Tahiko Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 (edytowane) siema ostatnio kupiłem tf-250 react i niestety coś słabo się odbija wie ktoś może dlaczego tak się dzieje? Edytowane 18 Lutego 2022 przez Tahiko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Napiszesz coś więcej? Na jakiej grasz nawierzchni, jak mocno piłka napompowana? Z mojego doświadczenia skórzane ogólnie słabiej się odbijają niż jakieś gumiaki i jeżeli np. pakiet w hali jest luźny to wyraźnie czuć różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahiko Opublikowano 18 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 (edytowane) 7 minut temu, andy13 napisał: Napiszesz coś więcej? Na jakiej grasz nawierzchni, jak mocno piłka napompowana? Z mojego doświadczenia skórzane ogólnie słabiej się odbijają niż jakieś gumiaki i jeżeli np. pakiet w hali jest luźny to wyraźnie czuć różnicę. nie mam pojęcia jak zmierzyć powietrze ale powiedzmy że jak naciskam to 1cm wolnego miesjca jest a jeśli chodzi o powierzchnie to próbowałem na betonie i na powierzchni takiej jak jest na boisku bo ogólnie mam kosza w domu i tam mam taką powierzchnie zrobioną jak jest na orliku tylko że była troche mokra więc może przez to ale nawet na betonie słabo się odbija Edytowane 18 Lutego 2022 przez Tahiko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Na tartanie może się słabiej odbijać, więc najlepszym rozwiązaniem będzie dopompowanie jej, 1cm ugięcia to dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 na orliku przy -10C tez pilka slabiej sie odbija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi