MA23 Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 5 godzin temu, RappaR napisał(a): Fajnie się bawią na UW. Psurka to pochodna od córki jak mniemam. Czy nie powinno być "psurka" przez "ó" ? Poza tym po mgr nie stawiamy kropki. Pierwsze wrażenie: niezła chałturka która raczej nie zachęca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Teraz, MA23 napisał(a): Fajnie się bawią na UW. Psurka to pochodna od córki jak mniemam. Czy nie powinno być "psurka" przez "ó" ? Poza tym po mgr nie stawiamy kropki. Pierwsze wrażenie: niezła chałturka która raczej nie zachęca. Po magister nie stawiamy. Po magistra stawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 4 godziny temu, RappaR napisał(a): Po magister nie stawiamy. Po magistra stawiamy Rozumiem że magistra dotyczy się tylko płci żeńskiej. Coś jak "psycholoszka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 9 godzin temu, MA23 napisał(a): Rozumiem że magistra dotyczy się tylko płci żeńskiej. Coś jak "psycholoszka" Dokładnie. Magistra to żeński odpowiednik magister w świetle nowoczesnych feminatywów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Ja myślę że na zdjęciu jest akurat Doktor Jacek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 mocne muszą mieć balety te towarzystwo zoofilskie , Puff Daddy zazdrości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 3 godziny temu, RappaR napisał(a): Jakby tak @josephnba się zaczął do Ciebie przystawiać z takim tekstem to może byś zrozumiał, że to może być molestowanie seksualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 4 minuty temu, fluber napisał(a): Jakby tak @josephnba się zaczął do Ciebie przystawiać z takim tekstem to może byś zrozumiał, że to może być molestowanie seksualne Jak pisze o swoich fantazjach z gwałtami analnymi na mnie, to mam to traktować jako molestowanie seksualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Teraz, RappaR napisał(a): Jak pisze o swoich fantazjach z gwałtami analnymi na mnie, to mam to traktować jako molestowanie seksualne? Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 12 godzin temu, RappaR napisał(a): Jak pisze o swoich fantazjach z gwałtami analnymi na mnie, to mam to traktować jako molestowanie seksualne? To się nazywa równouprawnienie Przecież walczysz o to dla mężczyzn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 9 minut temu, josephnba napisał(a): To się nazywa równouprawnienie Przecież walczysz o to dla mężczyzn I z tym się doskonale zgadzam. Tacy zwyrole stanowią zagrożenie zarówno dla kobiet, jak i dla mężczyzn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 2 minuty temu, RappaR napisał(a): I z tym się doskonale zgadzam. Tacy zwyrole stanowią zagrożenie zarówno dla kobiet, jak i dla mężczyzn No widzisz jaki jestem sprawiedliwy Ty stanowisz zagrożenie tylko dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 1 minutę temu, josephnba napisał(a): No widzisz jaki jestem sprawiedliwy Ty stanowisz zagrożenie tylko dla kobiet Przynajmniej nie dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Przynajmniej nie dla dzieci I znów niesprawiedliwośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Bezdzietny mężczyzna piętnujący bezdzietność innych. Kabaret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 13 minut temu, Pablo81 napisał(a): Bezdzietny mężczyzna piętnujący bezdzietność innych. Kabaret. Człowiek nie będący aktorem, nie może ocenić/skrytykować gry aktorskiej w filmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 3 minuty temu, P_M napisał(a): Człowiek nie będący aktorem, nie może ocenić/skrytykować gry aktorskiej w filmie? Zła analogia. Właściwa: człowiek nie będący aktorem, nie może krytykować innych za to, że nie są aktorami. Tzn może, tylko śmierdzi hipokrytą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi