Skocz do zawartości

Wojna płci

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Fajnie, że wiesz, co ma ten konkurs promować.

Idź obejrzyj sobie Love Island lub Top Model - tam są wzorce, których zapewne szukasz.

Nie rozumiem o co Ci teraz chodzi. Przecież ja nie krytykuję tego konkursu.

Edytowane przez fluber

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

Ja wiem, że chciałeś wyśmiać, ty to wiesz, więc daruj kontynuowanie tego tematu. 

Co więcej sam tu byłem jechany na forum że wolałbym Marię Curie-Skłodowską od Monici Bellucci. Poza tym te panie jak na Niemki są do tego bardzo ładne. Bardzo fajny konkurs przecież, zarzuty zupełnie nietrafione.

Teraz, fluber napisał(a):

Co więcej sam tu byłem jechany na forum że wolałbym Marię Curie-Skłodowską od Monici Bellucci. Poza tym te panie jak na Niemki są do tego bardzo ładne. Bardzo fajny konkurs przecież, zarzuty zupełnie nietrafione.

Ja też nie mam nic do Love Island. Takie wzorce powinny być promowane. A poza tym fajne dupeczki tam są, he he.

5 godzin temu, fluber napisał(a):

https://missgermany.com/awards/teilnehmerinnen/2026/top-18/

@LAF na którą byś ostatecznie głosował?

W sumie bekowe, że nie ma ani jednej ładnej.

Ale racja, jakby dali jedną ładną, to by od razu ustawili konkurs.

Ta murzynka jedyna znośna, mimo że ma jednej z największych ust jakie widziałem i w sumie też śmieszne, że znowu Afrykanka wygra miss Niemiec.

Czekam aż blondynka wygra miss Kenii czy Nigerii w imię promocji DEI :D 

15 minut temu, RappaR napisał(a):

Ta murzynka jedyna znośna, mimo że ma jednej z największych ust jakie widziałem i w sumie też śmieszne, że znowu Afrykanka wygra miss Niemiec.

Busra najlepsza :P  (i to jest not even close)

ta murzynka z wielkimi ustami straszna tbh, szczególnie że jeszcze ma je jakoś dziwnie pomalowane (już ta niżej lepsza)

Rose i Stephanie wyglądają 'sympatycznie' (żadne miss, ale przyjemne)

Madeleine wygląda na psycho

Edytowane przez julekstep

1 minutę temu, RappaR napisał(a):

Patrzyłem na jej IG - nie, zdecydowanie.

Chyba że oferuje lifetime pass Kebab free.

no IG średnio, ale tik toki ma z normalną stylówą i jest b.spoko

tzn generalnie wiadomo -> instagramerka/tik-tokerka to jakieś -90% do ogólnej atrakcyjności, ale mówimy tu tylko o urodzie :P 

Edytowane przez julekstep

14 minut temu, RappaR napisał(a):

W sumie bekowe, że nie ma ani jednej ładnej.

Ale racja, jakby dali jedną ładną, to by od razu ustawili konkurs.

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

Busra najlepsza :P 

ta murzynka z wielkimi ustami straszna tbh, szczególnie że jeszcze ma je jakoś dziwnie pomalowane (już ta niżej lepsza)

To jest właśnie to na co narzekasz, tylko że w drugą stronę. Generalnie każda z tych dziewczyn ( no może poza tą Jazzy) jest na tyle ładna, że przy pasującym charakterze każdy zdrowy mężczyzna wszedłby bez problemu w związek romantyczny z taką (a skoro są w konkursie to znaczy, że mają masę innych zalet). Ale nie mamy już normalnych czasów.

1 minutę temu, fluber napisał(a):

To jest właśnie to na co narzekasz, tylko że w drugą stronę. Generalnie każda z tych dziewczyn ( no może poza tą Jazzy) jest na tyle ładna, że przy pasującym charakterze każdy zdrowy mężczyzna wszedłby bez problemu w związek romantyczny z taką (a skoro są w konkursie to znaczy, że mają masę innych zalet). Ale nie mamy już normalnych czasów.

nie przesadzajmy

Aileen, Amelie, Anne, Franziska, Jana, Jazzy, Julia, Liz, Mina -> NEIN w c***

Antonia i Madeleine o ile nie dostają NEIN wizualnego to mają psycho vibe, więc też nie :P 

reszta spoko (tylko Abina obowiązkowo zmiana fryzury lol)

7 minut temu, julekstep napisał(a):

Busra najlepsza :P  (i to jest not even close)

Rose i Stephanie wyglądają 'sympatycznie' (żadne miss, ale przyjemne)

Madeleine wygląda na psycho

Busra takie 5/10.

Amelia wygląda właśnie sympatycznie, Stephanie gruba.

Co do Rose - ona akurat wygląda zjawiskowo, wszedłem na jej IG - tutaj już faktycznie wygląda jak kandydatka na miss. To zdjęcie z miniaturki średnie po prostu

Liz dla mnie właśnie fajna i o ile usta wyglądają dziwnie, to reszta na tyle fajnie, że mógłbym się z nią umówić.

9 minut temu, RappaR napisał(a):

Busra takie 5/10.

pls

10 minut temu, RappaR napisał(a):

Co do Rose - ona akurat wygląda zjawiskowo, wszedłem na jej IG - tutaj już faktycznie wygląda jak kandydatka na miss. To zdjęcie z miniaturki średnie po prostu

tu fakt, słabą fotę jej dali -> tu może faktycznie z Busrą o top spot powalczyć