RDG2 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 wiem juz kogo wybiore, ale negocjuje jeszcze wymiane. stay tuned! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 4 minuty temu, RDG2 napisał: wiem juz kogo wybiore, ale negocjuje jeszcze wymiane. stay tuned! Fajnie jak ktoś odpisuje. Co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Tecu napisał: Fajnie jak ktoś odpisuje. Co nie? wychodzi na to,ze czasem lepiej nie odpisywac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 3 minuty temu, RDG2 napisał: wychodzi na to,ze czasem lepiej nie odpisywac;) I tego Ci życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Teraz, Tecu napisał: I tego Ci życzę a tak powaznie to i tak nie skorzystalbym z propozycji, mialem upatrzony lepszy fit i nie chcialem nic robic, ale wyszlo jak wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Ja juz zapowiadam ze mój 11 pick wybiorę po 23 godzinach i 59 minutach, mam w c*** propozycji i w c*** dylematów kogo wybrać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Teraz, Ice23 napisał: Ja juz zapowiadam ze mój 11 pick wybiorę po 23 godzinach i 59 minutach, mam w c*** propozycji i w c*** dylematów kogo wybrać.... bardzo mnie to cieszy zakulisowe rozmowy i rozgrywki sa zawsze najciekawsze panowie, odpisujcie szybciej bo ice zaraz nie wytrzymie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 49 minut temu, RDG2 napisał: a tak powaznie to i tak nie skorzystalbym z propozycji, mialem upatrzony lepszy fit i nie chcialem nic robic, ale wyszlo jak wyszlo Ja zawsze odpisuję, tak chocby przez grzeczność, dlatego pozniej z Pablo te deale robię, kurtuazyjnie chce go zbyć a poźniej jestem za malo asertywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 O jak miło, nie minęła doba od oficjalnego startu draftu, a już są dymy że za długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Godzinę temu, RDG2 napisał: a tak powaznie to i tak nie skorzystalbym z propozycji, mialem upatrzony lepszy fit i nie chcialem nic robic, ale wyszlo jak wyszlo A tak poważnie to tak to jest jak odczytuje się tylko ostatnią wiadomość Nic to, nie żałuję, tylko mi trochę głupio, że czekałem tyle czasu na Twoją aktywność a teraz jesteś nadaktywny (jak na siebie) To wszystko. Jeżeli ktoś ma do mnie żal, że długo wybierałem, to z góry przepraszam. Mam jeszcze dwa picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 32 minuty temu, elwariato napisał: Ja zawsze odpisuję, tak chocby przez grzeczność, dlatego pozniej z Pablo te deale robię, kurtuazyjnie chce go zbyć a poźniej jestem za malo asertywny A taki @Principe w ogóle nie odpisuje na oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Teraz, Tecu napisał: A tak poważnie to tak to jest jak odczytuje się tylko ostatnią wiadomość Nic to, nie żałuję, tylko mi trochę głupio, że czekałem tyle czasu na Twoją aktywność a teraz jesteś nadaktywny (jak na siebie) To wszystko. Jeżeli ktoś ma do mnie żal, że długo wybierałem, to z góry przepraszam. Mam jeszcze dwa picki jak ktos ma zal do tecu to biore to na siebie, moja wina, nie obwiniajcie go! spokojnie, podpisze jeszcze kogos za mle i znikam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Teraz, RDG2 napisał: jak ktos ma zal do tecu to biore to na siebie, moja wina, nie obwiniajcie go! spokojnie, podpisze jeszcze kogos za mle i znikam Bądź aktywny cały czas Dobra, kończę dysputy, bo jeszcze się na mnie obrazisz a ja tak tylko piszę, nie mam żalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Teraz, Tecu napisał: Bądź aktywny cały czas Dobra, kończę dysputy, bo jeszcze się na mnie obrazisz a ja tak tylko piszę, nie mam żalu jaa obraze? chyba zartujesz, o to sie nie martw.. ja sie tylko boje zeby ice sie na nas nie obrazil.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 NIENAWIŚĆ DO SIXERS TAK ZOSTAŁEM WYCHOWANY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 6 minut temu, RDG2 napisał: jaa obraze? chyba zartujesz, o to sie nie martw.. ja sie tylko boje zeby ice sie na nas nie obrazil.. "O mnie się nie martw, o mnie się nie martw. Ja sobie radę dam." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 ogolnie bylem troche w szoku,ze cj sie ostal bo biorąc pod uwage jego kombinacje scoringu +playmaking skills to moze byc ofensywny rozpierdalacz, a dziura w obronie tez nie powinien byc, ale wiadomo all about camps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 9 minut temu, RDG2 napisał: ogolnie bylem troche w szoku,ze cj sie ostal bo biorąc pod uwage jego kombinacje scoringu +playmaking skills to moze byc ofensywny rozpierdalacz, a dziura w obronie tez nie powinien byc, ale wiadomo all about camps Ja bym brał Mccolluma over Oladipo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Ja bym brał Mccolluma over Oladipo. me too podloga chyba wyzej u oladipo, ale sufit u cj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 28 minut temu, MarcusCamby napisał: A taki @Principe w ogóle nie odpisuje na oferty Seoj chłop tez mu dla zasady kiedys nie odpisz, nawet na dobra oferte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi