Skocz do zawartości

Wojna płci

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, fluber napisał(a):

Skoro kilka źródeł o tym pisze, to zakładam,że tego nie zmyślili.

Czyli jak kilka portali opisze zmyślony temat to staje się on prawdą?

A jak takie zmyślone artykuły będę powstawać dostatecznie często to powstanie nawet hasło w wikipedii

2 minuty temu, jack napisał(a):

Czyli jak kilka portali opisze zmyślony temat to staje się on prawdą?

A jak takie zmyślone artykuły będę powstawać dostatecznie często to powstanie nawet hasło w wikipedii

Nie widzę powodów, aby uznać, że te pytania i stwierdzenia dotyczą opisywanej sytuacji.

17 minut temu, jack napisał(a):

A czy Ty czasem nie jesteś zwolennikiem tego by te zamrożone dzieci odmrażać i rodzić? Nawet wbrew woli ich ojców, którzy chcą ich śmierci.

Tylko jak ojciec ,który jest niepiśmienny ma wyrazić wolę ? Krzyżykami, kółkami, uśmiechnięta buźka ☺ , ☹ smutna buźka, buźka w kapeluszu 🎩 . Chyba że jest woźnym to może zadzwonić dzwonkiem jak Hector Salamanca 

14 minut temu, julekstep napisał(a):

to miłe że mayor w końcu poczuł nad kimś wyższość intelektualną i nie daje nam o tym zapomnieć!

szkoda że nad zmyślonym ojcem z historii flubera, ale lepszy rydz niż nic 💪

To uważasz że trolla zrobił listonosz Mietek Zasada z Bożej Woli , czy niepiśmienny woźny ?

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

jak mam być kompletnie szczery to nie zastanawiałem się nad tym kto zrobił flubera

i raczej nie planuję!

Też mnie to obojętne ,kto go wystrugał. Ważne ,że na nim się kończy dynastia kapusiów, donosicieli i płatnych trolli 

6 minut temu, julekstep napisał(a):

jesteś człowiekiem wielkiej wiary (w posty flubera)!

szanuję aczkolwiek nie pochwalam :) 

Czasami posty tego bezjajecznego trolla są przekonujące. Ja prawie uwierzyłem w tych 100 topielców ukrytych przez Tuska, ale później jak się zastanawiałem to nie jest całkiem prawda. Tusk ryży, to tych trupów musi być 102,  bo czołg Rudy miał numer 102

3 godziny temu, fluber napisał(a):

Ja nie jestem zwolennikiem mrożenia dzieci 

Pytanie brzmi czy jesteś zwolennikiem ratowania życia przez odmrażanie za pomocą sądu? Bo jeśli tak to Rappar powinien o tym wiedzieć, gdyż może to być potencjalny powód kolejnego rozłamu w waszej bandzie (po szczepionkach).

57 minut temu, jack napisał(a):

Pytanie brzmi czy jesteś zwolennikiem ratowania życia przez odmrażanie za pomocą sądu? Bo jeśli tak to Rappar powinien o tym wiedzieć, gdyż może to być potencjalny powód kolejnego rozłamu w waszej bandzie (po szczepionkach).

Jesteś zafascynowany naszymi relacjami jak gospodynie domowe Modą na Sukces.

Poczekaj do poniedziałku na odpowiedź, do tej pory nie wyłączaj internetu

Godzinę temu, jack napisał(a):

chciałem tylko zauważyć że sam niedawno byłeś w naszej bandzie w temacie obok

PRZYJACIELU ❤️