matek Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Szkoda, zawsze szkoda i jest przykro w takiej sytuacji. Piękne, że w temacie pojawił się duży odzew. @Szulim dzięki za tę smutną informację, pozostaje pamięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: myślę, że naszym obowiązkiem będzie wspólne oddanie ostatniego hołdu Grześkowi podczas zlotu, zrzucimy się na jakiś piękny wieniec czy coś, tyle przynjmniej możemy zrobić Jak możesz to wrzuć swój numer konta czy coś, bo nie będzie mnie w Krakowie a chciałbym dorzucić się do wieńca. Myślę, że może być więcej takich osób. Masz zapchaną skrzynkę, chciałem na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 4 minuty temu, Tecu napisał: Jak możesz to wrzuć swój numer konta czy coś, bo nie będzie mnie w Krakowie a chciałbym dorzucić się do wieńca. Myślę, że może być więcej takich osób. Masz zapchaną skrzynkę, chciałem na priv. na spokojnie, gadalem z Szulimem i na pewno cos zrobimy, czym blizej zlotu, każdy zainteresowany dostanie stosowne info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 k****. niestety wszyscy zblizamy sie albo juz jestesmy w wieku gdzie zycie zaczyna mniej dawac a wiecej zabierac. glupio bedzie juz nie widziec tego awatara przy postach. spoczywaj w pokoju przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Elda pamiętam głównie z ATF'ów, parę razy na PW sobie pokomentowaliśmy. W takiej sytuacji zawsze strata smutna, zwłaszcza w tak młodym wieku. [*] Wyrazy współczucia dla rodziny i najbliższych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Myślałem, że wiele newsów mnie "wmurowało", ale nie znałem skali, przez kilka minut po prostu patrzyłem pusto na ekran fona. Nie miałem okazji Go poznać,l osobiście, jak zresztą nikogo z Was, ale był, jest i pewnie jeszcze będzie jednym z pierwszych skojarzeń gdy myślałem o forum eNBA. Bardzo mi smutno i nie mam pojęcia co napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Nie to chyba jakiś okrutny żart! Eld chłopaku zagramy kiedyś wspólnie w niebie! Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Strasznie smutna wiadomość Rest in Paradise Eld... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Cholernie przykro, jak ludzie odchodzą, nawet jeżeli (tak jak ja akurat) znamy ich tylko z wpisów na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 (edytowane) ja pi****le ostatnio sie wdalem w jakas niepotrzebna, glupia pyskowke z eld-em...... RIP . eld to byl dobry herbatnik , zawsze pokojowy az do przesady czasami. Edytowane 16 Marca 2022 przez mistrzBeatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 A ja nie wiem co mam napisać, bo ta wiadomość mnie po prostu rozwaliła. Żegnaj przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 (edytowane) ok Ziomki nie ma co zbytnio wzlekać i należy dać szansę każdemu kto chciałby pamięć Elda uczcić podczas zlotu w Krakowie tj. 1-3 kwietnia udamy się wspólnie na miejsce pochówku aby oddać naszemu Koledze ostatni hołd każdy kto chciałby się zrzucić na wieniec/wieńce, znicze itd. proszony jest o dobrowolną wpłatę na moje konto, które podam poniżej każdego Szanownego Darczyńcę poinformuję osobiście o zaksięgowaniu wpłaty via PW, a we wszystkim pomoże mi @Szulim aby cała akcja przebiegła jak najbardziej sprawnie, Szulim jest z Krakowa numer konta (Credit Agricole) - 24194010764656011800000000 - Roland Zymuła przelew proszę nazwać - Zbiórka dla Elda + swój nick z forum, ułatwi mi to nawigację wszystkim darczyńcom z tej strony z góry i serdecznie dziękujemy, jednocześnie wszystkich chętnych zapraszamy do Krakowa (więcej informacji jutro w temacie zlotu) wszelkich informacji udzielę także za pośrednictwem PW, pytać śmiało LBS Edytowane 17 Marca 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 RIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Niech spoczywa w pokoju :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 (edytowane) jeszcze kilka spraw, bo wczoraj pisałem post ze zbiórką na gorąco, a pewnie niektórzy mogą mieć wątpliwości - po pierwsze założenie było takie aby za cała uzbieraną sumę kupić wieńców i zniczy ile się da, ale po przemyśleniu, to może nie jest najlepszy pomysł, bo jeśli suma okaże się pokaźna, to nie wiem czy przeznaczanie wszystkiego akurat na to jest najlepszym wyjściem - dlatego przychylam się do ideii aby kupić wszystkiego wystarczającą ilość (co nie znaczy mało) a resztę przelać na dzieciaki z problemami sercowymi, na pewno odpowiednio wyselekcjonujemy zbiórkę aby środki jak w największym stopniu trafiły do potrzebujących - jeśli ktoś nie chce ujawniać swojego nicka (bo w przelewie są też prywatne dane) nie ma żadnego problemu, nie jest to w żadnym wypadku istotne - pierwsze wpłaty już wpłynęły, jest mi bardzo miło, że mamy tak zjednoczoną społeczność, o czym też świadczą wpisy w tym temacie pozdrawiam gorąco Edytowane 17 Marca 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 14 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: jeszcze kilka spraw, bo wczoraj pisałem post ze zbiórką na gorąco, a pewnie niektórzy mogą mieć wątpliwości - po pierwsze założenie było takie aby za cała uzbieraną sumę kupić wieńców i zniczy ile się da, ale po przemyśleniu, to może nie jest najlepszy pomysł, bo jeśli suma okaże się pokaźna, to nie wiem czy przeznaczanie wszystkiego akurat na to jest najlepszym wyjściem - dlatego przychylam się do ideii aby kupić wszystkiego wystarczającą ilość (co nie znaczy mało) a resztę przelać na dzieciaki z problemami sercowymi, na pewno odpowiednio wyselekcjonujemy zbiórkę aby środki jak w największym stopniu trafiły do potrzebujących - jeśli ktoś nie chce ujawniać swojego nicka (bo w przelewie są też prywatne dane) nie ma żadnego problemu, nie jest to w żadnym wypadku istotne - pierwsze wpłaty już wpłynęły, jest mi bardzo miło, że mamy tak zjednoczoną społeczność, o czym też świadczą wpisy w tym temacie pozdrawiam gorąco Trochę pogrzebów przeżyłem od strony powiedzmy organizacyjnej i tych wieńców zawsze jest mnóstwo, potem to wręcz problem, bo zaraz trzeba je sprzątać, więc nie wiem czy nie wystarczyłby po prostu jeden wieniec "taki lepszy" niż kilka, a ta nadwyżka na taką organizację to IMO świetny pomysł, bardzo praktyczne rozwiązanie w pomocy osobom, które jeszcze walczą. Choć no to tylko moje zdanie, nie chcę się o to wykłócać etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 2 minuty temu, Lucas napisał: Trochę pogrzebów przeżyłem od strony powiedzmy organizacyjnej i tych wieńców zawsze jest mnóstwo, potem to wręcz problem, bo zaraz trzeba je sprzątać, więc nie wiem czy nie wystarczyłby po prostu jeden wieniec "taki lepszy" niż kilka, a ta nadwyżka na taką organizację to IMO świetny pomysł, bardzo praktyczne rozwiązanie w pomocy osobom, które jeszcze walczą. Choć no to tylko moje zdanie, nie chcę się o to wykłócać etc. jak najbardziej masz racje, też znam ten "problem" z wieńcami po kilku dniach na pewno zrobimy wszystko jak najlepiej się da, jeśli macie jakieś sugestie i pomysły proszę się nie krempować i pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi