Szabla Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2 godziny temu, kore napisał(a): Obok Sharks, Montreal jest dla mnie drugim must watch zespołem w nowym sezonie. Zgadzam sie, choc dla mnie Montreal i Sharks to drugi i trzeci wybór must watch. No, to od jutra będzie ciekawie na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Ovi na rok podposal kontrakt z Capitals. Bobrowski w Toronto John Carlson w Tampie. Gudas w Panterach (2ch Tkaczukow, Bennet, Marchand ) Werenski odmowil Dallas, bo chce zostac na Wschodzie Trochek przeszedl do Mamutow, Nurde do Sharks, Korpisalo do Rangersow z Bruins i Buffalo oddalo Levi'egi do Oilers, bo ci oddali Stuarta Skinnera, ktory przeszedl do Wunnipeg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Jeszcze kapitan Islanders, Anders Lee w Utah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca I Trouba. Kalifornia mu sie podoba, wiec zamienil Anahrim na San Jose. Ciekawi mnie najwyzszy zawodnik w historii NHL, niejaki Alexander Karmanov. Czy dostanie szanse? Jak ją wykorzysta... Mołdawianin? 7'1'', 272 funty. To z 216 cm i 123 kg. Czy da sie sprawnie grać przy takich warunkach? Chara chyba dawał radę, ale był odrobinę skromniejszy rozmiarowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca O kurde, ale grubo :O Kaczory mają tydzień, żeby wyrównać. Nowa era w NHL się zaczyna z tymi skokami salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 15 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): O kurde, ale grubo Kaczory mają tydzień, żeby wyrównać. Nowa era w NHL się zaczyna z tymi skokami salary. Imo zawsze lepiej zaryzykować z 21 latkiem niż pchać się w weterana z dużym przebiegiem. Wole zaryzykować z maxem jak Orlando Magic z McGradym niż jak Knicks z Joakimem Noah. Inna sprawa, że Leo idealnie pasuje do młodych Flyers, a RFA topowego z reguły trzeba przepłacic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 6 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Flyers zjeba#i rynek w lidzę na to wygląda...Bedarda kontrakt też w fazie przed rozmowami. Ciekawy post season, Rangers dramat ehh...Leafs spoko choć jeszcze mnie nie przekonali, ciekawe co jeszcze się wydarzy. Sharks mocni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Wychodzi na to, że GM Ducks mocno pokpił sprawę. Inna kwestia, że jakaś zmowa w lidze przeciwko Kaczorom. Ta kosmiczna oferta Flyers dla Carlssona. Potem były głosy, że kilka drużyn chce zaatakować Mintyukova, więc Anaheim szybko mu dało 36/5. A jeszcze Cutter Gauthier jest RFA. Jeśli Kaczory wyrównają Carlssona, to może brakować kasy na Gauthiera i będzie trzeba jakieś dodatkowe ruchy zrobić. Albo jakiś kolejny zespół wleci z turbo ofertą i wtedy już bez szans cokolwiek zrobić. Szkoda fajnej drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Carlsson zostaje w Kaloforni. Fucks wyrównali ofertę Flyers. 18 baniek rocznie. Szok. Teraz ciasno pod czapką mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Ja wiem, że Toronto musieli coś zrobić by spróbować udobruchać Matthewsa. Draft im się ulozył zajebiście, ale najważniejsze pytanie moim zdaniem to czy Raddysh powtórzy lub zbliży się poziomem do ostatniego breakout sezonu w Tampie. O ile pieniędze dla Boba, wyglądają na duże, ale i para Bobrowski/ Stolarz jak złapią formę i potencjał mają wysoki. Lubię Nylandera, więc i darzę sentymentem Toronto. Starks oprócz oczywistego wyboru Stenberga do i tak niezwykłego perspektywicznego core'u z Celebrinim, Misa oraz Smithem dodali sporo szeroko pojętego charakteru w osobie Trouby, Marchmenta czy Nurse'a. Co do Capitals fajnie, że spróbowali zbudować coś pod ostatni run Oviego, jednak uważam na wschodzie znowu będzie ciasno. Canes, Sabres, Canadiens + powrót Panter to może być znowu duży ścisk na górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Juz raz toronto wzięlo gracza po jednym dobrym sezonie- Carlo z Bostonu. Oby z Raddyshem nie bylo podobnie Ogolnie przy Leafs wiele pytan. Jak po kontuzji będzie wyglądać AM? Czy McKenna odpali juz w pierwszym sezonie? Czy Cowan zrobi kolejny krok w rozwoju? Jakim trenerem okaze się Hiller? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Buffalo nie zaszalalo. Mam nadzieje, ze nie bedzie kroku w tyl. O ile Zellweger i Crevier maja zastapic Byrama, tak Tucha chyba mlodzi gniewni, ktorzy nie grali za czesto jak Helenius, moze Kulich, mkze Ostlund? Bensona nie licze. Mlody wiekiem, ale doswiadczenie i umiejetnosci to ma. No i stary stazem Ciezko bedzie brakujace 60-70 pkt Tucha dolozyc. Montreal - nie lubilem ich, ale kupili mnie w tamtym sezonie i na prade maja pptezna przyszlosc. Mlodzi, ale juz bardzo doswiadczeni zawodnicy, maja calkiem normalne kontrakty na kolka lat jeszcze, co przy wzroscie czapki plac, bedzie na prawde promocja dla Montrealu. Na zachodzie Sharks, tez ladnie sie wzmacniaja i bede z zainteresowaniem sie im przygladal. Ciekawi mnie jak sie bramkarze spisza w Toronto i Edmonton (czy Levi sie tam odrodzi u boku Andersena?). Anaheim... Carlsson a w zasadzie jego kontrakt niezle ich przyblokowal finansowo. Jak to poukladaja? Bedard wypada na 3, 4 miechy . Pecha ma to Chicago. Co z Patrickiem Kanem (rodzinne Buffalo moze?)? Robertsonem? Tarasenko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Robertson podpisał umowę na 1 rok z Dallas za 12 baniek. Czyżby jego żądania odepchały zainteresowane kluby? Bo nie wierzę na brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi