RappaR Opublikowano 13 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 7 minut temu, jack napisał(a): Medycyna tak nisko by pasowała do tezy? Większość lekarzy to kobiety, a obecnie na studiach to pod 80% podpada. Ogólnie dane pokazują, że mamy do czynienia z dużą dyskryminacją dostępu do edukacji względem płci, widać po ilości absolwentów i studentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 12 minut temu, RappaR napisał(a): Większość lekarzy to kobiety, a obecnie na studiach to pod 80% podpada. Ogólnie dane pokazują, że mamy do czynienia z dużą dyskryminacją dostępu do edukacji względem płci, widać po ilości absolwentów i studentów. Myślałem, że odniesiesz do Waszego niskiego IQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 18 minut temu, jack napisał(a): Myślałem, że odniesiesz do Waszego niskiego IQ Średnie IQ na świecie wynosi 100. Także to niskie IQ to tylko efekt naniesienia inżynierów na ten sam wykres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu najbardziej zabawne że psycholodzy sobie wymyślili jakieś gówno IQ testy (które de facto mierzą tylko i wyłącznie umiejętność rozwiązywania IQ testów) i sami w nich c***owo wypadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 24 minuty temu, fluber napisał(a): Średnie IQ na świecie wynosi 100. Także to niskie IQ to tylko efekt naniesienia inżynierów na ten sam wykres Wyżej są psycholodzy, nauczycielem z liceum, rolnicy, artyści, nauczyciele angielskiego i historycy. Inżynierowie to wiadomo. 2 minuty temu, julekstep napisał(a): najbardziej zabawne że psycholodzy sobie wymyślili jakieś gówno IQ testy (które de facto mierzą tylko i wyłącznie umiejętność rozwiązywania IQ testów) i sami w nich c***owo wypadają I tak lepiej od medyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 22 minuty temu, julekstep napisał(a): najbardziej zabawne że psycholodzy sobie wymyślili jakieś gówno IQ testy (które de facto mierzą tylko i wyłącznie umiejętność rozwiązywania IQ testów) i sami w nich c***owo wypadają Ty masz therapophobie idź z tym do psychologa xD Edytowane 12 godzin temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 8 godzin temu, jack napisał(a): Wyżej są psycholodzy, nauczycielem z liceum, rolnicy, artyści, nauczyciele angielskiego i historycy. Nie wiem jak wyglądają Twoje kontakty z medykami, ale w moim odczuciu to nie są geniusze, raczej właśnie jak wynika z powyższego wykresu - powyżej przeciętnej inteligencji, ale bez szału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 8 godzin temu, jack napisał(a): I tak lepiej od medyków może studia medyczne są zbyt długie i otępiają ich czego przykład widzimy na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 9 godzin temu, julekstep napisał(a): najbardziej zabawne że psycholodzy sobie wymyślili jakieś gówno IQ testy (które de facto mierzą tylko i wyłącznie umiejętność rozwiązywania IQ testów) i sami w nich c***owo wypadają A bieganie na 100 metrów na stadionie mierzy tylko i wyłącznie umiejętność biegania na 100 metrów na stadionie a nie ludzką szybkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 9 godzin temu, julekstep napisał(a): najbardziej zabawne że psycholodzy sobie wymyślili jakieś gówno IQ testy (które de facto mierzą tylko i wyłącznie umiejętność rozwiązywania IQ testów) i sami w nich c***owo wypadają to chyba dobrze? bo nie tworzą czegoś, aby ładnie wypaść, lecz uczciwie starają się podejść do tematu. Edytowane 2 godziny temu przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, fluber napisał(a): Nie wiem jak wyglądają Twoje kontakty z medykami, ale w moim odczuciu to nie są geniusze, raczej właśnie jak wynika z powyższego wykresu - powyżej przeciętnej inteligencji, ale bez szału Przyczyn ciężkich kontaktów z medykami szukałem raczej w lenistwie i wyjebaniu. Natomiast znam przynajmniej 3 osoby, które nie odstały się na medycynę i zostały inżynierami. Jedna skończyła z doktoratem nauk chemicznych, druga Informatyką na PG a trzecia to jedna z najinteligentniejszych osób które spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, Życie_to_mem napisał(a): A bieganie na 100 metrów na stadionie mierzy tylko i wyłącznie umiejętność biegania na 100 metrów na stadionie a nie ludzką szybkość. No bieganie na 100 metrow 1 do 1 mierzy szybkosc na okreslonym odcinku. Serio to zrownales do dopasowywania trojkatow 'mierzacych' inteligencje? Godzinę temu, lorak napisał(a): to chyba dobrze? bo nie tworzą czegoś, aby ładnie wypaść, lecz uczciwie starają się podejść do tematu. Raczej sa odpowiednikiem Rafala Trzaskowskiego na debatach tvp 46 minut temu, jack napisał(a): a trzecia to jedna z najinteligentniejszych osób które spotkałem. Wow Znasz w realu @Rodman91 !?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Koelner napisał(a): może studia medyczne są zbyt długie i otępiają ich czego przykład widzimy na tym forum Na podstawie tego przykładu ,ja bym powiedział ,że to połączenie tych studiów z nałogiem alkoholowym 39 minut temu, jack napisał(a): Przyczyn ciężkich kontaktów z medykami szukałem raczej w lenistwie i wyjebaniu. Natomiast znam przynajmniej 3 osoby, które nie odstały się na medycynę i zostały inżynierami. Jedna skończyła z doktoratem nauk chemicznych, druga Informatyką na PG a trzecia to jedna z najinteligentniejszych osób które spotkałem. Żeby to ocenić to trzeba będzie zaczekać na medyków, którzy skończą studia lekarskie(zamkną proces kupna dyplomu ) na KULach, Pseudouczelniach Rydzyka i tego typu Collegiach Tumanów utworzonych przez PiS .Wtedy dopiero będzie wysyp chamów i debili w białych kitlach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Wracajac do tematu @RappaR nie chwaliles sie ze jedziesz do Wroclawia! https://wiadomosci.radiozet.pl/wroclaw/opluwacz-terroryzuje-kobiety-we-wroclawiu-jest-apel-policji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi