mayor Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja W dniu 16.05.2025 o 18:45, Koelner napisał(a): ściągałeś ze mnie Rozwiń Jak na pisdzielski beton to Julek ma wyjątkowo wysokie i jeszcze iloraz, wśród takich co w większości mają iloczyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja W dniu 17.05.2025 o 01:20, mayor napisał(a): Jak na pisdzielski beton to Julek ma wyjątkowo wysokie i jeszcze iloraz, wśród takich co w większości mają iloczyn Rozwiń poznasz głupiego po czynach jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja W dniu 17.05.2025 o 02:47, Koelner napisał(a): poznasz głupiego po czynach jego Rozwiń To też widać od razu , wystarczy popatrzeć na debilne ryje na tych spędach propagandowych ciemnogrodzian. Nie wiem, ale pewnie zauważyłeś ze na tych pisdzianych masówkach nawet ciężko jakąś fajną dupe zobaczyć, żeby chociaż oko nacieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja W dniu 17.05.2025 o 03:15, mayor napisał(a): To też widać od razu , wystarczy popatrzeć na debilne ryje na tych spędach propagandowych ciemnogrodzian. Nie wiem, ale pewnie zauważyłeś ze na tych pisdzianych masówkach nawet ciężko jakąś fajną dupe zobaczyć, żeby chociaż oko nacieszyć. Rozwiń Krawcowa, jak zwykle w punkt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja W dniu 19.05.2025 o 18:40, RappaR napisał(a): Rozwiń Zdjęcie z Holandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja niech cwaniaczki wyliczą ile kobiety zużywają prądu i wody w łazience Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Jaki jest udział kosmetyków testowanych na zwierzętach tez pomaga zrozumieć pro ekologię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Prąd, woda, kosmetyki to chooj. Ile czasu spędzają na pi****leniu przez telefon głupot, robieniu i wysyłaniu foci, a potem co pół roku nowa komórka, bo szyba rozjebana, koleżanki mają już nowszy wypusk z lepszą rozdzielczością aparatu. A na wysypiskach sterty niepotrzebnych telefonów z bateriami trującymi planetę . Ja mam średnio ponad 8 lat jeden IPhone, obecny cztery lata i jeszcze minimum cztery posłuży bo wygląda i działa jak nowy, prędzej mnie chooj strzeli i dostanę w dupe łopatą od grabarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja W dniu 20.05.2025 o 13:02, Krzemo napisał(a): Rozwiń Masz mapkę jaki procent zgonów w pracy stanowią mężczyźni i jaki odsetek zawodów zagrażających życiu wykonują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja (edytowane) W dniu 20.05.2025 o 13:49, RappaR napisał(a): Masz mapkę jaki procent zgonów w pracy stanowią mężczyźni i jaki odsetek zawodów zagrażających życiu wykonują? Rozwiń Nie mam. Ciekawe, że kraje nordyckie i kawał zachodu Europy jest zacofany w stosunku do PL w tzw. polityce równości płac ;] A to nasz kraj jest często łajany przez rodzimych ekspertów/socjologów (tfu), że u nas niby tak źle. Edytowane 20 Maja przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja W dniu 20.05.2025 o 13:53, Krzemo napisał(a): Nie mam. Rozwiń Szkoda, że temat dyskryminacji płciowej i cierpienia z tym związanego jest tak marginalizowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja W dniu 20.05.2025 o 13:53, Krzemo napisał(a): Nie mam. Ciekawe, że kraje nordyckie i kawał zachodu Europy jest zacofany w stosunku do PL w tzw. polityce równości płac ;] Rozwiń kobita habibiego siedzi na chacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja W dniu 20.05.2025 o 13:53, Krzemo napisał(a): Nie mam. Ciekawe, że kraje nordyckie i kawał zachodu Europy jest zacofany w stosunku do PL w tzw. polityce równości płac ;] A to nasz kraj jest często łajany przez rodzimych ekspertów/socjologów (tfu), że u nas niby tak źle. Rozwiń Wysoki procent zgonów mężczyzn w pracy, to bardziej skutek wysokich procentów , szczególnie w tzw męskich zawodach duża część pracowników idzie do pracy napierdolona/wczorajsza, albo nawet pije w pracy. Te ponad milion małpek sprzedawanych do 12 w południe to nie wypijają żule, menele , bumy bo oni nie muszą chować .Małpkowicze to w większości faceci wykonujący zawody zagrażające życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja W dniu 21.05.2025 o 04:52, mayor napisał(a): Wysoki procent zgonów mężczyzn w pracy, to bardziej skutek wysokich procentów , szczególnie w tzw męskich zawodach duża część pracowników idzie do pracy napierdolona/wczorajsza, albo nawet pije w pracy. Te ponad milion małpek sprzedawanych do 12 w południe to nie wypijają żule, menele , bumy bo oni nie muszą chować .Małpkowicze to w większości faceci wykonujący zawody zagrażające życiu Rozwiń Chorzy na chorobę alkoholową, ale zamiast się tym zająć to ładujemy kasę na mammografię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja W dniu 21.05.2025 o 04:58, fluber napisał(a): Chorzy na chorobę alkoholową, ale zamiast się tym zająć to ładujemy kasę na mammografię Rozwiń @RappaR to Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja W dniu 21.05.2025 o 06:27, P_M napisał(a): @RappaR to Ty? Rozwiń Nie wiedziałem, że praca lekarza wlicza się do zawodów niebezpiecznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja W dniu 21.05.2025 o 06:27, P_M napisał(a): @RappaR to Ty? Rozwiń Ze środków na przeciwdziałanie alkoholizmowi, dzieci z podstawówek jeżdżą na wycieczki szkolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Przeciwdziałanie alkoholizmowi nie wymaga jakichś kolosalnych środków. Model skandynawski -zaporowe ceny, ograniczenie punktów sprzedaży do minimum, restrykcje marketingowe, niski koszt -wysoka skuteczność. Największy koszt takiego działania mogą ponieść rządzący, dlatego nikt nie zaryzykuje, bo takie działania to stuprocentowa gwarancja porażki w najbliższych wyborach i utrata władzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi