Skocz do zawartości

Wojna płci

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, julekstep napisał(a):

sztuką jest się nie angażować w takie dramy (w ogóle) xD

bo tam nie ma dobrych wyborów :P

i Ty to wiesz z racji zerowego zaangażowania?

oczywiście, że jest tu lepsza strona, to nie tylko Gonciarz został pokrzywdzony przez szeroko rozumiane MeToo w Polsce, masz dowody, że prawie doszło do samobójstwa i to przez intrygi osoby, która była stawiana na piedestale tego ruchu, zdemaskowano wielopoziomową manipulacje, która swoimi wpływami sięgała sfer polityki i była narzędziem lewicowych struktur

na tym tle jeśli mam wybrać pomiędzy tym, a Gonciarzem, który kilka razy się pogubił, a poza tym lubi sobie przyćpać, to jednak  wybór jest prosty i imo jest to lepsze niż postawa wyśmiewającego wszystko ignoranta

z jednej strony wielu chce by ten lewicowy syf się skończył, ale to niekoniecznie, bo jak ma to robić Gonciarz to już nie tak fajnie 

23 minuty temu, jack napisał(a):

A teraz widzę, że Gonciarz to George Floyd ciemiężonych przez kobiety Polaków. Tych samych co nazywali go cuckoldem i hejtowali za pogląd i sposób życia. 

problem marginalizacji zdania i roli facetów w konfliktach sądowych, o przyznanie rodzicielstwa etc. jest olbrzymi i niepodważalny, wyśmiewajac i bagatelizujac to jedynie z powodu antypatii do jednej osoby wystawiasz sobie nienajlepsze świadectwo

16 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

masz dowody, że prawie doszło do samobójstwa

lol

17 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

na tym tle jeśli mam wybrać pomiędzy tym, a Gonciarzem

czyli żeby walczyć z szeroko pojętym MeToo będziesz propsował typa który sam to szeroko pojęte MeToo wspierał (ale się sparzył)

no ma to k**** w c*** sensu xD

18 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

imo jest to lepsze niż postawa wyśmiewającego wszystko ignoranta

może po prostu ten ignorant nie potrzebował jakiegoś Gonciarza żeby wiedzieć że MeToo (jak każda skrajność) jest be? :) 

11 minut temu, julekstep napisał(a):

czyli żeby walczyć z szeroko pojętym MeToo będziesz propsował typa który sam to szeroko pojęte MeToo wspierał (ale się sparzył)

no ma to k**** w c*** sensu xD

no właśnie to jest największy dowód, że ma to sens, nie wiem co jest złego w uświadomieniu sobie błędu, gość niemal został zcancelowany totalnie, ale trzeba mu nie ufać, bo kiedyś był po drugiej stronie?

no to ma dopiero w c*** sensu

10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no właśnie to jest największy dowód, że ma to sens, nie wiem co jest złego w uświadomieniu sobie błędu, gość niemal został zcancelowany totalnie, ale trzeba mu nie ufać, bo kiedyś był po drugiej stronie?

no to ma dopiero w c*** sensu

ogólnie z założenia to nie należy ufać nikomu z internetu 🙃

a co do jakiegoś szufladkowania że jak nie lubię X to jestem automatycznie po stronie Y:

The Lord of the Rings | The Two Towers | Treebeard - "I am on nobody's side."  - Imgflip

Teraz, julekstep napisał(a):

ogólnie z założenia to nie należy ufać nikomu z internetu 🙃

ja po tych 13 odcinkach dostanę choć jeden dowód, że któryś z tych ciężkich dział w MeToo był fejkiem, to moze wtedy zacznę mieć wątpliwości i ufać Julkowi z e-nba

a nie, przecież Ty też jesteś z internetu