julekstep Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Dzień 162 (na pierwszym miejscu goscie) (#6) Timberwolves vs Raptors (#2) Bilans serii: 1 - 4 MISTRZEM SIMBASKETU: Raptors! MVP Finałów: STEPHEN CURRY Raptors 143 - Timberwolves 136 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Graty @Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 15 minut temu, elwariato napisał: Gratki @Sylvinho. Plus nie wypada nie wspomniec kto "napsuł" w tych po najwięcej krwi nowo koronowanym mistrzom Dzięki ! Z Pacers było najciężej 7 minut temu, kuba2419 napisał: Graty @Sylvinho. Wielkie dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 @julekstep robimy dziś coś z przygotować do draftu i z samym draftem czy jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 @julekstep to kto tam kończy kariery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 5 minut temu, kuba2419 napisał: @julekstep robimy dziś coś z przygotować do draftu i z samym draftem czy jutro? loterie dzisiaj zrobimy, więc za jakieś 15 min zapraszam na discorda tematy itp jutro/pojutrze ZASŁUŻONA EMERYTURA (pogrubione - HoF): Antawn Jamison Jason Williams Chauncey Billups Grant Hill Donyell Marshall Christian Laettner Todd Day Jalen Rose Jeff McInnis Vin Baker Cuttino Mobley Greg Ostertag Michael Finley Reggie Miller Kenny Anderson Theo Ratliff Kerry Kittles Raja Bell Earl Boykins Marcus Camby loteria przed: loteria po: (BUUUUUU) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Nuggets z druga #1 z rzędu xD i to niby Rox mialo farta w loterii dwa lata pod rząd xD do tego dołożą jeszcze #6 od Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Gratulacje @Sylvinho. Horace Grant jest niewiarygodny ze swoją długowiecznością! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Mocna klasa emerytów, żegnaj Reggie, Indiana oddaje ci należne honory swietna kariera zakonczona tam gdzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 5 minut temu, Alonzo napisał: Gratulacje @Sylvinho. Horace Grant jest niewiarygodny ze swoją długowiecznością! Wielkie dzięki Alonzo ! Jednak zachód nie jest aż tak mocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Sylvinho. napisał: Wielkie dzięki Alonzo ! Jednak zachód nie jest aż tak mocny Przez kontuzję Gorana na początku serii i moje gapiostwo przed g7 zabrakło Dumnych SuperSonics w Finale.. Widzimy się tam w przyszłym sezonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Przez kontuzję Gorana na początku serii i moje gapiostwo przed g7 zabrakło Dumnych SuperSonics w Finale.. Widzimy się tam w przyszłym sezonie! Trzymam za słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Żegnaj Grant Hill. Zaskakująca decyzja bo chciał 2 letni kontrakt i byłem gotowy na rok mu dać ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: Żegnaj Grant Hill. Zaskakująca decyzja bo chciał 2 letni kontrakt i byłem gotowy na rok mu dać ofertę. I wlasnie o ten rok się rozchodziło, zabiles w nim entuzjazm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Teraz, elwariato napisał: I wlasnie o ten rok się rozchodziło, zabiles w nim entuzjazm A co Ty zrobisz bez Reggiego? po takim fajnym sezonie jaki zagrał ucieka Tobie na zasłużoną emeryturę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 6 minut temu, elwariato napisał: I wlasnie o ten rok się rozchodziło, zabiles w nim entuzjazm Jak byś wiedział ile zawołał … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 4 minuty temu, kuba2419 napisał: A co Ty zrobisz bez Reggiego? po takim fajnym sezonie jaki zagrał ucieka Tobie na zasłużoną emeryturę xD Lepiej po dobrym sezonie niz po kulawym, plus co zrobie ... Te 5 baniek zwolnionej gotówki postaram sie odpowiednio wydac 2 minuty temu, ignazz napisał: Jak byś wiedział ile zawołał … Mozesz sie pochwalić, chetnie sie dowiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 17&18.300.000 Razem. 35.000.000 to trochę sporo Ale teraz mi się smutno zrobiło jak zauważyłem Hilla w top 10 strzelców ever. Jak bym to wiedział szybciej wraz z faktem ze nie da mi szansy jako FA dałbym te banki i zrobił rl lbj treatment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 8 minut temu, ignazz napisał: 17&18.300.000 Razem. 35.000.000 to trochę sporo Ale teraz mi się smutno zrobiło jak zauważyłem Hilla w top 10 strzelców ever. Jak bym to wiedział szybciej wraz z faktem ze nie da mi szansy jako FA dałbym te banki i zrobił rl lbj treatment teraz już na zawsze możesz go oglądać w zakładce HoF na stronce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 14 minut temu, ignazz napisał: 17&18.300.000 Razem. 35.000.000 to trochę sporo Ale teraz mi się smutno zrobiło jak zauważyłem Hilla w top 10 strzelców ever. Jak bym to wiedział szybciej wraz z faktem ze nie da mi szansy jako FA dałbym te banki i zrobił rl lbj treatment Jakbyś przedłużył to nadal mógłby przejść na emeryturę, były takie przypadki : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi