jack Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 24 minuty temu, RappaR napisał(a): Jak się czujesz głosując na mężczyznę tak jawnie nienawidzącego kobiet? Pytanie czemu ty na niego nie głosujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Ojp, Mengele narzekający na dzietność w Polsce i dyskusję "ad personami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 11 minut temu, jack napisał(a): Pytanie czemu ty na niego nie głosujesz. Ogólnie wielokrotnie pisałem, że Zandberg pod wieloma względami jest dla mnie politykiem najbliższym światopoglądowo, ale biorąc pod uwagę to w jakiej partii się znajduje, niestety jest hipokrytą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 38 minut temu, Koelner napisał(a): No offense. W sumie ciekawe jak wygląda na forum z tą dzietnością. Wszyscy userzy ( włącznie ze mną ) mądrzymy się na nie wiadomo jakie tematy, jakie powinno być itp itd a na koniec może wyjść, że nie potrafimy w skali forum zrobić najprostszej rzeczy która jest od początku naszego gatunku Ci co mają dzieci, nie mają czasu siedzieć i pi*****ić na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 35 minut temu, fluber napisał(a): Ci co mają dzieci, nie mają czasu siedzieć i pi*****ić na forum. czemu tak sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Godzinę temu, fluber napisał(a): Ci co mają dzieci, nie mają czasu siedzieć i pi*****ić na forum. Weź nam zrób free of charge sesje jak się zorganizować mając dzieci w oparciu o własne doświadczenia...oh wait... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 18 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Weź nam zrób free of charge sesje jak się zorganizować mając dzieci w oparciu o własne doświadczenia...oh wait... Free of charge mogę napisać, że doba ma tylko 24h i im więcej piszesz na forum, tym mniej czasu poświęcasz dziecku. I tego się na pewnym poziomie nie przeskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Teraz, fluber napisał(a): Free of charge mogę napisać, że doba ma tylko 24h i im więcej piszesz na forum, tym mniej czasu poświęcasz dziecku. I tego się na pewnym poziomie nie przeskoczy. Czyli potwierdzasz że nie masz pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Czyli potwierdzasz że nie masz pojęcia A jaka jest zależność w takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Teraz, fluber napisał(a): A jaka jest zależność w takim razie? Free of charge mogę tylko napisać że w praktyce jest inaczej. Mam nadzieję że tematy z których trenujesz (golisz) klientów są ogarnięte przez Ciebie inaczej niż teoretycznie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 47 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Weź nam zrób free of charge sesje jak się zorganizować mając dzieci w oparciu o własne doświadczenia...oh wait... przeciez ma psiecko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 4 minuty temu, steve napisał(a): przeciez ma psiecko... ale je zaniedbuje pisząc na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Kot ma na to wyjebane #truestory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Free of charge mogę tylko napisać że w praktyce jest inaczej. Mam nadzieję że tematy z których trenujesz (golisz) klientów są ogarnięte przez Ciebie inaczej niż teoretycznie xD Nom. Ja jedynie napisałem, że jeżeli poświęcasz więcej czasu na rzecz A to poświęcasz mniej czasu na rzecz B. Nie wiem jakim cudem miałaby to być nieprawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 35 minut temu, fluber napisał(a): Nom. Ja jedynie napisałem, że jeżeli poświęcasz więcej czasu na rzecz A to poświęcasz mniej czasu na rzecz B. Nie wiem jakim cudem miałaby to być nieprawda. a jak ktoś - jako forma wspólnego spędzania czasu - daje dziecku odpisywać na gówno-posty na e-nba to czy wtedy też się tego nie przeskakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) 46 minut temu, fluber napisał(a): Nom. Ja jedynie napisałem, że jeżeli poświęcasz więcej czasu na rzecz A to poświęcasz mniej czasu na rzecz B. Nie wiem jakim cudem miałaby to być nieprawda. xD a pamiętasz jak kiedyś podzieliłeś się "life hackiem" którego udzieliłeś swojemu klientowi, Coś w stylu "Biegając można słuchać audiobooków - robić 2 rzeczy równocześnie oszczędzamy czas", kłamałeś wtedy czy teraz? Poświęcasz tą samą ilość na bieganie i na zapoznanie się z książką Edytowane 27 Stycznia przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 14 minut temu, agresywnychomik napisał(a): xD a pamiętasz jak kiedyś podzieliłeś się "life hackiem" którego udzieliłeś swojemu klientowi, Coś w stylu "Biegając można słuchać audiobooków - robić 2 rzeczy równocześnie oszczędzamy czas", kłamałeś wtedy czy teraz? Poświęcasz tą samą ilość na bieganie i na zapoznanie się z książką Ale przecież nie mówiłem, że słuchasz książki równie szybko jak ją czytasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 19 minut temu, agresywnychomik napisał(a): xD a pamiętasz jak kiedyś podzieliłeś się "life hackiem" którego udzieliłeś swojemu klientowi, Coś w stylu "Biegając można słuchać audiobooków - robić 2 rzeczy równocześnie oszczędzamy czas", kłamałeś wtedy czy teraz? Za free taka wiedze udostepniasz? Damn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) 5 minut temu, julekstep napisał(a): Za free taka wiedze udostepniasz? Damn Przyznam że smiechlem, to nie ja to flubcio xD 9 minut temu, fluber napisał(a): Ale przecież nie mówiłem, że słuchasz książki równie szybko jak ją czytasz. Ja też nie, tyle samo czasu na słuchanie książki ile na bieganie. Dwie czynności A i B równa ilość czasu. P.s. Skończyłem swój dzień idę dzieci odebrać + po wczorajszym, zwyczajnie nie chce mi się. Pozdrawiam Edytowane 27 Stycznia przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia piękne to były czasy jak wchodziły te coachingi i szkolenia typu “zarządzanie sobą w czasie”, nie zapomnę ich nigdy i doradztwa że lepiej przygotować sobie kubek z herbatą dzień wcześniej wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi