julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Wrzucisz też w Excelu? tak cicho, nie przeszkadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Pokaż jak wklepujesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 58 minut temu, SlaKB napisał: Nie jest, Okafor w rl był dużo gorszy niż w simce, tu go podpompowaly campy, więc nic dziwnego że był słabszy na starcie. No i Giannis to w rl chyba trochę wyższa półka niż DMC, który miał na starcie lepszy rzut więc tu też bym do końca się nie zgodził. Poza tym ponawiam pytanie czego oczekujesz w tym temacie? Bo srasz się o tego Giannisa od miesiąca, podaj rozwiązanie tej sytuacji Poza tym lubię go i c***, ma być GOATEM Teraz to juz nie ma rozwiązania, ale na przyszłość, co ja z pisalem nie raz, draft powinien byc jakos przewartosciowany, w sensie ze ci z topki mają full potencjał ale też nie sa robieni na wymiataczy z miejsca. tu żeś napisal ze co czyni od dwóch sezonów, no to gratki w simce będzie czynił od 20 urodzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 GIANNIS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) 9 godzin temu, kuba2419 napisał: Jenna musiał by polecieć jakieś +100aby wskoczyć na tort Walla Już niewiele brakuje. W samym scoringu Kemba + 21 I jeszcze Baron się rozwinął. Edytowane 28 Kwietnia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 I co, byly te campy? Czemu nikt nic nie pisze Wygrani, przegrani? Az taka lipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 4 minuty temu, eMeS napisał: I co, byly te campy? Czemu nikt nic nie pisze Wygrani, przegrani? Az taka lipa? były - jest plik na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: były - jest plik na stronie nie mam za bardzo dojscia do kompa, liczylem na relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Teraz, eMeS napisał: nie mam za bardzo dojscia do kompa, liczylem na relacje na discordzie było MAGIC IDĄ NA MISTRZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 11 minut temu, eMeS napisał: I co, byly te campy? Czemu nikt nic nie pisze Wygrani, przegrani? Az taka lipa? Giannis + 50 i 100 potencjału Noel + 38 i 100 potencjału Leonard + 50 może będzie grywalny Davis + 21 stagnacja Redd +22 to był steal z 25tką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Seth +53, miło całkiem tylko nie wiem czemu nie zostało mu 100 potencjału JAK NIEKTÓRYM GRACZOM KOMISZÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 W próbnych simkach Giannis wygląda dobrze, ale nie jak megakot, Davis tłucze mi lepsze liczby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 57 minut temu, eMeS napisał: I co, byly te campy? Czemu nikt nic nie pisze Wygrani, przegrani? Az taka lipa? Bezkrólowie. Nie ma faworyta. Mistrzem pewnie w tej sytuacji Wolves. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) To co najbardziej cieszy po campach, to to co na górze. A tak to campy jak campy, w zasadzie satus quo. Ładnie Korver, który zostaje w Mavs, a może jak będzie taka potrzeba wskoczy na centra ze swoim Post Def na poziomie 60 Miałem grać balanced pod Josha, ale jak tak patrzę na rotację, to nie ma innego wyboru niż outside. Beal i Harden btw. Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 widać że prezes umył rączki, podobają mi się te campy dziwnie mi się bismack rozwinął z tym drived 91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 8 godzin temu, julekstep napisał: były - jest plik na stronie Jakieś info odnośnie Nets zwłaszcza jeżeli chodzi o Goberta i Hardawaya bo niestety nie mam dostępu za bardzo do strony itd z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) Gobert +51 Hardaway + 56 Olynyk +38 Pierce -23, Tyreke +1, Davis -16, Lampe -11, Curry -15, Canaan +28. Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 32 minuty temu, Roger napisał: Gobert +51 Hardaway + 56 Olynyk +38 Pierce -23, Tyreke +1, Davis -16, Lampe -11, Curry -15, Canaan +28. Dziękuję bardzo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @julekstep czy mógłbyś, jeżeli miałbyś chęć i możliwość, zrobić plik z Twoimi, nie bójmy się użyć tego słowa, legendarnymi rankingami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 7 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep czy mógłbyś, jeżeli miałbyś chęć i możliwość, zrobić plik z Twoimi, nie bójmy się użyć tego słowa, legendarnymi rankingami? może wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi