy ktoś się interesował tą sprawą, ale niesamowite jest to jak te dwie laski absolutnie bezkarnie zniszczyły gonciarza. I w ogóle jak łatwo można zniszczyć faceta w dzisiejszym świecie.

Ślędzę to, pięknie je Gonciarz ora, tam jest w toku kilka procesów, oczywiście z nadania Gonciarza, bo żadna z tych geniuszek jakoś nie za bardzo chce tą sprawę dalej ciagnąć

11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Ślędzę to, pięknie je Gonciarz ora, tam jest w toku kilka procesów, oczywiście z nadania Gonciarza, bo żadna z tych geniuszek jakoś nie za bardzo chce tą sprawę dalej ciagnąć

15 minut temu, fluber napisał(a):

Nie wiem czy ktoś się interesował tą sprawą, ale niesamowite jest to jak te dwie laski absolutnie bezkarnie zniszczyły gonciarza. I w ogóle jak łatwo można zniszczyć faceta w dzisiejszym świecie.

Jakieś streszczenie? ;] Bo za dużo czasu.

21 minut temu, BMeF napisał(a):

Jakieś streszczenie? ;] Bo za dużo czasu.

ciężko Stary tak to streścić

w skrócie Gonciarz został oskarżony o bycie uzależnionym od seksu oblechem, wykorzystywanie i podawanie dragów młodym laskom, przez grupę feministek pokroju Staśko, co go niemal kompletnie zniszczyło, ale wrócił do siebie i teraz wyjaśnia jedną po drugiej w serii filmów, z których dwa masz powyżej

Edytowane przez LeweBiodroSmoka