Skocz do zawartości

Wojna płci

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, P_M napisał(a):

Polecę Bralczykiem - zdychają to psy, a piszesz o referendum w sprawie służby wojskowej, a nie pracy w policji.

Jeśli ktoś jest niewolnikiem, który został zmuszony do umierania wbrew swojej woli, to znaczy, że został potraktowany jak zwierzę. 

13 minut temu, RappaR napisał(a):

W równym stopniu jak Ty podważasz sens rozmnażania. 

Jesteś kryptokomunistą. Marzy Ci się równość i braterstwo nawet kosztem obrony państwowości. Od dawna wspierasz na forum postulaty Zandberga. 

33 minuty temu, jack napisał(a):

Jesteś kryptokomunistą. Marzy Ci się równość i braterstwo nawet kosztem obrony państwowości. Od dawna wspierasz na forum postulaty Zandberga. 

Równie mocno mnie obrażasz, jakbyś mnie nazwał homoseksualistą albo Słowianinem 

2 minuty temu, RappaR napisał(a):

Dziwnym zarzutem jest ogólnie pretensje do kogoś, że chce równości. 

Ja nie mam pretensji, że jesteś komunistą, homoseksualistą czy Słowianinem. I to żaden zarzut.

Raczej demaskuję Cię, jak Scooby-doo zdejmując Ci maskę zakrywającą krasną twarz komunisty

2 godziny temu, jack napisał(a):

Oho, gdzie jest deltuś? Z pewnością pochwali 🙃

A kto nie pochwali? Co roku moje miasto pobiera grubą kasę z podatków na utrzymanie porządków w mieście. Jako osoba na wyższym stanowisku nie będę za kogoś, kto powinien utrzymywać. czystość w mieście się schylał i brał gowno do ręki. A potem chodził z nim w kieszeni zanim znajdę odpowiedni pojemnik na odpady. Wystarczy, że pilnuje żeby pies nie sral na chodniku. Nie dajmy się zwariować 

1 minutę temu, fluber napisał(a):

A kto nie pochwali? Co roku moje miasto pobiera grubą kasę z podatków na utrzymanie porządków w mieście. Jako osoba na wyższym stanowisku nie będę za kogoś, kto powinien utrzymywać. czystość w mieście się schylał i brał gowno do ręki. A potem chodził z nim w kieszeni zanim znajdę odpowiedni pojemnik na odpady. Wystarczy, że pilnuje żeby pies nie sral na chodniku. Nie dajmy się zwariować 

Psiarze są najgorsi. Razem z kołczami. A tu mamy kumulację. 

19 minut temu, jack napisał(a):

Ja nie mam pretensji, że jesteś komunistą, homoseksualistą czy Słowianinem. I to żaden zarzut.

Raczej demaskuję Cię, jak Scooby-doo zdejmując Ci maskę zakrywającą krasną twarz komunisty

Nie jestem komunistą, podobnie jak Zandberg nie jest. Homoseksualistą także, ale nie czułbym się takim zwrotem obrażony.

Ale poglądy mam w dużej mierze lewicowe, co wielokrotnie pisałem.

Po prostu PiS jest obecnie najbardziej lewicową partią w sejmie. 

3 godziny temu, ignazz napisał(a):

A może dajmy każdemu żyć po swojemu jeżeli odbywa się to bez rażącego łamania prawa co może być groźne dla innej istoty? 
Trochę za dużo gadania kto ma jak żyć, co myśli lub powinien zrobić. 

życie jest piękne. Tylko trzeba umieć z niego korzystać 

Bardziej mi chodziło o odnośnik do forum i wpisów AD personam niż o zdjęcie wszystkich regulacji państwowych. To abyśmy sobie nie pisali Kazań. A wylało się widzę na świat cały 

Jak ma się tu u nas po takim wpisie zaostrzyć dyskusja to cofam moje słowa. 

49 minut temu, jack napisał(a):

Psiarze są najgorsi. Razem z kołczami. A tu mamy kumulację. 

psiarze, kołcze tak, ale rowerzysci jednak na 1 miejscu

nie no jak mi nasra na trawniku tuz przed brama i sie w to wpi****le rano wychodzac z domu do pracy to jest ok, bo przeciez nie nasral na chodnik, czlowiek by nie mial plotu to by mu na wycieraczke przed domem nasrali

z wiatrowki do kurew bym strzelal, tylko do wlascicieli, bo to nie psow wina

5 minut temu, steve napisał(a):

psiarze, kołcze tak, ale rowerzysci jednak na 1 miejscu

nie no jak mi nasra na trawniku tuz przed brama i sie w to wpi****le rano wychodzac z domu do pracy to jest ok, bo przeciez nie nasral na chodnik, czlowiek by nie mial plotu to by mu na wycieraczke przed domem nasrali

z wiatrowki do kurew bym strzelal, tylko do wlascicieli, bo to nie psow wina

Tu już powinieneś mieć pretensje do służb odpowiadających za czystość w mieście a nie do właścicieli psów. Zwłaszcza, że psia kupa czasem jest zbyt rzadka by ją po prostu włożyć do worka 

3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

W każdym cywilizowanym kraju ludzie sprzątają po swoich czworonogach, jest to norma społeczna. 

To że w zachodniej Europie wbito ludziom do głowy mentalność zbieraczy gówna, nie oznacza że należy to teraz w Polsce ślepo kopiować 

1 minutę temu, fluber napisał(a):

To że w zachodniej Europie wbito ludziom do głowy mentalność zbieraczy gówna, nie oznacza że należy to teraz w Polsce ślepo kopiować 

A Ty jak Ci się zachce to z psem dwójeczkę na trawniku robisz? Co to w sumie za różnica. Gówno to równo.