RappaR Opublikowano 24 Września Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września https://prawo.gazetaprawna.pl/przewodnik-po-prawie/artykuly/9895553,w-polsce-mozna-pojsc-do-wiezienia-za-uchylanie-sie-placenia-alimentow-na-dziecko-bedace-owocem-zdrady-malzenskiej.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) 9 godzin temu, RappaR napisał(a): https://prawo.gazetaprawna.pl/przewodnik-po-prawie/artykuly/9895553,w-polsce-mozna-pojsc-do-wiezienia-za-uchylanie-sie-placenia-alimentow-na-dziecko-bedace-owocem-zdrady-malzenskiej.html Więcej, w Polsce a nawet nie tylko, można siedzieć w więzieniu za zabójstwo, którego się nie dokonało. Jak za wszystko, dopóki sąd nie orzeknie inaczej na podstawie dostępnych dowodów. Edytowane 25 Września przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października @RappaR jednak lepiej się ożenić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października Kolejny dowód, że lepiej się ożenić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Października Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 38 minut temu, fluber napisał(a): Kolejny dowód, że lepiej się ożenić Ty tak serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października 7 minut temu, RappaR napisał(a): Ty tak serio? Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października 2 godziny temu, fluber napisał(a): Kolejny dowód, że lepiej się ożenić "Ale jak już Panowie się ożenicie to uważajcie, bo majątek rozwodników jest dokładnie taki sam jak singli." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Października Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 28 minut temu, steve napisał(a): "Ale jak już Panowie się ożenicie to uważajcie, bo majątek rozwodników jest dokładnie taki sam jak singli." Masz dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października 11 minut temu, RappaR napisał(a): Masz dane to jest cytat z tego twitta co wrzucil fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Sobota o 17:43 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:43 WTF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Sobota o 22:34 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 22:34 4 godziny temu, fluber napisał(a): WTF Olałem, bo myślałem że jakieś AI prowo. A to film instruktażowy dla policji jak reagować na przemoc. O k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Sobota o 23:04 Udostępnij Opublikowano Sobota o 23:04 20 minut temu, RappaR napisał(a): Olałem, bo myślałem że jakieś AI prowo. A to film instruktażowy dla policji jak reagować na przemoc. O k**** Co śmieszniejsze ten fragment to jest część dłuższego filmu, który ma w założeniu zachęcać do pracy w policji i został stworzony przez samych policjantów. Nagrania zrealizowane zostały w ciągu kilku dni zdjęciowych na terenie szkoły według stworzonego wcześniej scenariusza. Zdjęcia kręciliśmy zarówno w dzień, jak i w nocy, z ziemi, jak i z powietrza – w tym przypadku za pomocą drona. Sprzęt, który wykorzystaliśmy, został zakupiony ze środków unijnych przy okazji realizowanych wcześniej projektów. Kluczem dotarcia do młodych odbiorców zainteresowanych związaniem swojego życia zawodowego z Policją, oprócz fabuły, w której nie zabrakło akcentów humorystycznych, jest również specjalnie dobrana muzyka. Ale żeby się o tym wszystkim przekonać, po prostu trzeba obejrzeć nasz film. #zostańpolicjantem – jak wygląda kurs podstawowy w szkole Policji? - Policja.pl - Portal polskiej Policji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Niedziela o 05:55 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 05:55 6 godzin temu, Życie_to_mem napisał(a): Co śmieszniejsze ten fragment to jest część dłuższego filmu, który ma w założeniu zachęcać do pracy w policji i został stworzony przez samych policjantów. Nagrania zrealizowane zostały w ciągu kilku dni zdjęciowych na terenie szkoły według stworzonego wcześniej scenariusza. Zdjęcia kręciliśmy zarówno w dzień, jak i w nocy, z ziemi, jak i z powietrza – w tym przypadku za pomocą drona. Sprzęt, który wykorzystaliśmy, został zakupiony ze środków unijnych przy okazji realizowanych wcześniej projektów. Kluczem dotarcia do młodych odbiorców zainteresowanych związaniem swojego życia zawodowego z Policją, oprócz fabuły, w której nie zabrakło akcentów humorystycznych, jest również specjalnie dobrana muzyka. Ale żeby się o tym wszystkim przekonać, po prostu trzeba obejrzeć nasz film. #zostańpolicjantem – jak wygląda kurs podstawowy w szkole Policji? - Policja.pl - Portal polskiej Policji Ja pierdolę. To taki kop na mordę, jaki mam co jakiś czas. Mam swoje czarne wizje, jak będzie za kilka lat i potem dostaję coś takiego i się dowiaduję, że już jest gorzej niż w moich najgorszych przewidywaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Niedziela o 10:31 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano Niedziela o 11:00 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:00 hiszpanscy zolnierze juz dawno obczaili ze lepiej byc carmen niz carlosem: https://bezprawnik.pl/zmiana-plci/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Poniedziałek o 12:24 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano Poniedziałek o 12:30 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:30 https://leobenedictus.substack.com/p/the-most-male-and-female-reasons?r=17jns&utm_campaign=post&utm_medium=web&showWelcomeOnShare=true&triedRedirect=true The most male and female reasons to end up hospital Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Gruby wysoki chłop by kosztował 2x więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu W dniu 12.10.2025 o 07:55, RappaR napisał(a): Ja pierdolę. To taki kop na mordę, jaki mam co jakiś czas. Mam swoje czarne wizje, jak będzie za kilka lat i potem dostaję coś takiego i się dowiaduję, że już jest gorzej niż w moich najgorszych przewidywaniach Czasy Cię wyprzedzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi