jack Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Godzinę temu, Koelner napisał(a): https://kobieta.gazeta.pl/zycie-i-styl/7,197810,32728353,w-gosci-szli-z-flaszka-zwyczaj-z-prl-u-powoli-umiera-przynosisz.html#do_w=484&do_v=1870&do_st=RS&do_sid=1728&do_a=1728&s=BoxOpMT hahaha chłopcy na trzeźwo są w stanie słuchać babskiego pi****lenia Wygląda jak materiał sponsorowany przez ministerstwo w ramach jakiegoś projektu przeciwdziałania spożycia alko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2 godziny temu, Koelner napisał(a): https://kobieta.gazeta.pl/zycie-i-styl/7,197810,32728353,w-gosci-szli-z-flaszka-zwyczaj-z-prl-u-powoli-umiera-przynosisz.html#do_w=484&do_v=1870&do_st=RS&do_sid=1728&do_a=1728&s=BoxOpMT hahaha chłopcy na trzeźwo są w stanie słuchać babskiego pi****lenia Dwie rzeczy - domówki przez to obumarły, jest to dużo rzadsze niż kiedyś. Drugie - serio za cholerę nie rozumiem sensu bezalkoholowych drinków. W znaczeniu - mam płacić tyle, ile płacę za drinka z alkoholem minus 2 złote, by mi podali sok z syropem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 1 godzinę temu, jack napisał(a): Wygląda jak materiał sponsorowany przez ministerstwo w ramach jakiegoś projektu przeciwdziałania spożycia alko. Nie ma co narzekać 36 minut temu, RappaR napisał(a): Dwie rzeczy - domówki przez to obumarły, jest to dużo rzadsze niż kiedyś. Drugie - serio za cholerę nie rozumiem sensu bezalkoholowych drinków. W znaczeniu - mam płacić tyle, ile płacę za drinka z alkoholem minus 2 złote, by mi podali sok z syropem? Well, jeżeli jedyny skutek alkoholu to szkodliwość dla zdrowia, a smak drinka może zostać zachowany, a komuś zależy tylko na tym, żeby czegoś o określonym smaku się napić, to właśnie po to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2 godziny temu, jack napisał(a): Wygląda jak materiał sponsorowany przez ministerstwo w ramach jakiegoś projektu przeciwdziałania spożycia alko. jest taka teoria spiskowa, że to sprawka lobby forsującego depopulację ludzkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 17 minut temu, P_M napisał(a): Well, jeżeli jedyny skutek alkoholu to szkodliwość dla zdrowia, a smak drinka może zostać zachowany, a komuś zależy tylko na tym, żeby czegoś o określonym smaku się napić, to właśnie po to:) Smak drinka ma za zadanie maskowac smak alkoholu. Serio mnie dziwi, że komuś zalezy na konkretnym smaku drinka, to już zwykła Cola lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2 godziny temu, jack napisał(a): Wygląda jak materiał sponsorowany przez ministerstwo w ramach jakiegoś projektu przeciwdziałania spożycia alko. bardziej wygląda jak materiał sponsorowany przez producentów oliwy xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 19 minut temu, RappaR napisał(a): Smak drinka ma za zadanie maskowac smak alkoholu. Serio mnie dziwi, że komuś zalezy na konkretnym smaku drinka, to już zwykła Cola lepsza Cola też może być, byle zero:) Wspólne picie i biesiadowanie, nie musi wiązać się z % po prostu. Fajnie jest po prostu z ludźmi, których lubisz przebywać np przy grillu coś zjeść do tego piwko zero przy dobrej pogodzie i tyle. Alholol nie jest must havem, a jak weźmiesz pod uwagę zbędne kalorie i dodatkowe niekorzyści zdrowotne, to dość łatwo to zrozumieć i przestaje to dziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 7 minut temu, P_M napisał(a): Cola też może być, byle zero:) Wspólne picie i biesiadowanie, nie musi wiązać się z % po prostu. Fajnie jest po prostu z ludźmi, których lubisz przebywać np przy grillu coś zjeść do tego piwko zero przy dobrej pogodzie i tyle. Alholol nie jest must havem, a jak weźmiesz pod uwagę zbędne kalorie i dodatkowe niekorzyści zdrowotne, to dość łatwo to zrozumieć i przestaje to dziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 16 minut temu, P_M napisał(a): Cola też może być, byle zero:) Wspólne picie i biesiadowanie, nie musi wiązać