Skocz do zawartości

Wojna płci

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, RappaR napisał(a):

Musiałbyś trochę więcej sobą reprezentować, bym się przejął Twoim wyzywaniem od pizdy. 

Nudzisz, zmień płytę.

1 minutę temu, RappaR napisał(a):

Ad personam :)

No offense. W sumie ciekawe jak wygląda na forum z tą dzietnością. Wszyscy userzy ( włącznie ze mną ) mądrzymy się na nie wiadomo jakie tematy, jakie powinno być itp itd a na koniec może wyjść, że nie potrafimy w skali forum zrobić najprostszej rzeczy która jest od początku naszego gatunku

11 minut temu, jack napisał(a):

Pytanie czemu ty na niego nie głosujesz. 

Ogólnie wielokrotnie pisałem, że Zandberg pod wieloma względami jest dla mnie politykiem najbliższym światopoglądowo, ale biorąc pod uwagę to w jakiej partii się znajduje, niestety jest hipokrytą.

38 minut temu, Koelner napisał(a):

No offense. W sumie ciekawe jak wygląda na forum z tą dzietnością. Wszyscy userzy ( włącznie ze mną ) mądrzymy się na nie wiadomo jakie tematy, jakie powinno być itp itd a na koniec może wyjść, że nie potrafimy w skali forum zrobić najprostszej rzeczy która jest od początku naszego gatunku

Ci co mają dzieci, nie mają czasu siedzieć i pi*****ić na forum. 

18 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Weź nam zrób free of charge sesje jak się zorganizować mając dzieci w oparciu o własne doświadczenia...oh wait...

Free of charge mogę napisać, że doba ma tylko 24h i im więcej piszesz na forum, tym mniej czasu poświęcasz dziecku. I tego się na pewnym poziomie nie przeskoczy.

1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a):

Free of charge mogę tylko napisać że w praktyce jest inaczej.

Mam nadzieję że tematy z których trenujesz (golisz) klientów są ogarnięte przez Ciebie inaczej niż teoretycznie xD

Nom. Ja jedynie napisałem, że jeżeli poświęcasz więcej czasu na rzecz A to poświęcasz mniej czasu na rzecz B. 

Nie wiem jakim cudem miałaby to być nieprawda.

35 minut temu, fluber napisał(a):

Nom. Ja jedynie napisałem, że jeżeli poświęcasz więcej czasu na rzecz A to poświęcasz mniej czasu na rzecz B. 

a jak ktoś - jako forma wspólnego spędzania czasu - daje dziecku odpisywać na gówno-posty na e-nba to czy wtedy też się tego nie przeskakuje?

46 minut temu, fluber napisał(a):

xD a pamiętasz jak kiedyś podzieliłeś się "life hackiem" którego udzieliłeś swojemu klientowi, Coś w stylu "Biegając można słuchać audiobooków - robić 2 rzeczy równocześnie oszczędzamy czas", kłamałeś wtedy czy teraz? 

Poświęcasz tą samą ilość na bieganie i na zapoznanie się z książką ;)

Edytowane przez agresywnychomik

14 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

xD a pamiętasz jak kiedyś podzieliłeś się "life hackiem" którego udzieliłeś swojemu klientowi, Coś w stylu "Biegając można słuchać audiobooków - robić 2 rzeczy równocześnie oszczędzamy czas", kłamałeś wtedy czy teraz? 

Poświęcasz tą samą ilość na bieganie i na zapoznanie się z książką ;)

Ale przecież nie mówiłem, że słuchasz książki równie szybko jak ją czytasz.

19 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Za free taka wiedze udostepniasz?

Damn

5 minut temu, julekstep napisał(a):

Za free taka wiedze udostepniasz?

Damn

Przyznam że smiechlem, to nie ja to flubcio x

9 minut temu, fluber napisał(a):

Ale przecież nie mówiłem, że słuchasz książki równie szybko jak ją czytasz.

Ja też nie, tyle samo czasu na słuchanie książki ile na bieganie. Dwie czynności A i B równa ilość czasu.

P.s. Skończyłem swój dzień idę dzieci odebrać + po wczorajszym, zwyczajnie nie chce mi się.

Pozdrawiam

Edytowane przez agresywnychomik