BMeF Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ciężko Stary tak to streścić w skrócie Gonciarz został oskarżony o bycie uzależnionym od seksu oblechem, wykorzystywanie i podawanie dragów młodym laskom, przez grupę feministek pokroju Staśko, co go niemal kompletnie zniszczyło, ale wrócił do siebie i teraz wyjaśnia jedną po drugiej w serii filmów, z których dwa masz powyżej Ja skończyłem na tym, że jest przemocowcem-narkomanem, wygląda na to, że załapałem się na kazus poznania stanowiska jednej strony, tak że pytam, bo próbowałem odpalić, ale to jest głębsze uniwersum, przez które jednak nie przebrnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 1 minutę temu, BMeF napisał(a): Ja skończyłem na tym, że jest przemocowcem-narkomanem, wygląda na to, że załapałem się na kazus poznania stanowiska jednej strony, tak że pytam, bo próbowałem odpalić, ale to jest głębsze uniwersum, przez które jednak nie przebrnę. no to jest specyficzne, trzeba być trochę wciągnięty w to całe uniwersum by to dalej śledzić, musisz uwierzyć na słowo też nie jest tak, że tam nic z tego nie było prawdą, ale większość odbywała się za obupólną zgodą jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja https://www.rp.pl/praca-emerytury-i-renty/art42372091-zwolniona-po-tym-jak-uderzyla-podwladnego-w-miejsca-intymne-dostala-odszkodowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Ten film Gonciarza w sumie wygląda na zjadliwy dla ogółu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja (edytowane) W dniu 28.05.2025 o 01:30, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ten film Gonciarza w sumie wygląda na zjadliwy dla ogółu Powiem szczerze ze nie wierzyłem w powrót gonciarza po tych akcjach i jego wcześniejszym występie w KS koles był wypalony i chyba się pogubił trochę odpoczynek od Internetu mu dobrze zrobił i dobrze, bo lubiłem jego kanał Edytowane 29 Maja przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja 9 godzin temu, josephnba napisał(a): Powiem szczerze ze nie wierzyłem w powrót gonciarza po tych akcjach i jego wcześniejszym występie w KS koles był wypalony i chyba się pogubił trochę odpoczynek od Internetu mu dobrze zrobił i dobrze, bo lubiłem jego kanał Ja tam jestem ostrożny. Kurz opadł, ludzie zapomnieli a większość przecież, w tym ja, nawet nie interesowała się co się tam parę lat temu odjebało. Facet jest zajebistym dokumentalistą. Opowie teraz wszystko tym swoim spokojnym głosem i ludzie to kupią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja 17 minut temu, RappaR napisał(a): Tak samo wiarygodne jak wysrywy feminkstek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja Czas pokazał;) https://x.com/HubnerrMax/status/1928462603069649298 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja 6 minut temu, fluber napisał(a): Czas pokazał;) https://x.com/HubnerrMax/status/1928462603069649298 Sprzedajna k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca https://www.rp.pl/spoleczenstwo/art42484811-coraz-mniej-mezczyzn-na-studiach-medycznych-problem-z-rownoscia-plci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 7 minut temu, RappaR napisał(a): https://www.rp.pl/spoleczenstwo/art42484811-coraz-mniej-mezczyzn-na-studiach-medycznych-problem-z-rownoscia-plci "W przypadku farmacji mężczyźni stanowią 24 proc. studentów, psychologię studiuje 14,2 proc. chłopaków, a wśród studentów pielęgniarstwa jest ich 7,7 proc. „Rozkład kierunków tylko częściowo potwierdza popularne tezy, że mężczyźni szukają kierunków prestiżowych i dobrze płatnych; duże znaczenie mają prawdopodobnie stereotypy społeczne związane z ich rolą”" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 8 minut temu, jack napisał(a): "W przypadku farmacji mężczyźni stanowią 24 proc. studentów, psychologię studiuje 14,2 proc. chłopaków, a wśród studentów pielęgniarstwa jest ich 7,7 proc. „Rozkład kierunków tylko częściowo potwierdza popularne tezy, że mężczyźni szukają kierunków prestiżowych i dobrze płatnych; duże znaczenie mają prawdopodobnie stereotypy społeczne związane z ich rolą”" Mimo tego na najbardziej prestiżowym lekarskim także są w mniejszości i jest ich 38,9% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Stowarzyszenie na rzecz Chłopców i Mężczyzn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 5 minut temu, fluber napisał(a): Mimo tego na najbardziej prestiżowym lekarskim także są w mniejszości i jest ich 38,9% 5x więcej niż na pielęgniarstwie, ciekawe z jakiego powodu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 10 minut temu, jack napisał(a): 5x więcej niż na pielęgniarstwie, ciekawe z jakiego powodu.... Też uważam niedobór mężczyzn wśród pielęgniarzy za zjawisko negatywne. Za dużo mężczyzn pracuje w kopalniach i na rusztowaniach, za mało w szpitalach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Też uważam niedobór mężczyzn wśród pielęgniarzy za zjawisko negatywne. Za dużo mężczyzn pracuje w kopalniach i na rusztowaniach, za mało w szpitalach. 100% księży kk to mężczyźni. Tam bym szukał potencjału na pielęgniarzy a nie w kopalniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 14 minut temu, jack napisał(a): 5x więcej niż na pielęgniarstwie, ciekawe z jakiego powodu.... Nie wiem, czemu ciekawi Cię to czemu odsetek mężczyzn na lekarskim jest 5 razy wyższy niż mężczyzn na pielęgniarskim, zamiast zastanowić się czemu odsetek kobiet na lekarskim jest 10 razy większy niż mężczyzn na pielęgniarskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 8 minut temu, fluber napisał(a): Nie wiem, czemu ciekawi Cię to czemu odsetek mężczyzn na lekarskim jest 5 razy wyższy niż mężczyzn na pielęgniarskim, zamiast zastanowić się czemu odsetek kobiet na lekarskim jest 10 razy większy niż mężczyzn na pielęgniarskim. Powód jest ten sam. Mężczyźni nie chcą być pielęgniarzami. Dlaczego tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 17 minut temu, jack napisał(a): 100% księży kk to mężczyźni. Tam bym szukał potencjału na pielęgniarzy a nie w kopalniach. 100% Rabinów to mężczyźni. Jesteś za zakazem Rabinów w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi