josephnba Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Godzinę temu, RappaR napisał(a): Ja tam się w ogóle nie dziwię, że jesteś patusem napierdalającym w 20 i straszącym wpi****lem przez neta. Peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca dajcie ankietę co lepsze dostać w ryj od baby vs napierdalać typa w 20 i kozaczyć w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Dać w dwudziestu do ryja babie chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Dać w dwudziestu do ryja babie chyba. Byles nie był tym 20stym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 6 minut temu, josephnba napisał(a): Byles nie był tym 20stym przecież chodziło mu na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca @Koelner @josephnba Wpadacie na zlot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 57 minut temu, mac napisał(a): @Koelner @josephnba Wpadacie na zlot ? Ja będę we Włoszech Poza tym podobno boję się rappara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Godzinę temu, mac napisał(a): @Koelner @josephnba Wpadacie na zlot ? nie ale jak będziesz w trójmieście daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 36 minut temu, josephnba napisał(a): Ja będę we Włoszech Poza tym podobno boję się rappara A gdzie we Włoszech ? Co do Rappara to przecież się widzieliście, byłem nawet wtedy i nic nie było groźnego między Wami. A Elwood i Qoniu nawet sobie spali przytuleni obok na betonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Proces emancypacji dziewczyn się zatrzymał albo co gorsze wzrósł poziom roszczeniowości. Przypadkowo zasłyszany dialog To rachunek na pół ? - pyta się koleś Jak Cię nie stać aby opłacić całość to po co mnie zapraszałeś - odpowiedź dziewczyny No także tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2 godziny temu, LAF napisał(a): Proces emancypacji dziewczyn się zatrzymał albo co gorsze wzrósł poziom roszczeniowości. Przypadkowo zasłyszany dialog To rachunek na pół ? - pyta się koleś Jak Cię nie stać aby opłacić całość to po co mnie zapraszałeś - odpowiedź dziewczyny No także tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 19 godzin temu, Koelner napisał(a): Ja narazie przerwa od picia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia https://bezprawnik.pl/alimenty-na-bylego-malzonka-3 Pozostawanie w konkubinacie przez uprawnionego do alimentacji rozwiedzionego małżonka nie jest ustawową przesłanką wygaśnięcia wobec niego obowiązku alimentacyjnego drugiego z rozwiedzionych małżonków. Obecnie sądy wciąż powołują się na ten wyrok i decydują, że małżonek zobowiązany wciąż musi wypłacać alimenty, nawet jeżeli jego były partner, czy partnerka pozostają w długoletnich związkach, które nie zostały sformalizowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 60 procent par poznaje się on-line. 95 procent męskich profili na tinderze jest uznawana za nieatrakcyjne i odrzucana. Bez robomacic jesteśmy straceni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia W dniu 16.08.2025 o 07:40, fluber napisał(a): 60 procent par poznaje się on-line. 95 procent męskich profili na tinderze jest uznawana za nieatrakcyjne i odrzucana. Bez robomacic jesteśmy straceni Nie zabieraj Rapparowi treści do publikowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 7 minut temu, P_M napisał(a): Nie zabieraj Rapparowi treści do publikowania Moje treści to bardziej coś w tym stylu: www.fxmag.pl/gospodarka/polki-beda-cieszyc-sie-emerytura-12-lat-dluzej-niz-polacy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi