Skocz do zawartości

Feed

Wujek Wójcik

Rekomendowane odpowiedzi

Statam sie nie pisac o Buffalo, zeby nie zapeszyc, ale Dahlin z pierwszym hattrickiem i to przeciwko Toronto (cieszy podwojnie) i dodatkowo 2 asysty. 5 pkt Dahlsa. 

W Toronto to chyba trzesienie ziemi musi byc. Klub z aspiracjami mistrzowskimi co sezon (a przynajmniej kibice maja takie oczekiwania) nie moze przejsc od wielu lat 1 rundy, poza bodajze ostatnimi playoffami, gdzie w drugiej odpadli. A teraz? Sa na drodze do przedwczesnych wakacji (a Szable sie z najwiekszymi rywalami nie podziela informacjami, gdzie od 14 lat warto jechac).

Dodam jeszcze, ze Dahlin wtedy co mial kilkume zowa absencje w tamtym roku (ale w tym sezonie) stracil dziecko. Klub dal mu wolne bezterminowo na opieke nad narzeczona. Dopiero 2 dni temu, w dzien planowanych urodzin dziecka Dahlin przyznal, ze niestety dziecko wtedy zmarlo, stad ta jego przerwa. Narzeczonej Dahlina tez niewiele brakowalo. 

@Szabla zobacz jakim bandwagoniarzem się stałem i czego szukam. Pluje sobie w gębę, bo tydzień temu się zastanawiałem czy brać, dziś się zdecydowałem i sprzedana...ehhh chociaż te granatowe ich też są ładniutkie. Nie do końca jednak pasuje mi cena - 280 to tanizna patrząc na ceny bluz chociaż dolar trochę spadł ostatnimi czasy. Trzymam kciuki za Szable na tym dzikim wschodzie:

image.thumb.png.6214912b60e237fc0b79058becfc2282.png

Nie wiem, czy widzieliście, ale ładnie wczoraj sędziowie zrobili Wyspiarzy w bambuko z tym nieuznaniem bramki na 4-3 mniej więcej w połowie 3 tercji. Duclair stoi za polem bramkowym, Saros w niego wpada i sędziowie widzą faul... Roy mega wkurzony, bo to może być kosztowna strata punktów (Columbus i Washington wygrały swoje mecze).

Sam mecz całkiem fajny, ale boli ta sytuacja i ostateczny wynik.

W stolicy też fajnie pograli, no i z 0-3 się podnieść przeciwko Canes, nie lada sztuka. Brawa dla Capitals.

Aha, brak Scheifele w kadrze Kanady czy Robertsona w kadrze USA, to chyba jakiś błąd matrixa xd

14 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

W stolicy też fajnie pograli, no i z 0-3 się podnieść przeciwko Canes, nie lada sztuka. Brawa dla Capitals.

Widzialem. Trzymalem kciuki za  Canes. Nie przypiszxzałem, że wypuszczą zwycięstwo z rąk.

16 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Aha, brak Scheifele w kadrze Kanady czy Robertsona w kadrze USA, to chyba jakiś błąd matrixa xd

Też nie bardzo rozumiem brak tych gosci. Plus Caufield, Hutson w USA, Bedard w Kanadzie. Szkoda, ze ich tez nie bedzie

@Wujek Wójcik najfajniejsza bluza Sabres. I szczesliwa. Maja +5 overall grajac w tych bluzach. 

Czy to Montour #62?

6 minut temu, Szabla napisał(a):

Widzialem. Trzymalem kciuki za  Canes. Nie przypiszxzałem, że wypuszczą zwycięstwo z rąk.

Też nie bardzo rozumiem brak tych gosci. Plus Caufield, Hutson w USA, Bedard w Kanadzie. Szkoda, ze ich tez nie bedzie

@Wujek Wójcik najfajniejsza bluza Sabres. I szczesliwa. Maja +5 overall grajac w tych bluzach. 

Czy to Montour #62?

Nie to Dahlin zanim dostal C