julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 nie wiem czym się przejmujecie jak w tym roku i tak MAGIC NISZCZĄ LIGĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Teraz, julekstep napisał: nie wiem czym się przejmujecie jak w tym roku i tak MAGIC NISZCZĄ LIGĘ! Jak co sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 24 minuty temu, julekstep napisał: nie wiem czym się przejmujecie jak w tym roku i tak MAGIC NISZCZĄ LIGĘ! my wierzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 26 minut temu, julekstep napisał: nie wiem czym się przejmujecie jak w tym roku i tak MAGIC NISZCZĄ LIGĘ! W przedsezonowych rankingach, jak co roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 jprdl moglibyście chociaż poudawać strach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 21 minut temu, julekstep napisał: jprdl moglibyście chociaż poudawać strach Ja się boję........, że przegram z Tobą rywalizację o 8me miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Tecu napisał: Ja się boję........, że przegram z Tobą rywalizację o 8me miejsce if (team == 'Bulls') { campsResult -=50; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 5 minut temu, julekstep napisał: if (team == 'Bulls') { campsResult -=50; } Chyba Ci się znaczki poprzestawiały. 50 biorę w ciemno. A tak serio to na Wschodzie @Sylvinho. I @MarcusCamby a później długo, długo nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 7 minut temu, Tecu napisał: Chyba Ci się znaczki poprzestawiały. 50 biorę w ciemno. A tak serio to na Wschodzie @Sylvinho. I @MarcusCamby a później długo, długo nic. Zapomiales o Pistons - mocarny duet pod koszem + Iverek i ten ofensywny PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Do not underestimate the power of green heart! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 14 minut temu, Tecu napisał: Chyba Ci się znaczki poprzestawiały. 50 biorę w ciemno. A tak serio to na Wschodzie @Sylvinho. I @MarcusCamby a później długo, długo nic. Akurat w tym sezonie top 3 powinieneś osiągnąć bez większych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 4 minuty temu, Sylvinho. napisał: Akurat w tym sezonie top 3 powinieneś osiągnąć bez większych problemów A Bulls jak zawsze skromni, ale zeby do Magic sie porownywnac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 8 minut temu, Sylvinho. napisał: Akurat w tym sezonie top 3 powinieneś osiągnąć bez większych problemów Tak samo jak PO w zeszłym sezonie? 4 minuty temu, Pablo81 napisał: A Bulls jak zawsze skromni, ale zeby do Magic sie porownywnac... Po prostu po poprzednim sezonie gdzie byłem typowany do top3 na wschodzie i wyraźnie odstawałem od walczących o PO, wolę jednak spróbować przynajmniej wejść do PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Teraz, Tecu napisał: Tak samo jak PO w zeszłym sezonie? Ja tam w sumie uważałem, że masz mocno niedopasowany zespół i masę zawodników zawieszonych pomiędzy dwoma pozycjami co według mnie finalnie przełożyło się na średni sezon. Niemniej jednak w nadchodzącym sezonie po kilku wymianach oraz solidnych campach top 3 wschodu powinno być dla Ciebie minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 19 minut temu, Pablo81 napisał: Zapomiales o Pistons - mocarny duet pod koszem + Iverek i ten ofensywny PG. O nikim nie zapomniał, Pistons robią w RS 73-9 po czym dostają w łeb w PO 4:0 od jakiś Bucks którzy dostali się tam rzutem na taśmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 To jak chwilę po 22 @julekstep zaczynasz wklepywac? Bo przebijać to już chyba nie ma komu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 3 godziny temu, MarcusCamby napisał: Które skille konkretnie tak przeważają nad wchodzącym Cousinsem? A to cusins miał jakieś ujemne campy? Plus byl kiedyś jakis nastoletni rukas przed pierwszymi campami odrazu w top 20 overall? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Teraz, elwariato napisał: A to cusins miał jakieś ujemne campy? Plus byl kiedyś jakis nastoletni rukas przed pierwszymi campami odrazu w top 20 overall? Pewnie Shaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 3 godziny temu, julekstep napisał: nie wiem czym się przejmujecie jak w tym roku i tak MAGIC NISZCZĄ LIGĘ! Co fakt to fakt magic niszczą ligę i to juz od wielu lat 2 godziny temu, julekstep napisał: jprdl moglibyście chociaż poudawać strach Plus ja tam sie serio boje Magic, bo dostac od takich leszczy to wiadomo że boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi