Skocz do zawartości

Wojna płci

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 29.06.2025 o 22:01, josephnba napisał(a):

Korwin byłby z ciebie dumny ;) 

żadna to nowość i żadne zaskoczenie ze kobiety które się kształcą mają mniej czasu na rodzinę i dzieci 

moja żona 2 fakultety i dwoje dzieci pokazuje jednak że da się to połączyć 

wystarczy że ojciec zaangażuje się odpowiednio w wychowanie dzieci i obowiązki domowe 

Wydaje mi się, że to bardziej zdrowe podejscie Twojej zony do życia, macierzyństwa i kariery w większym stopniu przyczyniło się do 2 dzieci, niż to że jesteś normalnym ojcem i mężem. Żeby nie było, nic nie umniejszam Tobie, tylko wydaje mi się że ilość dzieci, to bardziej we łbie kobiety siedzi, niż jest zależne od mężczyzny. 

Mozesz być potencjalnym super tata, ale jak partnerka woli psiecko, to bez podstępu lub gwałtu (ale to dyskwalifikuje wtedy jako dobry partner), to nic się nie wskóra. 

11 minut temu, Szabla napisał(a):

Wydaje mi się, że to bardziej zdrowe podejscie Twojej zony do życia, macierzyństwa i kariery w większym stopniu przyczyniło się do 2 dzieci, niż to że jesteś normalnym ojcem i mężem. Żeby nie było, nic nie umniejszam Tobie, tylko wydaje mi się że ilość dzieci, to bardziej we łbie kobiety siedzi, niż jest zależne od mężczyzny. 

Mozesz być potencjalnym super tata, ale jak partnerka woli psiecko, to bez podstępu lub gwałtu (ale to dyskwalifikuje wtedy jako dobry partner), to nic się nie wskóra. 

Akurat o drugie dziecko staraliśmy się długo, mało tego przestaliśmy już w zasadzie się starać stąd 9 lat różnicy między dziećmi 

1 godzinę temu, RappaR napisał(a):

Oferowano mi wiele razy w życiu seks za pieniądze ale nigdy za 8 zł 

Niecałe 

Potwierdzam to co pisali koledzy. Bierz 8 złotych i się postaraj. Aby potem nas w świecie nie oczerniali. 

Jaka twoja była maksymalna stawka? Wybacz to niezdrowe zainteresowanie 

Abstrahując od filmu, o wiele ciekawsza jest sekcja komentarzy i ilość różnego rodzaju historii, które przynajmniej w mojej ocenie nie wyglądają na wygenerowane przez boty.
Ilość jest zatrważająca i sam się zastanawiam jak bardzo źle jest obecnie wśród mężczyzn.

18 minut temu, P_M napisał(a):

Abstrahując od filmu, o wiele ciekawsza jest sekcja komentarzy i ilość różnego rodzaju historii, które przynajmniej w mojej ocenie nie wyglądają na wygenerowane przez boty.
Ilość jest zatrważająca i sam się zastanawiam jak bardzo źle jest obecnie wśród mężczyzn.

Jest tak samo od lat. Czyli tragicznie. 

3 minuty temu, P_M napisał(a):

Myślisz, że faktycznie tak samo, czy gorzej lepiej niż kiedyś? 70's 90's?

Generalnie jest podobnie do 70-90s. Peak był w 00s (bezrobocie). Co ciekawe wskaźnik samobójstw dla kobiet się wtedy nie zmienił a dla mężczyzn wzrósł o prawie połowę. Ale teraz liczby są jak w 70-90s