jack Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 21 minut temu, fluber napisał(a): Skoro kilka źródeł o tym pisze, to zakładam,że tego nie zmyślili. Czyli jak kilka portali opisze zmyślony temat to staje się on prawdą? A jak takie zmyślone artykuły będę powstawać dostatecznie często to powstanie nawet hasło w wikipedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2 minuty temu, jack napisał(a): Czyli jak kilka portali opisze zmyślony temat to staje się on prawdą? A jak takie zmyślone artykuły będę powstawać dostatecznie często to powstanie nawet hasło w wikipedii Nie widzę powodów, aby uznać, że te pytania i stwierdzenia dotyczą opisywanej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Teraz, fluber napisał(a): Nie widzę powodów, aby uznać, że te pytania i stwierdzenia dotyczą opisywanej sytuacji. A czy Ty czasem nie jesteś zwolennikiem tego by te zamrożone dzieci odmrażać i rodzić? Nawet wbrew woli ich ojców, którzy chcą ich śmierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Teraz, jack napisał(a): A czy Ty czasem nie jesteś zwolennikiem tego by te zamrożone dzieci odmrażać i rodzić? Nawet wbrew woli ich ojców, którzy chcą ich śmierci. Ja nie jestem zwolennikiem mrożenia dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 17 minut temu, jack napisał(a): A czy Ty czasem nie jesteś zwolennikiem tego by te zamrożone dzieci odmrażać i rodzić? Nawet wbrew woli ich ojców, którzy chcą ich śmierci. Tylko jak ojciec ,który jest niepiśmienny ma wyrazić wolę ? Krzyżykami, kółkami, uśmiechnięta buźka ☺ , ☹ smutna buźka, buźka w kapeluszu . Chyba że jest woźnym to może zadzwonić dzwonkiem jak Hector Salamanca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia to miłe że mayor w końcu poczuł nad kimś wyższość intelektualną i nie daje nam o tym zapomnieć! szkoda że nad zmyślonym ojcem z historii flubera, ale lepszy rydz niż nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 14 minut temu, julekstep napisał(a): to miłe że mayor w końcu poczuł nad kimś wyższość intelektualną i nie daje nam o tym zapomnieć! szkoda że nad zmyślonym ojcem z historii flubera, ale lepszy rydz niż nic To uważasz że trolla zrobił listonosz Mietek Zasada z Bożej Woli , czy niepiśmienny woźny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Teraz, mayor napisał(a): To uważasz że trolla zrobił listonosz Mietek Zasada z Bożej Woli , czy niepiśmienny woźny ? jak mam być kompletnie szczery to nie zastanawiałem się nad tym kto zrobił flubera i raczej nie planuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 1 minutę temu, julekstep napisał(a): jak mam być kompletnie szczery to nie zastanawiałem się nad tym kto zrobił flubera i raczej nie planuję! Też mnie to obojętne ,kto go wystrugał. Ważne ,że na nim się kończy dynastia kapusiów, donosicieli i płatnych trolli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 3 minuty temu, mayor napisał(a): Ważne ,że na nim się kończy dynastia kapusiów, donosicieli i płatnych trolli jesteś człowiekiem wielkiej wiary (w posty flubera)! szanuję aczkolwiek nie pochwalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 3 minuty temu, julekstep napisał(a): jesteś człowiekiem wielkiej wiary (w posty flubera)! szanuję aczkolwiek nie pochwalam Przynajmniej ma jakieś zajęcie na starość:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 6 minut temu, julekstep napisał(a): jesteś człowiekiem wielkiej wiary (w posty flubera)! szanuję aczkolwiek nie pochwalam Czasami posty tego bezjajecznego trolla są przekonujące. Ja prawie uwierzyłem w tych 100 topielców ukrytych przez Tuska, ale później jak się zastanawiałem to nie jest całkiem prawda. Tusk ryży, to tych trupów musi być 102, bo czołg Rudy miał numer 102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia a większość forum też uwierzyła że usunie konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2 minuty temu, Koelner napisał(a): a większość forum też uwierzyła że usunie konto Na razie usunął jajca , konto trudniejsze do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 3 godziny temu, fluber napisał(a): Ja nie jestem zwolennikiem mrożenia dzieci Pytanie brzmi czy jesteś zwolennikiem ratowania życia przez odmrażanie za pomocą sądu? Bo jeśli tak to Rappar powinien o tym wiedzieć, gdyż może to być potencjalny powód kolejnego rozłamu w waszej bandzie (po szczepionkach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 57 minut temu, jack napisał(a): Pytanie brzmi czy jesteś zwolennikiem ratowania życia przez odmrażanie za pomocą sądu? Bo jeśli tak to Rappar powinien o tym wiedzieć, gdyż może to być potencjalny powód kolejnego rozłamu w waszej bandzie (po szczepionkach). Jesteś zafascynowany naszymi relacjami jak gospodynie domowe Modą na Sukces. Poczekaj do poniedziałku na odpowiedź, do tej pory nie wyłączaj internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Godzinę temu, jack napisał(a): Pytanie brzmi czy jesteś zwolennikiem ratowania życia przez odmrażanie za pomocą sądu? Bo jeśli tak to Rappar powinien o tym wiedzieć, gdyż może to być potencjalny powód kolejnego rozłamu w waszej bandzie (po szczepionkach). chciałem tylko zauważyć że sam niedawno byłeś w naszej bandzie w temacie obok PRZYJACIELU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 4 godziny temu, Koelner napisał(a): a większość forum też uwierzyła że usunie konto A niektórzy do dzisiaj to przeżywają:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): chciałem tylko zauważyć że sam niedawno byłeś w naszej bandzie w temacie obok PRZYJACIELU My tolerancyjni. Przyjmujemy wszystkich, byleby gorąco nienawidzili tych i tamtych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia https://schm.org.pl/blog/eu-geniusz-nie-dla-chlopcow-czesc-pierwsza-historia-dyskryminacji/?fbclid=IwY2xjawJ9TxBleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETFoSzR0V1J1ZEY2dWNOMzBNAR4fWBM8W0vDTlf40leAlaxzUqWFikVeTE7KQXWx8uFfE8EQnR-EKuXFuUZPCg_aem_x3q7YfA9-wRmKeyvXg31cg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi