jack Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 6 minut temu, RappaR napisał(a): typowe dla takich jak Ty. Czyli jakich? Szczęśliwych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Teraz, jack napisał(a): Czyli jakich? Szczęśliwych? Jak taka jest Twoja percepcja Ciebie, okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Konserwatyzm niemiecki to poderzewam zasługa imigracji i zwiększonej populacji męskiej wyznających islam. Z drugiej strony nie byłoby dziwnym, gdyby z tegoż powodu kobiety bardziej radykalizowały się w swym liberalizmie. Niemniej dla państw tak duży rozjazd w poglądach, może już wkrótce jeszcze bardziej rozjechać i tak słabą dzietność, bo płcie nie będą w stanie się między sobą porozumieć. Ogólnie polaryzacja na każdym polu jest coraz bardziej intensywna, a tym powinniśmy się martwić my, obywatele, bo politykom "w to mi graj" - podzielonym spooleczenstwem manipuluje się najłatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 11 minut temu, P_M napisał(a): Konserwatyzm niemiecki to poderzewam zasługa imigracji i zwiększonej populacji męskiej wyznających islam. Z drugiej strony nie byłoby dziwnym, gdyby z tegoż powodu kobiety bardziej radykalizowały się w swym liberalizmie. Niemniej dla państw tak duży rozjazd w poglądach, może już wkrótce jeszcze bardziej rozjechać i tak słabą dzietność, bo płcie nie będą w stanie się między sobą porozumieć. Ogólnie polaryzacja na każdym polu jest coraz bardziej intensywna, a tym powinniśmy się martwić my, obywatele, bo politykom "w to mi graj" - podzielonym spooleczenstwem manipuluje się najłatwiej. Najbardziej podzielona jest Korea. Dzietność 0,78 42% domostw to single(a wiadomo jak zawyżają to ludzie starsi) Młodzi Niemcy pochodzenia europejskiego także mogą czuć coraz większą niechęć do "nowoczesnego", seksistowskiego liberalizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 1 godzinę temu, jack napisał(a): Przeszukujesz internet w poszukiwaniu tych materiałów czy macie z chłopakami jakąś grupę, gdzie sobie to podrzucacie? ja tu widzę niewidzialną rękę wykopu ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Teraz, lorak napisał(a): ja tu widzę niewidzialną rękę wykopu ; ] A ja Instagramu: https://www.instagram.com/p/C2kmDNmpOhc/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 przecież to latało w różnych miejscach. mi chodzi o twoją generalną postawę w tej kwestii, która wyraźnie pokrywa się z wykopową narracją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 18 minut temu, lorak napisał(a): ja tu widzę niewidzialną rękę wykopu ; ] Bez kitu Mnie też czasami przechodzi taka myśl , gdy czytam jego posty Pytanie jaką stronę narracji on reprezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 10 minut temu, lorak napisał(a): przecież to latało w różnych miejscach. mi chodzi o twoją generalną postawę w tej kwestii, która wyraźnie pokrywa się z wykopową narracją. Skoro tak twierdzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 W dniu 28.01.2024 o 09:39, RappaR napisał(a): Te historie o prostytutkach to z autopsji? Ale no widać po Tobie straszną frustrację, zacznij podróżować po świecie, a nie zamknięty w klitce nie wiesz co to życie "zacznij podróżować po świecie" = chlej gorzałe w samotności i wylewaj żale/rób z siebie błazna na forum no zazdro Ps. wyloguj się do życia, teoretyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 8 godzin temu, LAF napisał(a): Bez kitu Mnie też czasami przechodzi taka myśl , gdy czytam jego posty Pytanie jaką stronę narracji on reprezentuje. " kobieta mnie bije " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 20 godzin temu, Pan A. napisał(a): "zacznij podróżować po świecie" = chlej gorzałe w samotności i wylewaj żale/rób z siebie błazna na forum no zazdro Ps. wyloguj się do życia, teoretyku. XDD zabawne to było jak ostatnio pili razem z @Kily i sobie pisali na forum do siebie podczas libacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 21 godzin temu, Pan A. napisał(a): "zacznij podróżować po świecie" = chlej gorzałe w samotności i wylewaj żale/rób z siebie błazna na forum no zazdro Ps. wyloguj się do życia, teoretyku. I dalej jesteś frustratem, smutne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 37 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): XDD zabawne to było jak ostatnio pili razem z @Kily i sobie pisali na forum do siebie podczas libacji. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 58 minut temu, Koelner napisał(a): ? Kącik pijacki, 4 strony temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Kącik pijacki, 4 strony temu. jestem stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 W końcu gdzieś Polska na szczycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 w te 3 lata może się coś zmieniło na lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Dlaczego ludzie się zabijają na Szeszelach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 26 minut temu, RappaR napisał(a): W końcu gdzieś Polska na szczycie. Polska - All: 9,3 Female: 2,4 Male: 16,5 World - All: 9,0 Female: 5,4 Male: 12,6 Nie odbiegamy jakoś bardzo od średniej światowej. A jeśli już to kobiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi