Skocz do zawartości

Wojna płci

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Chytruz napisał(a):

Ale w wielu regionach świata ludzie mogą co najwyżej wyprodukować następnego męczennika, mieso armatnie (dla rządu lub lokalnego gangu), dilera narkotyków czy człowiekomaszynę do zapierdalania w polu albo fabryce. Może lepiej takiemu potencjalnemu potomkowi oddać przysługę i zamiast tego zwalić konia.

Myślę że osoby z tych rejonów Świata nie mają czasu,okazji, możliwości tworzyć w przestrzeni publicznej na temat antynatalizmu ergo większość tego typu pierdololo pochodzi z tej zamożniejszej części naszego globu.

Tak czy inaczej uważam na forum zdominowanym przez białych uprzywilejowanych mężczyzn można te pierdoły odłożyć na półkę na kolejne 99 lat ;)

12 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Myślę że osoby z tych rejonów Świata nie mają czasu,okazji, możliwości tworzyć w przestrzeni publicznej na temat antynatalizmu ergo większość tego typu pierdololo pochodzi z tej zamożniejszej części naszego globu.

Tak czy inaczej uważam na forum zdominowanym przez białych uprzywilejowanych mężczyzn można te pierdoły odłożyć na półkę na kolejne 99 lat ;)

Bez przesady, ludzie z Brazylii czy Meksyku też mają internet i smartfony, nawet czasem latają samolotami.

W USA i Europie masz mnóstwo miejsc i ludzi, których dzieci będą mogły być prekariuszami at best. To głównie ci są na czele tej fali.

46 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Czy ja wiem. Ja na przykład jestem Słowianinem, przedstawicielem etniczności będącej ofiarą chyba największej w dziejach dyskryminacji na przełomie dziejów.

Nie wiem jak reszta.

34 minuty temu, Chytruz napisał(a):

W USA i Europie masz mnóstwo miejsc i ludzi, których dzieci będą mogły być prekariuszami at best.

59 minut temu, Chytruz napisał(a):

Ale w wielu regionach świata ludzie mogą co najwyżej wyprodukować następnego męczennika, mieso armatnie (dla rządu lub lokalnego gangu), dilera narkotyków czy człowiekomaszynę do zapierdalania w polu albo fabryce. Może lepiej takiemu potencjalnemu potomkowi oddać przysługę i zamiast tego zwalić konia.

W Polsce nie jest lepiej niż w USA , EU i wielu regionach świata. Alkoholizm i jego skutki sprawiają że dzieci tych ludzi będą mogły być alkoholikami at best. Ponad milion małpek dziennie, a to tylko wierzchołek góry lodowej, to tylko ci alkoholicy , którzy ukrywają swój nałóg przed światem, o wiele więcej się nie kryje, albo jeszcze się chwali swoim uzależnieniem (na przykład w pijackim wątku na tym forum ).Najgorsze jest to że Polska jest jednym z niewielu krajów gdzie jest przyzwolenie społeczne na alkoholizm, alkoholik może nawet nie najgorzej funkcjonować w społeczeństwi, na przykład  być lekarzem na SOR .Wtedy faktycznie lepiej potencjalnemu potomkowi oddać przysługę i zamiast tego zwalić konia 

17 minut temu, RappaR napisał(a):

Czy ja wiem. Ja na przykład jestem Słowianinem, przedstawicielem etniczności będącej ofiarą chyba największej w dziejach dyskryminacji na przełomie dziejów.

Nie wiem jak reszta.

To jestem ciekawy kim wolałbyś być w dowolnym czasie. Rdzennym mieszkańcem Ameryki Północnej, czarnoskórym, czy jednak białym.

Bo patrząc na twoje wpisy to ty gdziekolwiek i kimkolwiek byś się nie urodził zawsze byś jęczał że jesteś dyskryminowany.

No chyba że byś się urodził kobietą to wtedy byś był panem Świata i robił tylko to na co masz ochotę.

Godzinę temu, The Game 85 napisał(a):

To jestem ciekawy kim wolałbyś być w dowolnym czasie. Rdzennym mieszkańcem Ameryki Północnej, czarnoskórym, czy jednak białym.

Bo patrząc na twoje wpisy to ty gdziekolwiek i kimkolwiek byś się nie urodził zawsze byś jęczał że jesteś dyskryminowany.

No chyba że byś się urodził kobietą to wtedy byś był panem Świata i robił tylko to na co masz ochotę.

Ciekawy jestem czy byś wolał być w 1944 czarnym w USA czy Polakiem w Auschwitz, ale jak zwykle uciekniesz przed pytaniem, jak uciekłeś przed wojskiem 

3 minuty temu, RappaR napisał(a):

Ciekawy jestem czy byś wolał być w 1944 czarnym w USA czy Polakiem w Auschwitz, ale jak zwykle uciekniesz przed pytaniem, jak uciekłeś przed wojskiem 

Ojojoj jak zwykle nawet na najprostsze pytanie nie pasujące do twojej teorii nie odpowiadasz. 

I od razu odpowiem ci zawsze wolałbym być białym mężczyzna niż kimkolwiek innym. Czyli jasno odpowiadam wolałbym być Polakiem.

A z tym ciągłym wspominaniem o wojsku to tylko potwierdza że jesteś żałosnym zakompleksionym człowiekiem skoro nazywasz to ucieczką.

7 minut temu, The Game 85 napisał(a):

Ojojoj jak zwykle nawet na najprostsze pytanie nie pasujące do twojej teorii nie odpowiadasz. 

I od razu odpowiem ci zawsze wolałbym być białym mężczyzna niż kimkolwiek innym. Czyli jasno odpowiadam wolałbym być Polakiem.

A z tym ciągłym wspominaniem o wojsku to tylko potwierdza że jesteś żałosnym zakompleksionym człowiekiem skoro nazywasz to ucieczką.

Oki, czyli w Auschwitz mieli lepiej niż w USA. Ciekawe.

4 minuty temu, josephnba napisał(a):

Kolejne legendarne porównanie rappara 

Czyli ludobójstwo ~30 milionów Słowian to teraz "legenda"

9 minut temu, The Game 85 napisał(a):

że jesteś żałosnym zakompleksionym człowiekiem skoro nazywasz to ucieczką.

Dlatego dobrze, że Ty jesteś. Widząc Twoje ego i to co sobą prezentujesz i jakim jesteś człowiekiem, działa na mnie terapeutycznie. 

4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Pytanie nie brzmiało gdzie jest lepiej tylko kim wolałbyś być.

Znowu kreujesz odpowiedzi pod przyszłą dyskusje z samym sobą.

Generalnie trzeba się mocno nienawidzić, by na pytanie kim wolałbyś być odpowiedzieć coś innego niż sobą.

Ale gdybym był Żydem, gejem albo czarnym, miałbym zdecydowanie bardziej uprzywilejowaną sytuację. 

15 minut temu, RappaR napisał(a):

Generalnie trzeba się mocno nienawidzić, by na pytanie kim wolałbyś być odpowiedzieć coś innego niż sobą.

Ale gdybym był Żydem, gejem albo czarnym, miałbym zdecydowanie bardziej uprzywilejowaną sytuację. 

Przecież z podanych przez Ciebie opcji wybrał tą najbliższą siebie nie rozumiem o co ci chodzi.

19 minut temu, julekstep napisał(a):

ooo

byłeś w woju?

Nie nie byłem. Ale nie uciekałem tylko wybrałem inną drogę. 

1 minutę temu, RappaR napisał(a):

No i dlatego nie odpowiedziałeś?

26 minut temu, RappaR napisał(a):

Oki, czyli w Auschwitz mieli lepiej niż w USA. Ciekawe.

Czyli ludobójstwo ~30 milionów Słowian to teraz "legenda"

To twoja teoria.

Bo ja tak nigdy i nigdzie nie napisałem. I jeśli sugerujesz, że tak uważam to masz duże problemy z głową. Bo pytałeś o coś innego i moja wypowiedź czego innego dotyczyła. 

28 minut temu, RappaR napisał(a):

Dlatego dobrze, że Ty jesteś. Widząc Twoje ego i to co sobą prezentujesz i jakim jesteś człowiekiem, działa na mnie terapeutycznie. 

No tak terapeutycznie, że na najprostsze pytania nie odpowiadasz i wymyślasz jakieś niezrozumiałe teorię.

Ale fakt każda dyskusja z tobą i czytanie twoich wykrętów poprawia mi humor.

16 minut temu, RappaR napisał(a):

W jaki sposób byłbyś uprzywilejowany będąc gejem?

11 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Przecież z podanych przez Ciebie opcji wybrał tą najbliższą siebie nie rozumiem o co ci chodzi.

Właśnie. A ja nie stwierdziłem, że on siebie nienawidzi. 

12 minut temu, The Game 85 napisał(a):

No i dlatego nie odpowiedziałeś?

Odpowiedziałem.

14 minut temu, Koelner napisał(a):

znajdź sobie na partnerkę czarną żydowska lesbijkę i daj znać 

Dobrze sobie cenisz związek z taką?