Skocz do zawartości

Wojna płci

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Koelner napisał(a):

poznasz głupiego po czynach jego 

To też widać od razu , wystarczy popatrzeć na debilne ryje na tych spędach propagandowych ciemnogrodzian. Nie wiem, ale pewnie zauważyłeś ze na tych pisdzianych masówkach nawet ciężko jakąś fajną dupe zobaczyć, żeby chociaż oko 👀 nacieszyć.

2 godziny temu, mayor napisał(a):

To też widać od razu , wystarczy popatrzeć na debilne ryje na tych spędach propagandowych ciemnogrodzian. Nie wiem, ale pewnie zauważyłeś ze na tych pisdzianych masówkach nawet ciężko jakąś fajną dupe zobaczyć, żeby chociaż oko 👀 nacieszyć.

Krawcowa, jak zwykle w punkt! 

image.thumb.jpeg.207fc5a6a4498249286fb152a9305427.jpeg

Prąd, woda, kosmetyki to chooj. Ile czasu spędzają na pi****leniu przez telefon 📱 głupot, robieniu i wysyłaniu foci, a potem co pół roku nowa komórka, bo szyba rozjebana, koleżanki mają już nowszy wypusk z lepszą rozdzielczością aparatu. A na wysypiskach sterty niepotrzebnych telefonów z bateriami trującymi planetę . Ja mam średnio ponad 8 lat jeden IPhone, obecny cztery lata i jeszcze minimum cztery posłuży bo wygląda i działa jak nowy, prędzej mnie chooj strzeli i dostanę w dupe łopatą od grabarza 

5 minut temu, RappaR napisał(a):

Masz mapkę jaki procent zgonów w pracy stanowią mężczyźni i jaki odsetek zawodów zagrażających życiu wykonują?

Nie mam. :) 

Ciekawe, że kraje nordyckie i kawał zachodu Europy jest zacofany w stosunku do PL w tzw. polityce równości płac ;] 

A to nasz kraj jest często łajany przez  rodzimych ekspertów/socjologów (tfu), że u nas niby tak źle. 

Edytowane przez Krzemo

14 godzin temu, Krzemo napisał(a):

Nie mam. :) 

Ciekawe, że kraje nordyckie i kawał zachodu Europy jest zacofany w stosunku do PL w tzw. polityce równości płac ;] 

A to nasz kraj jest często łajany przez  rodzimych ekspertów/socjologów (tfu), że u nas niby tak źle. 

Wysoki procent zgonów mężczyzn w pracy, to bardziej skutek wysokich procentów , szczególnie w tzw męskich zawodach duża część pracowników idzie do pracy napierdolona/wczorajsza, albo nawet pije w pracy. Te ponad  milion małpek sprzedawanych do 12 w południe to nie wypijają żule, menele , bumy bo oni nie muszą chować .Małpkowicze to w większości faceci wykonujący zawody zagrażające życiu 

5 minut temu, mayor napisał(a):

Wysoki procent zgonów mężczyzn w pracy, to bardziej skutek wysokich procentów , szczególnie w tzw męskich zawodach duża część pracowników idzie do pracy napierdolona/wczorajsza, albo nawet pije w pracy. Te ponad  milion małpek sprzedawanych do 12 w południe to nie wypijają żule, menele , bumy bo oni nie muszą chować .Małpkowicze to w większości faceci wykonujący zawody zagrażające życiu 

Chorzy na chorobę alkoholową, ale zamiast się tym zająć to ładujemy kasę na mammografię 

Przeciwdziałanie alkoholizmowi nie wymaga jakichś kolosalnych środków. Model skandynawski -zaporowe ceny, ograniczenie punktów sprzedaży do minimum, restrykcje marketingowe, niski koszt -wysoka skuteczność. Największy koszt takiego działania mogą ponieść rządzący, dlatego nikt nie zaryzykuje, bo takie działania to stuprocentowa gwarancja porażki w najbliższych wyborach i utrata władzy