się z % po prostu. Fajnie jest po prostu z ludźmi, których lubisz przebywać np przy grillu coś zjeść do tego piwko zero przy dobrej pogodzie i tyle. Alholol nie jest must havem, a jak weźmiesz pod uwagę zbędne kalorie i dodatkowe niekorzyści zdrowotne, to dość łatwo to zrozumieć i przestaje to dziwić. w sumie to może dobrze że wymieramy 43 minuty temu, lorak napisał(a): jest taka teoria spiskowa, że to sprawka lobby forsującego depopulację ludzkości. coś w tym jest. pary starające się o dziecko piją wodę a w tym czasie Karyna po balecie zachodzi w ciążę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia https://x.com/HisteriaDystans/status/2045775050767306983 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 25 minut temu, P_M napisał(a): Cola też może być, byle zero:) Wspólne picie i biesiadowanie, nie musi wiązać się z % po prostu. Fajnie jest po prostu z ludźmi, których lubisz przebywać np przy grillu coś zjeść do tego piwko zero przy dobrej pogodzie i tyle. Alholol nie jest must havem, a jak weźmiesz pod uwagę zbędne kalorie i dodatkowe niekorzyści zdrowotne, to dość łatwo to zrozumieć i przestaje to dziwić. Znaczy - ja nie neguję imprezy bez alkoholu. Ja nie wiem jaki sens jest koktajlów bezalkoholowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 8 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): https://x.com/HisteriaDystans/status/2045775050767306983 co to za pedał pisał? 6 minut temu, RappaR napisał(a): Znaczy - ja nie neguję imprezy bez alkoholu. w zamian z samym ćpaniem w sumie mogą być no ale coś w ręku wypada trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Znaczy - ja nie neguję imprezy bez alkoholu. Ja nie wiem jaki sens jest koktajlów bezalkoholowych. Strzelam że koktajle bezalkoholowe tzw. mocktails ( to mock sth - drwic, lekceważyć, zawarta sugestia w nazwie że jest gorsze xD ) w zdecydowanej większości piją kobiety, ciąża, prowadzenie auta, smak plus milion innych babskich powodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 16 minut temu, RappaR napisał(a): Znaczy - ja nie neguję imprezy bez alkoholu. Ja nie wiem jaki sens jest koktajlów bezalkoholowych. A jaki jest sens jakichkolwiek napojów bezalkoholowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 6 minut temu, P_M napisał(a): A jaki jest sens jakichkolwiek napojów bezalkoholowych? Podtrzymanie życia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 6 minut temu, RappaR napisał(a): Podtrzymanie życia? Wyłącznie? Nie widzisz w nich innych wartości, serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 1 minutę temu, P_M napisał(a): Wyłącznie? Nie widzisz w nich innych wartości, serio? Generalnie piję colę zero, bo mi smakuje. Nie rozumiem sensu pójścia do baru i wzięcia pseudo drinka za 3 razy tyle, by smakowało jak sok z syropem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Teraz, RappaR napisał(a): Generalnie piję colę zero, bo mi smakuje. Nie rozumiem sensu pójścia do baru i wzięcia pseudo drinka za 3 razy tyle, by smakowało jak sok z syropem. Czy tak samo traktujesz wzięcie coli zero w restauracji? Też płacisz 3x tyle za tę samą wodę z koncentratem, którą możesz mieć w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 10 minut temu, RappaR napisał(a): Generalnie piję colę zero jak można pić słodkie napoje gazowane bez cukru...totalne paskudztwo (chyba tylko sprite daje jakoś radę w tym segmencie i nie odrzuca) to już lepiej wody się napić (a woda z cytryną to już w ogóle 8 tierów wyżej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 22 minuty temu, P_M napisał(a): Czy tak samo traktujesz wzięcie coli zero w restauracji? Też płacisz 3x tyle za tę samą wodę z koncentratem, którą możesz mieć w domu. Dlatego generalnie nie chodzę do restauracji napić się coli. Generalnie dosłownie jedyne przypadki, że idę do restauracji to randki albo wyjazdy za granicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi