RappaR Opublikowano 15 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 12 minut temu, josephnba napisał(a): Nie z tym mam problem Nie mam w sumie żadnego Napisałem że wydaje mi się że ty masz coś do kobiet bo na każdym kroku starasz się im dojebać "w imię równouprawnienia" W jaki sposób mógłbym dojebać kobietom za pomocą pokazania nierównego podejścia na Twitchu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): W jaki sposób mógłbym dojebać kobietom za pomocą pokazania nierównego podejścia na Twitchu? Twitch został założony przez Justina Kana i Emmetta Sheara, następnie wykupiony w 2014r. przez Amazon, którego założycielem i właścicielem jest Jeff Bezos, a dyrektorem Andy Jassy. Wszystkie te osoby są płci męskiej. Więc, kto wg ciebie stoi za nierównym podejściem do kobiet i mężczyzn na Twitchu? Jakieś lobby feministyczne? Może lesbijskie? btw, dlaczego w 100 najbogatszych ludzi na świecie jest tylko 14 kobiet? Uwarunkowania antropologiczne? Czy może społeczno-kulturowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Szkoda że fejk ale przydałoby się usystematyzować te gre wstępna bo wydatki na kino i kolacje to jak psu w dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 3 godziny temu, Koelner napisał(a): Szkoda że fejk ale przydałoby się usystematyzować te gre wstępna bo wydatki na kino i kolacje to jak psu w dupe No jak pod to podłączysz pyszne pl czy inny buycoffie to wyjdzie na to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 14 godzin temu, ignazz napisał(a): No jak pod to podłączysz pyszne pl czy inny buycoffie to wyjdzie na to samo. Nie jeśli opcja zamów jedzenie uaktywni się dopiero po tym jak zgoda na sex zostanie zaznaczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 jestem ciekaw jak oznaczyliby że ma ciote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 4 godziny temu, Koelner napisał(a): jestem ciekaw jak oznaczyliby że ma ciote W 2/3 jest zdatna do użytku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 blondynka ma dobre cycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 W mysl zasady "najwiekszym wrogiem kobiety jest druga kobieta" pieknie obserwuje sie reakcje Polek na Ukrainki, ktore odbierają im chlopow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 6 minut temu, Reikai napisał(a): W mysl zasady "najwiekszym wrogiem kobiety jest druga kobieta" pieknie obserwuje sie reakcje Polek na Ukrainki, ktore odbierają im chlopow. No ktoś tu już wrzucał kiedyś jakieś dane że ta najbardziej 'otwarta' i 'liberalna' grupa społeczna (czyli laski w wieku ~18 - ~25 lat) była super światowa kiedy trzeba było przyjąć Mohammeda i Mugabe, ale kiedy nagle trzeba przyjąć Nataszę to już jest najbardziej ksenofobiczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 2 godziny temu, Reikai napisał(a): W mysl zasady "najwiekszym wrogiem kobiety jest druga kobieta" pieknie obserwuje sie reakcje Polek na Ukrainki, ktore odbierają im chlopow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 23 godziny temu, Koelner napisał(a): blondynka ma dobre cycki Ruda ładniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 cos dla cb Rappar: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 12 minut temu, lorak napisał(a): cos dla cb Rappar: Rozumiem, że tylko ja uważam na tym forum seksizm za zły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 46 minut temu, lorak napisał(a): cos dla cb Rappar: jak dla kobiet to o jeden słup za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 54 minuty temu, RappaR napisał(a): Rozumiem, że tylko ja uważam na tym forum seksizm za zły? trudno powiedzieć, bo nie rozumiem pojęcia seksizmu. to wrzuciłem, bo mi się po prostu skojarzyło z istotnym dla cb tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 44 minuty temu, lorak napisał(a): trudno powiedzieć, bo nie rozumiem pojęcia seksizmu. to wrzuciłem, bo mi się po prostu skojarzyło z istotnym dla cb tematem. Seksizm - dyskryminacja człowieka na podstawie jego płci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 2 godziny temu, lorak napisał(a): cos dla cb Rappar: To po prostu ostrzeżenie dla wszystkich, którym zależy na stanie karoserii ich samochodów. Tak, to był stereotypowy suchar;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 życiowy, wyobraźcie sobie Arabów i dzień jak kobity dostały pozwolenie na prowadzenie aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi