josephnba Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Je wiem jak można kogoś hejtować za cockold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 8 minut temu, julekstep napisał(a): sztuką jest się nie angażować w takie dramy (w ogóle) xD bo tam nie ma dobrych wyborów i Ty to wiesz z racji zerowego zaangażowania? oczywiście, że jest tu lepsza strona, to nie tylko Gonciarz został pokrzywdzony przez szeroko rozumiane MeToo w Polsce, masz dowody, że prawie doszło do samobójstwa i to przez intrygi osoby, która była stawiana na piedestale tego ruchu, zdemaskowano wielopoziomową manipulacje, która swoimi wpływami sięgała sfer polityki i była narzędziem lewicowych struktur na tym tle jeśli mam wybrać pomiędzy tym, a Gonciarzem, który kilka razy się pogubił, a poza tym lubi sobie przyćpać, to jednak wybór jest prosty i imo jest to lepsze niż postawa wyśmiewającego wszystko ignoranta z jednej strony wielu chce by ten lewicowy syf się skończył, ale to niekoniecznie, bo jak ma to robić Gonciarz to już nie tak fajnie 23 minuty temu, jack napisał(a): A teraz widzę, że Gonciarz to George Floyd ciemiężonych przez kobiety Polaków. Tych samych co nazywali go cuckoldem i hejtowali za pogląd i sposób życia. problem marginalizacji zdania i roli facetów w konfliktach sądowych, o przyznanie rodzicielstwa etc. jest olbrzymi i niepodważalny, wyśmiewajac i bagatelizujac to jedynie z powodu antypatii do jednej osoby wystawiasz sobie nienajlepsze świadectwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 16 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): masz dowody, że prawie doszło do samobójstwa lol 17 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): na tym tle jeśli mam wybrać pomiędzy tym, a Gonciarzem czyli żeby walczyć z szeroko pojętym MeToo będziesz propsował typa który sam to szeroko pojęte MeToo wspierał (ale się sparzył) no ma to k**** w c*** sensu xD 18 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): imo jest to lepsze niż postawa wyśmiewającego wszystko ignoranta może po prostu ten ignorant nie potrzebował jakiegoś Gonciarza żeby wiedzieć że MeToo (jak każda skrajność) jest be? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Julek bije kobiety! sprawdzone info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 3 minuty temu, josephnba napisał(a): Julek bije kobiety! sprawdzone info ale tylko te słabsze! tak do 12tego roku życia starsze to strach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Teraz, julekstep napisał(a): ale tylko te słabsze! tak do 12tego roku życia starsze to strach! Opresyjny c***ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 11 minut temu, julekstep napisał(a): czyli żeby walczyć z szeroko pojętym MeToo będziesz propsował typa który sam to szeroko pojęte MeToo wspierał (ale się sparzył) no ma to k**** w c*** sensu xD no właśnie to jest największy dowód, że ma to sens, nie wiem co jest złego w uświadomieniu sobie błędu, gość niemal został zcancelowany totalnie, ale trzeba mu nie ufać, bo kiedyś był po drugiej stronie? no to ma dopiero w c*** sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no właśnie to jest największy dowód, że ma to sens, nie wiem co jest złego w uświadomieniu sobie błędu, gość niemal został zcancelowany totalnie, ale trzeba mu nie ufać, bo kiedyś był po drugiej stronie? no to ma dopiero w c*** sensu ogólnie z założenia to nie należy ufać nikomu z internetu a co do jakiegoś szufladkowania że jak nie lubię X to jestem automatycznie po stronie Y: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Teraz, julekstep napisał(a): ogólnie z założenia to nie należy ufać nikomu z internetu ja po tych 13 odcinkach dostanę choć jeden dowód, że któryś z tych ciężkich dział w MeToo był fejkiem, to moze wtedy zacznę mieć wątpliwości i ufać Julkowi z e-nba a nie, przecież Ty też jesteś z internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a nie, przecież Ty też jesteś z internetu mi akurat i tak nie ufasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Teraz, julekstep napisał(a): mi akurat i tak nie ufasz spokojna Twoja bardziej niż większości ale nie w tej kwestii, bo masz coś liche argumenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca ciężki temat bo prawie 10 lat temu wyhuśtał się moj znajomy, nawet nie kumpel, ale sobie wyrzucałem ze czytałem jego błagalne posty na fb i nie zadzwoniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca co to za pedał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 3 minuty temu, fluber napisał(a): Korwin byłby z ciebie dumny żadna to nowość i żadne zaskoczenie ze kobiety które się kształcą mają mniej czasu na rodzinę i dzieci moja żona 2 fakultety i dwoje dzieci pokazuje jednak że da się to połączyć wystarczy że ojciec zaangażuje się odpowiednio w wychowanie dzieci i obowiązki domowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Oferowano mi wiele razy w życiu seks za pieniądze ale nigdy za 8 zł Niecałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Oferowano mi wiele razy w życiu seks za pieniądze ale nigdy za 8 zł Niecałe Jesteś pewien, że to było 300 jenów a nie dolarów?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2 minuty temu, fluber napisał(a): Jesteś pewien, że to było 300 jenów a nie dolarów?:) Właśnie tak. Najpierw było 30000x potem 3000 i potem 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca za 8 zł to aż głupio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Godzinę temu, RappaR napisał(a): Oferowano mi wiele razy w życiu seks za pieniądze ale nigdy za 8 zł Niecałe trzeba było brać tą 8 xDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi