Pablo81 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 1 minutę temu, P_M napisał(a): Ale ja o siatkówce mówiłem, nie o nożnej. To w nogę co oglądałaś pań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Teraz, Pablo81 napisał(a): To w nogę co oglądałaś pań? Nie wiem, chyba coś tam raz mi się zdarzyło, ale nie pamiętam co to było, ale też nie rozumiem pytania, bo o charakterze piłki nożnej wypowiadałem się ogólnie, a o grze kobiet wyłącznie w perspektywie siatkówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 29 minut temu, fluber napisał(a): Z Niemkami w peaku 2,5 miliona, ze Szwecją 2,3 i z Danią 1,7. Legia w peaku 1,1 miliona Natomiast jeśli dobrze kojarzę to mecze Polek lecialy w TVP 1 o 21 a mecz aktobe -legia w 1 rundzie kwalifikacji ligi Europy był w czwartek o 18 w TVP sport. Pierwszy mecz Legii był o 21. W superpucharze w niedzielę o 18 grała Legia z Lechem, więc to hitowe starcie w Polsce. Mecze kadry mężczyzn oglądało ostatnio koło 4 mln Finlandię i koło 3 Mołdawie. Więc uważam oglądalność piłki kobiecej na bardzo dobrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 5 minut temu, The Game 85 napisał(a): Pierwszy mecz Legii był o 21. W superpucharze w niedzielę o 18 grała Legia z Lechem, więc to hitowe starcie w Polsce. Mecze kadry mężczyzn oglądało ostatnio koło 4 mln Finlandię i koło 3 Mołdawie. Więc uważam oglądalność piłki kobiecej na bardzo dobrą. Wczoraj w ZDF prawie 11 milionów oglądało Niemcy - Francja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 10 minut temu, The Game 85 napisał(a): Pierwszy mecz Legii był o 21. W superpucharze w niedzielę o 18 grała Legia z Lechem, więc to hitowe starcie w Polsce. Mecze kadry mężczyzn oglądało ostatnio koło 4 mln Finlandię i koło 3 Mołdawie. Więc uważam oglądalność piłki kobiecej na bardzo dobrą. Pi razy oko kobiety w mistrzostwach Europy, gdy pokazywane są w prime time w TVP ogląda 4 razy mniej kibiców niż mężczyzn. Czy to bardzo dobra oglądalność? Trudno powiedzieć . Imprezy rangi mistrzowskiej zawsze miały dużą oglądalność w otwartym TVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Wczoraj w ZDF prawie 11 milionów oglądało Niemcy - Francja. W sumie nawet bez porównania do męskiej reprezentacji wydaję się że to bardzo dużo. Tak też chciałem znaleźć oglądalność obecnie pokazywanej ligi narodów siatkarzy, ale chyba Polsat nie publikuje wyników tak często jak TVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 38 minut temu, P_M napisał(a): Rozumiem, że możesz tak odbierać męską siatkówkę, ja to widzę nieco inaczej, ale też parę lat sksów w gimnazjum w drużynie siatkarskiej zrobiło swoje. Ta wolniejsza gra u kobiet oprócz oczywiście gorszych warunków fizycznych często wynika też z nieporadności i braku umiejętności, ja niestety co rusz w trakcie tych spotkań zaliczam facepalma, ale again to kwestia gustu. Muszę się wybrać na mecz na żywo. Teraz trochę przegapiłem i zostały same bilety po 500 zł. Spora impreza w GD a gdyby nie flagi Iranu i Kuby (to mnie zaintrygowało) powywieszane po mieście to bym nawet nie wiedział, że grają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Pływanie synchroniczne! 100 razy lepsze niż męskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 4 godziny temu, fluber napisał(a): Mądry gość, poza tym jest kotem, poprowadzi Anglię do mistrzostwa Europy bądź Świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca @agresywnychomik lekko się pomyliłeś w drugiej części zdania, on pomoże Bellinghamowi w prowadzeniu Anglików do tytułu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 5 minut temu, the_secret napisał(a): @agresywnychomik lekko się pomyliłeś w drugiej części zdania, on pomoże Bellinghamowi w prowadzeniu Anglików do tytułu Tak czy inaczej Anglicy coś wygrają. Spod tego Tweeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca "You are the carbon they want to reduce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Godzinę temu, P_M napisał(a): "You are the carbon they want to reduce" Ministra równości odwolana, nie ma już dla nas ratunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca https://www.cnbc.com/2025/07/23/uber-women-drivers-riders.html @RappaR your thoughts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Teraz, Chytruz napisał(a): https://www.cnbc.com/2025/07/23/uber-women-drivers-riders.html @RappaR your thoughts Brakuje mi opcji odmawiania mężczyznom jazdy z kobietami i uważam jak najbardziej dobry ruch. W ten sposób jest niestety jednak mocno dyskryminujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 7 minut temu, RappaR napisał(a): Brakuje mi opcji odmawiania mężczyznom jazdy z kobietami i uważam jak najbardziej dobry ruch. W ten sposób jest niestety jednak mocno dyskryminujący. nie słyszałem by kobieta prowadząca ubera kogoś zgwałciła natomiast kierowcy ubera gwałcili wielokrotnie dlatego kobiety wolą gdy kierowcą jest kobieta. Ale jak wolisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 3 minuty temu, jack napisał(a): nie słyszałem by kobieta prowadząca ubera kogoś zgwałciła natomiast kierowcy ubera gwałcili wielokrotnie dlatego kobiety wolą gdy kierowcą jest kobieta. Ale jak wolisz Ja nie słyszałem, by kobieta za wyssane z dupy oskarżenie o gwałt spędziła kilka lat w więzieniu, dlatego mężczyźni wolą, gdy kierowca jest mężczyzną. Brak takiej opcji to znacząca dyskryminacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 6 minut temu, RappaR napisał(a): Ja nie słyszałem, by kobieta za wyssane z dupy oskarżenie o gwałt spędziła kilka lat w więzieniu, dlatego mężczyźni wolą, gdy kierowca jest mężczyzną. Brak takiej opcji to znacząca dyskryminacja. Unikasz kobiet wszędzie czy tylko za kierownicą w taksówce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Teraz, jack napisał(a): Unikasz kobiet wszędzie czy tylko za kierownicą w taksówce? Unikam spotkań z nieznajomymi kobietami poza przestrzenią publiczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi