P_M Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 42 minuty temu, RappaR napisał(a): Nie wiedziałem, że praca lekarza wlicza się do zawodów niebezpiecznych To był oczywisty żart, że zamiast środki na facetów ładujemy w mammografię dla kobiet, szkoda, że nie wylapales, albo może faktycznie żyje zgodnie z teorią martwego internetu i piszę tu z samymi botami, które nie mają tożsamości długotrwałej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 8 minut temu, P_M napisał(a): To był oczywisty żart, że zamiast środki na facetów ładujemy w mammografię dla kobiet, szkoda, że nie wylapales, albo może faktycznie żyje zgodnie z teorią martwego internetu i piszę tu z samymi botami, które nie mają tożsamości długotrwałej. Ja zrozumialem żart, że ta choroba alkoholowa osób wykonujących niebezpieczne zawody ma dotyczyć mnie, stąd odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 19 minut temu, RappaR napisał(a): Ja zrozumialem żart, że ta choroba alkoholowa osób wykonujących niebezpieczne zawody ma dotyczyć mnie, stąd odpowiedź Nie, żart dotyczył twojego częstego poruszania tematu nierównego traktowania kobiet i mężczyzn. Co jak co, ale mnie o ad personam nie podejrzewaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 9 godzin temu, P_M napisał(a): albo może faktycznie żyje zgodnie z teorią martwego internetu i piszę tu z samymi botami, które nie mają tożsamości długotrwałej. Czesc @P_M. Witaj z powrotem. Jak moge ci dzis pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 16 minut temu, julekstep napisał(a): Czesc @P_M. Witaj z powrotem. Jak moge ci dzis pomoc? Witaj julek, poproszę o jednozdaniowy żarcik, który zyska dużo lajczków na forumku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 9 minut temu, P_M napisał(a): Witaj julek, poproszę o jednozdaniowy żarcik, który zyska dużo lajczków na forumku. Niestety wykorzystales limit darmowych tokenow w tym miesiacu. Instrukcje kupna wersji premium przesle w wiadomosci prywatnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi