Skocz do zawartości

Wojna płci

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, RappaR napisał(a):

Właśnie. A ja nie stwierdziłem, że on siebie nienawidzi. 

Odpowiedziałem.

Dobrze sobie cenisz związek z taką?

Oczywiście w którym to swoim poście po zadanym pytaniu. Na pewno w pierwszym skoro to tak oczywiste.

8 minut temu, fluber napisał(a):

To nie wyzwisko tylko przywilej przecież 

Jedno wyklucza drugie.

3 minuty temu, The Game 85 napisał(a):

Oczywiście w którym to swoim poście po zadanym pytaniu. Na pewno w pierwszym skoro to tak oczywiste.

W drugim. 

58 minut temu, RappaR napisał(a):

Generalnie trzeba się mocno nienawidzić, by na pytanie kim wolałbyś być odpowiedzieć coś innego niż sobą.

Edytowane przez RappaR

1 minutę temu, RappaR napisał(a):

Jedno wyklucza drugie.

Dokładnie. Dlatego zaznaczyłem, że to przywilej a nie wyzwisko. Tak jak pedał itd. 

Czy nie zastanawiałeś się nad tym, żeby udawać geja? Np na wycieczce do muzułmańskiego kraju, albo gdy atrakcyjna kobieta chciała uprawiać z Tobą seks w basenie, albo po prostu kiedy wracasz nocą do domu z imprezy? 

Przecież możesz w łatwy sposób nabyć przywileje gejów, nawet jeżeli nim nie jesteś! 

Dlaczego nie korzystasz z możliwości uprzywilejowania? Jesteś jakiś głupi?

Teraz, fluber napisał(a):

Dokładnie. Dlatego zaznaczyłem, że to przywilej a nie wyzwisko. Tak jak pedał itd. 

Czy nie zastanawiałeś się nad tym, żeby udawać geja? Np na wycieczce do muzułmańskiego kraju, albo gdy atrakcyjna kobieta chciała uprawiać z Tobą seks w basenie, albo po prostu kiedy wracasz nocą do domu z imprezy? 

Przecież możesz w łatwy sposób nabyć przywileje gejów, nawet jeżeli nim nie jesteś! 

Dlaczego nie korzystasz z możliwości uprzywilejowania? Jesteś jakiś głupi?

Zabrakło jedno nie wyklucza drugiego.

Z ciekawości bycie katolikiem to przywilej czy wyzwisko? 

3 minuty temu, RappaR napisał(a):

Zabrakło jedno nie wyklucza drugiego.

Z ciekawości bycie katolikiem to przywilej czy wyzwisko? 

Klasyczna zmiana tematu bo wyjściu na kretyna, brawo:)

Jak będę na Śląsku to wpadnę na Twój oddział z kwiatami, prosić żebyś do mnie wrócił i dał nam jeszcze jedną szansę;)

Eot

2 minuty temu, fluber napisał(a):

Klasyczna zmiana tematu bo wyjściu na kretyna, brawo:)

Jak będę na Śląsku to wpadnę na Twój oddział z kwiatami, prosić żebyś do mnie wrócił i dał nam jeszcze jedną szansę;)

Eot

Twoi znajomi twierdzą, że masz za dużo zajęć. Forumowicze twierdzą, że masz za dużo czasu wolnego.

Chyba forumowicze znają Ciebie lepiej 

5 minut temu, The Game 85 napisał(a):

No nie dość że przypisujesz komuś jakieś zdanie czy pogląd to jeszcze w tak prostej sprawie potrafisz KŁAMAĆ. No chyba, że masz problemy z pamięcią bądź liczeniem.

Zacytowałem dokładnie post, w którym to napisałem. 

Jest to mój drugi post napisany dzisiaj do agresywnego chomika w tym temacie, a by nie było problemów ze znalezieniem, zacytowałem dokładnie fragment odnoszący się do tego. 

2 godziny temu, RappaR napisał(a):

Ciekawy jestem czy byś wolał być w 1944 czarnym w USA czy Polakiem w Auschwitz, ale jak zwykle uciekniesz przed pytaniem, jak uciekłeś przed wojskiem 

Nie jesteś w Auschwitz, nie jesteś w 1944. Jesteś białym mężczyzną, którego rodziców stać było na utrzymywanie go przez 6 lat studiów, czego efektem jest to, że podróżujesz sobie po najdrozych zakładkach świata, a miałczysz tu codziennie po trzykroć gorzej niż ludzie, od których życie wymagała minimum charakteru.

