Skocz do zawartości

Wojna płci

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, RappaR napisał(a):

Ale wiesz co?

Rozmowa z Tobą jest po prostu nieprzyjemna, a ja postanowiłem dbać o swoją higienę psychiczną i nie robić rzeczy, które są po prostu nieprzyjemne.

Blokuję Ciebie i mam w dupie czy uważasz, że to zwycięstwo w dyskusji, złapanie mnie na kłamstwie czy cokolwiek innego, bo i tak nie zamierzam czytać więcej Twoich postów.

Nie wiem ile i komu odpisywałeś. Wiem że na MOJE pytanie do mnie nie odpisałeś w żadnym z 3 pierwszych swoich postów.

A i blokuj sobie jak chcesz skoro łatwiej zablokować niż przyznać się do kłamania.

A jeszcze godzinę czy dwie temu działałem na ciebie terapeutycznie. Teraz nagle już przestało działać.

2 godziny temu, RappaR napisał(a):

to co sobą prezentujesz i jakim jesteś człowiekiem, działa na mnie terapeutycznie. 

9 minut temu, RappaR napisał(a):

Rozmowa z Tobą jest po prostu nieprzyjemna, a ja postanowiłem dbać o swoją higienę psychiczną i nie robić rzeczy, które są po prostu nieprzyjemne.

Blokuję Ciebie 

🙃

1 minutę temu, fluber napisał(a):

🙃

Byłem w błędzie i zmieniłem odczucie. Jednak rozmowa z wszystkimi mayorami, pablami czy gamemami niczemu nie służy i lepiej poczytać wtedy coś po prostu. 

Jak Ciebie to bawi, to tym lepiej dla Ciebie. 

6 minut temu, RappaR napisał(a):

Byłem w błędzie i zmieniłem odczucie. Jednak rozmowa z wszystkimi mayorami, pablami czy gamemami niczemu nie służy i lepiej poczytać wtedy coś po prostu. 

Jak Ciebie to bawi, to tym lepiej dla Ciebie. 

Oczywiście możesz poczytać, ale najlepiej jakbyś przestał pisać głupoty i kłamstwa.

11 godzin temu, RappaR napisał(a):

.

Czyli ludobójstwo ~30 milionów Słowian to teraz "legenda"

Nie 

Twoje porównania są legendarne

Mam podobne 

11 września 2001

Wolałabyś być czarnym homoseksualnym identyfikującym się jako kot facetem opalającym się na haiti czy białym hetero lekarzem na 101 piętrze WTC?

Takie masz właśnie wyrwane z dupy porównania pod swoje własne chore tezy 

8 godzin temu, The Game 85 napisał(a):

Oczywiście możesz poczytać, ale najlepiej jakbyś przestał pisać na forum

Poprawiłem 

5 godzin temu, josephnba napisał(a):

Nie 

Twoje porównania są legendarne

Mam podobne 

11 września 2001

Wolałabyś być czarnym homoseksualnym identyfikującym się jako kot facetem opalającym się na haiti czy białym hetero lekarzem na 101 piętrze WTC?

Takie masz właśnie wyrwane z dupy porównania pod swoje własne chore tezy 

Sedno mojego porównania, to ludobójstwo 30 milionów Słowian w ciągu 6 lat 1939-1945. Podasz przykład innego ludobójstwa na tą skalę przez ostatnie 100 lat? Inną etniczność równie dyskryminowaną wobec którego popełniono porównywalną zbrodnię?

19 godzin temu, RappaR napisał(a):

Ja na przykład jestem Słowianinem, przedstawicielem etniczności będącej ofiarą chyba największej w dziejach dyskryminacji

Już nie w dziejach tylko przez ostatnie 100 lat?

13 minut temu, RappaR napisał(a):

Sedno mojego porównania, to ludobójstwo 30 milionów Słowian w ciągu 6 lat 1939-1945. Podasz przykład innego ludobójstwa na tą skalę przez ostatnie 100 lat? Inną etniczność równie dyskryminowaną wobec którego popełniono porównywalną zbrodnię?

Podczas ww2 zginęło liczbowo więcej Azjatów a procentowo więcej Żydów. Piszesz bzdury 

14 godzin temu, RappaR napisał(a):

Sprawiasz wrażenie jakby rozmowa z każdym tutaj była dla ciebie mega nieprzyjemna, idąc krok dalej zrób sobie i nam przysługę i wypierdalaj ;]

2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Sprawiasz wrażenie jakby rozmowa z każdym tutaj była dla ciebie mega nieprzyjemna, idąc krok dalej zrób sobie i nam przysługę i wypierdalaj ;]

Mówiłem Ci już - wydawaj polecenia swoim podwładnym.

29 minut temu, RappaR napisał(a):

A sednem mojej wypowiedzi było uzmysłowienie ci że stawianie tak debilnych porównań jak sytuacja Polaków w Auschwitz i sytuacja czarnych w USA jest sama w sobie pojebana i nic nie udowadnia.

18 minut temu, fluber napisał(a):

Podczas ww2 zginęło liczbowo więcej Azjatów a procentowo więcej Żydów. Piszesz bzdury 

Chińczycy i Hindusi to dla Ciebie przedstawiciele jednej etniczności?

19 minut temu, fluber napisał(a):

Już nie w dziejach tylko przez ostatnie 100 lat?

Na przestrzeni dziejów także. Wymień mi inne etniczności, które były handlowane jako niewolnicy na inne kontynenty przez ponad tysiąc lat?

Godzinę temu, RappaR napisał(a):

Chińczycy i Hindusi to dla Ciebie przedstawiciele jednej etniczności?

Niech stracę, możesz odliczyć te 90 tysięcy hinduskich żołnierzy od 20 milionów zabitych w wojnie Chińczyków 

Godzinę temu, RappaR napisał(a):

Na przestrzeni dziejów także. Wymień mi inne etniczności, które były handlowane jako niewolnicy na inne kontynenty przez ponad tysiąc lat?

Dlaczego miałby być to dowód na największą dyskryminację w historii?

Dlaczego zabicie co dziesiątego slowianina jest bardziej dyskryminujące niż zabicie co drugiego żyda?

3 minuty temu, fluber napisał(a):

Niech stracę, możesz odliczyć te 90 tysięcy hinduskich żołnierzy od 20 milionów zabitych w wojnie Chińczyków 

Zginęło więcej niż 90 tysięcy Hindusów. 

Zginęło więcej niż 20 mln Słowian. 

10 minut temu, RappaR napisał(a):

Zginęło więcej niż 90 tysięcy Hindusów. 

Zginęło więcej niż 20 mln Słowian. 

Super, ale jak to że Rosja wywołała ww2, atakując inny kraj Słowian ,w wyniku której zginęli mnóstwo jej żołnierzy będących Słowianami, którzy stanowią dominującą większość ofiar ww2 w grupie Słowian jest dowodem na dyskryminację Słowian?

1 godzinę temu, RappaR napisał(a):

Tu już nie chcesz porównywać liczby niewolników Słowian do liczby niewolników w innej grupie etnicznej?  Teraz argumentem będzie jak długo coś trwało (mam wrażenie że Żydzi zdobywają kolejną bramkę)?

Godzinę temu, fluber napisał(a):

Super, ale jak to że Rosja wywołała ww2, atakując inny kraj Słowian ,w wyniku której zginęli mnóstwo jej żołnierzy będących Słowianami, którzy stanowią dominującą większość ofiar ww2 w grupie Słowian jest dowodem na dyskryminację Słowian?

II wojnę światową wywołali Niemcy. 

Godzinę temu, fluber napisał(a):

Tu już nie chcesz porównywać liczby niewolników Słowian do liczby niewolników w innej grupie etnicznej?  Teraz argumentem będzie jak długo coś trwało (mam wrażenie że Żydzi zdobywają kolejną bramkę)?

Jeśli chcesz twierdzić, że dyskryminacja Słowian była porównywalna do dyskryminacji Żydów i Slowianie zasługują na porównywalne traktowanie, to mogę się zgodzić.

Nie rozumiem, to są jakieś kategorie albo albo? Poprzez wspomnienie o jednej, nie mogę mówić o drugiej? 

6 minut temu, josephnba napisał(a):

Co automatycznie czyni Włochów ruskich i kilki innych koalicjantów niewinnymi? 

Jeśli tak to odlicz ich ofiary od bilansu 

W sumie nie wiem. Pomóż mi.

Wypisz mi winy każdego Słowianina, który zmarł w trakcie II wojny Światowej i wyjaśnij dlaczego zasługiwał na śmierć.