RonnieArtestics Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Tecu napisał: Ktoś zrozumiał może o co chodzi? W ostatnich latach szukało się największej publicznej ligi i się dołączało. Teraz publiczne są dwie malutkie. Otworzą jeszcze czy coś źle patrzę? Jak zapisałeś się do contest to nie musisz dołączać do żadnych lig, jesteś w głównej. Tak mi się wydaje .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 27 minut temu, RonnieArtestics napisał: Jak zapisałeś się do contest to nie musisz dołączać do żadnych lig, jesteś w głównej. Tak mi się wydaje .. Co to znaczy, zapisałeś się do content? Też mi się tak wydawało, że nic nie trzeba robić, ale nie mogę wystawiać składu, więc coś jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 6 minut temu, Tecu napisał: Co to znaczy, zapisałeś się do content? Też mi się tak wydawało, że nic nie trzeba robić, ale nie mogę wystawiać składu, więc coś jest nie tak. To ten link co wrzucił Jaren, Albo jakos inaczej, znajdz motyw z „sign up for the contest” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Tak, coś pochrzanilem, już działa https://www.fantasypostseason.com/league/contest_signup/83103 Kto już dołączył i wszystko działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) Ja nawet już wystawiłem gracza. dziś gram Mikala. Jutro już wam nie podpowiadam Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 25 minut temu, RonnieArtestics napisał: Ja nawet już wystawiłem gracza. dziś gram Mikala. Jutro już wam nie podpowiadam Właśnie trzeba się wziąć za to typowanie bo już zaraz mecze a tu nic nie rozkminione ani w typerze a sporo serii nieoczywistych. Co do tych podpowiedzi to czy tam się przypadkiem nie wyświetla kto kogo wystawił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 W dniu 11.04.2023 o 16:07, Tecu napisał: @mac bronisz tytułu światowego mistrza w tej dziedzinie? Jak najbardziej, chociaz nie ma sie co oszukiwac i prawdopodobienstwo obrony "tytulu" w te dosc losowa gre sa malutkie. No ale warto sprobowac Ten zeszloroczny juz na zawsze zostanie w pamieci i stanowi mily dodatek do kolekcji trofeow nba fantasy gierek Z uwagi ze nie jestem obywatelem USA przepadl mi iwatch appla Ile osob z forum gra w tym roku? @laf wystawiasz w tym roku tez Beasleya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 @RonnieArtestics, @LONGER01 gratuluję świetnego startu i top10 na tym etapie! Tak po nickach to widzę jeszcze (z grających faktycznie) @LAF i @mac czy kogoś pominąłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STACHOO Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 (edytowane) Dzięki, Longer też dobrze ale użyłeś już Curry widzę Edytowane 22 Kwietnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Ja w tym roku nie dość, że już zdążyłem jedną kolejkę przysnąć(dosłownie bo zasnąłem wybierając późną porą na ostatnią chwilę ) to jeszcze starając się nie iść zbyt mainstreamowo już na starcie zamieniłem wybranego wcześniej Mikala na Trae gdzie Bridges zagrał super mecz a Trae bardzo słabo. Tego pierwszego mam za to dzisiaj i jak narazie ma oszałamiające 5/3/3 po 3 kwartach, co w sumie wpisuje się w dotychczasowy trend. Ale dobrze słyszeć, że inni z forum znowu pokazują moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 10 godzin temu, STACHOO napisał: Mnie Też świetnie Ci idzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 U mnie zagwostka czy wystawiać dziś Westbrooka czy KATa. A kolejny problem, że użyłem już Jimmiego i nikogo z Bucka i czy iść all in w wygraną Bucks w serii czy jednak bezpieczniej wystawić Giannisa, bo jak odpadną to jestem w słabej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) W tym roku mamy mocna reprezentacje forum, longer ciśnie, stachoo tez dobrze i my dwaj niezle, mac na pewno podgoni jeszcze. @Tecu ja będęryzykować w game5 i nie wystawiać nikogo z pary Bucks vs Heat, ale w sumie to nie dlatego,że nie wierze w porażkę Bucks u siebie, ale jest dużo innych meczów i nie wykorzystałem też jeszcze nikogo z Cavs a im mniej już ufam, bo wyglądało jakby mentalnie się już poddali w ostatnim meczu. Za to w game6 już chyba trzeba wystawić Giannisa Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 (edytowane) @Tecu i @mac widzę ze obaj chyba posluchaliscie mojej mądrej rady z Giannisem ! XD Edytowane 27 Kwietnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: @Tecu i @mac widzę ze obaj chyba posluchaliscie mojej mądrej rady z Giannisem ! XD Tecu sam zrobil cos podobnego rok temu z Giannisem, a my dwaj to wysmialismy po czym zrobilismy to samo. Zwykly gambling. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 24 minuty temu, mac napisał: Zwykly gambling. No niestety. Albo się walczy o zwycięstwo, albo o jakieś top50. Teraz to powalczę o top100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Ja podobnie, nie branie Giannisa i Leonarda w 1rd będzie ciężkie do nadrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 U mnie kicha straszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lal78 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Jeszcze ja próbuję swoich sił. Obecnie 37 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi