ignazz Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 20 minut temu, RappaR napisał(a): Z ciekawości spotkałeś już kogoś w swoim życiu dostatecznie upośledzonego umysłowo, by się posłuchał Twoich porad? To twoje fobie opisujesz nie moje. Znalazłem antidotum na te troski. Z wpisów wynika co Ciebie boli. Rozwijanie tematu mojej ułomności nie pomoże w twoich troskach więc się tym nie zajmuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 10 minut temu, ignazz napisał(a): To twoje fobie opisujesz nie moje. Znalazłem antidotum na te troski. Z wpisów wynika co Ciebie boli. Rozwijanie tematu mojej ułomności nie pomoże w twoich troskach więc się tym nie zajmuj. Moją troską jest dyskryminacja systemowa mężczyzn, nie znalazłeś antidotum. Nic nie pisałem o Twojej ułomności, pisałem o ewentualnej ułomności osób słuchających się Twoich rad. Chyba, że sam słuchasz się swoich rad, wtedy masz darmową poradę ode mnie - przestań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Fajnie przerzucasz piłeczki w pici Polo. Ale to nie ja od paru lat pisze wywrotowe treści w stosunku do kobiet, po kielichu opisuje podboje lub swoją anatomię. Podziękuję już za wymianę konceptu życia. Walcz z wiatrakami kobiecymi. Na koniec zapamiętam potężny fikołek lekarza że nie warto słuchać siebie ( swoich rad) bo ktoś inny ma inne zdanie. Fantastyczna diagnoza rada i recepta na resztę życia. Od dziś będę żył jak Ty. Rady innych nie swoje się liczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 W dniu 7.10.2024 o 12:39, jack napisał(a): A wystarczy pójść za naukami flubera, który zresztą polecał swego czasu swe koleżanki - idealne materiały na żonę, oświadczyć się, założyć rodzinę i walczyć z niżem demograficznym. Od razu życie stanie się prostsze. W dniu 7.10.2024 o 12:42, RappaR napisał(a): Nie jestem zainteresowany. Nie wiesz co tracisz https://x.com/gregor_konop/status/1843540472687730924 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Nie wiesz co tracisz https://x.com/gregor_konop/status/1843540472687730924 Promienieje światłem i radością. I jakie jasne mieszkanie nie te Rapparowe czarne komnaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 do jebnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 1 godzinę temu, jack napisał(a): I jakie jasne mieszkanie Mieszkanie ? Ja bym prędzej pomyślał ,że to plebania, albo wikarówka. Wiadomo - "Za mundurem panny sznurem, a za sutanną całą bandą " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 13 godzin temu, jack napisał(a): Promienieje światłem i radością. I jakie jasne mieszkanie nie te Rapparowe czarne komnaty. Można też trochę mniej promieniująca patriotkę. Ona też chce reform. Dogadaliby się z @RappaR https://x.com/gregor_konop/status/1843937147717566791 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 17 minut temu, fluber napisał(a): Można też trochę mniej promieniująca patriotkę. Ona też chce reform. Dogadaliby się z @RappaR https://x.com/gregor_konop/status/1843937147717566791 Widać, że w ogóle nie pamiętacie draftów za stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Zakrwawiona krzyżem miłości. Hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 A tak z ciekawości @RappaR Jak dziewczyna z którą się obecnie spotykasz zareagowała na Twoje zdanie na temat równouprawnienia ? Mówiłeś jej o tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Teraz, LAF napisał(a): A tak z ciekawości @RappaR Jak dziewczyna z którą się obecnie spotykasz zareagowała na Twoje zdanie na temat równouprawnienia ? Mówiłeś jej o tym ? Powiedziałem jej, że jestem za równouprawnieniem płci i powiedziała, że ją to cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 35 minut temu, RappaR napisał(a): Powiedziałem jej, że jestem za równouprawnieniem płci i powiedziała, że ją to cieszy. Bez wchodzenia w szczegóły ? Bo samo to zdanie brzmi dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 41 minut temu, RappaR napisał(a): Powiedziałem jej, że jestem za równouprawnieniem płci i powiedziała, że ją to cieszy. Skrajne feministki też są tylko za równouprawnieniem, ale podobnie jak ty przedstawiają zakrzywioną rzeczywistość. Nikt nie napisze przeciez, że nie jest, tak samo jak żaden agresor nie stwierdzi, że kogoś najechał, a jedynie, że kogoś broni (mniejszości, demokracji itp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 (edytowane) 14 minut temu, Pablo81 napisał(a): Skrajne feministki też są tylko za równouprawnieniem, ale podobnie jak ty przedstawiają zakrzywioną rzeczywistość. Nikt nie napisze przeciez, że nie jest, tak samo jak żaden agresor nie stwierdzi, że kogoś najechał, a jedynie, że kogoś broni (mniejszości, demokracji itp). Co jak co ale akurat to co pisze Rappar to jest wlasnie true rownouprawnienie (z ktorym ja np sie nie zgadzam bo plcie sa rozne a korzysc spoleczna jest wazniejsza niz 'rownosc wobec prawa') To osoby ktore pisza ze 'sa za rownouprawnieniem' tak na prawde za nim nie bedac zakrzywiaja rzeczywistosc. Ofc nie wzbudza to emocji bo w samym mainstreamie to jest zakrzywione. Wy wszyscy jestescie w tym temacie skrajnymi feministkami tbh xD Edytowane 10 Października 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Teraz, julekstep napisał(a): Co jak co ale akurat to co pisze Rappar to jest wlasnie true rownouprawnienie (z ktorym ja np sie nie zgadzam bo plcie sa rozne a korzysc spoleczna jest wazniejsza niz 'rownosc wobec prawa') To osoby ktore pisza ze 'sa za rownouprawnieniem' tak na prawde za nim nie bedac zakrzywiaja rzeczywistosc. Ofc nie wzbudza to emocji bo w samym mainstreamie to jest zakrzywione. Wy wszyscy jestescie w tym temacie skrajnymi feministkami tbh xD Tja. Makijaż kobiety to to samo co brutalny gwałt, bo kolega sobie podciąga to pod podstęp. #pieklomezczyzn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Tja. Makijaż kobiety to to samo co brutalny gwałt, bo kolega sobie podciąga to pod podstęp. #pieklomezczyzn. Aha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Godzinę temu, LAF napisał(a): A tak z ciekawości @RappaR Jak dziewczyna z którą się obecnie spotykasz zareagowała na Twoje zdanie na temat równouprawnienia ? Mówiłeś jej o tym ? To dziewczyny są do rozmawiania np o temacie „równouprawnienia”? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Aha xD Co "Aha xD"? Np. ostatnio był temat gwałtów. Nie odniósł się ani razu do tego, że w przeważającej większości to mężczyźni gwałcą kobiety i mężczyzn, a znalazł jakąś dziwaczną interpretację "podstępu" starając się wskazać, że to mężczyźni są ofiarami systemu. Podobnie jak skrajne feministki stara się znajdować jakieś dziwaczne, marginalne wyjątki, żeby przedstawić krzywdę tylko jednej ze stron. 5 minut temu, Koelner napisał(a): To dziewczyny są do rozmawiania np o temacie „równouprawnienia”? Czym mniej z Rapparem rozmawia, tym dłużej z nim będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Co "Aha xD"? Np. ostatnio był temat gwałtów. Nie odniósł się ani razu do tego, że w przeważającej większości to mężczyźni gwałcą kobiety i mężczyzn, a znalazł jakąś dziwaczną interpretację "podstępu" starając się wskazać, że to mężczyźni są ofiarami systemu. Podobnie jak skrajne feministki stara się znajdować jakieś dziwaczne, marginalne wyjątki, żeby przedstawić krzywdę tylko jednej ze stron. Ale w sensie ze kazdy gwalt musi byc kwalifikowany tak samo? Zajebanie 2 zeta z lady jak Pani Kasjerka nie patrzy to kradziez.... tak samo jako dziesiona z uzyciem noza. Co nie znaczy ze to i to powinno byc tak samo karane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi