Skocz do zawartości

Wojna płci

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, RappaR napisał(a):

Wedle sondażu jakie znalazłem, większość Polaków chce by kobiety pracowały tak samo długo jak mężczyźni. 57,4 na tak; 31,4 na nie.

Ale słyszałeś w materiale, grzebanie w wieku emerytalnym kończy się porażką wyborczą. Ja jestem za zrównaniem ale sam widzisz.

2 minuty temu, jack napisał(a):

Ale słyszałeś w materiale, grzebanie w wieku emerytalnym kończy się porażką wyborczą. Ja jestem za zrównaniem ale sam widzisz.

Nie słuchałem materiału, jestem wzrokowcem, bardzo rzadko oglądam filmiki na YT, zawsze wolę przeczytać artykuł. 

Zwróciłem uwagę, że jak znalazłem tegoroczny sondaż dla WPROST, to wynik był taki jaki podałem za zrównaniem wieku wyborczego. 

2 godziny temu, RappaR napisał(a):

Wedle sondażu jakie znalazłem, większość Polaków chce by kobiety pracowały tak samo długo jak mężczyźni. 57,4 na tak; 31,4 na nie.

pojeby skazani na wymarcie. życie oraz praca polega na rozwiązywaniu problemów oraz pomysłów kobiet więc lepiej niech już siedzą na pizdzie w kuchni 

Teraz, jack napisał(a):

To może faktycznie powinniśmy olać badania naukowe

Zbadanie przyczyn zjawiska, które sprawiło, że ludzie zamiast mieć dzieci, postanowili zrobić dzieci z psów jest istotne dla przyszłości naszej cywilizacji. Cała działalność Rappara w tym wątku to zresztą potwierdza.

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Zbadanie przyczyn zjawiska, które sprawiło, że ludzie zamiast mieć dzieci, postanowili zrobić dzieci z psów jest istotne dla przyszłości naszej cywilizacji. Cała działalność Rappara w tym wątku to zresztą potwierdza.

On ma akurat kociecko

3 minuty temu, P_M napisał(a):

Widać, że zjadła zęby na tych badaniach.

Jakie to dojrzałe jechać po czyimś wygladzie

A tak lubisz umoralniać innych 

7 minut temu, fluber napisał(a):

To że jakiś promil odklejeńców ma odchyły nie oznacza zagrożenia dla cywilizacji. Kiedyś też byli debile ale nie było internetu więc tworzyli mikro społeczności, teraz się globalizują, co nie oznacza że jest ich jakoś przesadnie dużo 

Wciąż mamy przeludnienie na świecie 

1 minutę temu, josephnba napisał(a):

Jakie to dojrzałe jechać po czyimś wygladzie

A tak lubisz umoralniać innych

Jechać? Ot zwykły żart z starą jak świat grą słowną.

Plus nie przypominam sobie, żebym tu kogoś umoralniał.

30 minut temu, josephnba napisał(a):

To że jakiś promil odklejeńców ma odchyły nie oznacza zagrożenia dla cywilizacji. Kiedyś też byli debile ale nie było internetu więc tworzyli mikro społeczności, teraz się globalizują, co nie oznacza że jest ich jakoś przesadnie dużo 

Wciąż mamy przeludnienie na świecie 

W Polsce jest więcej gospodarstw domowych z psami niż z dziećmi.