Trudne czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, a słabi ludzie tworzą trudne czasy.

8 minut temu, RappaR napisał(a):

Jest to mój drugi post napisany dzisiaj do agresywnego chomika w tym temacie, a by nie było problemów ze znalezieniem, zacytowałem dokładnie fragment odnoszący się do tego. 

Wiesz, aż z ciekawości sprawdziłem. Po moim pytaniu w pierwszym poście oczywiście nie odpowiedziałeś tylko wyskoczyłeś ze swoim.

W drugim wyskoczyłeś z jakąś niewiadomo skąd wzięta teorią.

W trzecim opisałeś swoje odczucia.

Czyli chyba należy zadać pytanie z jednego z polskich filmów mniej więcej bo dokładnie nie pamiętam.

Jeżeli kłamca kłamie to znaczy, że kłamie czy mówi prawdę.

2 minuty temu, The Game 85 napisał(a):

Wiesz, aż z ciekawości sprawdziłem. Po moim pytaniu w pierwszym poście oczywiście nie odpowiedziałeś tylko wyskoczyłeś ze swoim.

W drugim wyskoczyłeś z jakąś niewiadomo skąd wzięta teorią.

W trzecim opisałeś swoje odczucia.

Czyli chyba należy zadać pytanie z jednego z polskich filmów mniej więcej bo dokładnie nie pamiętam.

Jeżeli kłamca kłamie to znaczy, że kłamie czy mówi prawdę.

Ten post, pokazuje dlaczego ja nigdy do Ciebie nie piszę, a tylko odpisuję.

Jesteś niesamowicie ograniczonym człowiekiem, który nie ma do przekazania niczego, co by mogło mnie zainteresować.

5 minut temu, RappaR napisał(a):

Jesteś niesamowicie ograniczonym człowiekiem, który nie ma do przekazania niczego, co by mogło mnie zainteresować.

Stały repertuar - Ad personam. 

Żałosne.

Edytowane przez Pablo81

5 minut temu, RappaR napisał(a):

Ojojoj przyłapanie na ewidentnym kłamstwie tak boli?

I dlatego ciągle mi odpisujesz, choć z odpowiedziami nawet na proste pytania masz problem.

Jeśli złapią cię za rękę mów że to nie twoja ręka. 

4 minuty temu, The Game 85 napisał(a):

Ojojoj przyłapanie na ewidentnym kłamstwie tak boli?

I dlatego ciągle mi odpisujesz, choć z odpowiedziami nawet na proste pytania masz problem.

Jeśli złapią cię za rękę mów że to nie twoja ręka. 

Nie skłamałem, ale pisanie z Tobą jest bezcelowe, bo nie jesteś w stanie odróżnić prawdy od kłamstwa. 

4 minuty temu, RappaR napisał(a):

Nie skłamałem, ale pisanie z Tobą jest bezcelowe, bo nie jesteś w stanie odróżnić prawdy od kłamstwa. 

Mam ci przytoczyć twój pierwszy, drugi i trzeci post po moim pytaniu?

Przecież możemy sobie to darować wystarczy wejść na poprzednią stronę i zobaczyć co w nich napisałeś.

5 minut temu, The Game 85 napisał(a):

Mam ci przytoczyć twój pierwszy, drugi i trzeci post po moim pytaniu?

Przecież możemy sobie to darować wystarczy wejść na poprzednią stronę i zobaczyć co w nich napisałeś.

44 minuty temu, RappaR napisał(a):

Ale wiesz co?

Rozmowa z Tobą jest po prostu nieprzyjemna, a ja postanowiłem dbać o swoją higienę psychiczną i nie robić rzeczy, które są po prostu nieprzyjemne.

Blokuję Ciebie i mam w dupie czy uważasz, że to zwycięstwo w dyskusji, złapanie mnie na kłamstwie czy cokolwiek innego, bo i tak nie zamierzam czytać więcej Twoich postów.