Tecu Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 5 minut temu, Sebastian napisał: Obrzydliwe są te igrzyska, patrzę na nie przez pryzmat Maliszewskiej której odebrano szanse na rywalizację a będącej w podobnej sytuacji Australijce pozwolono wystąpić. Obrzydliwe to jest. Chiny są obrzydliwe - obsrany kraj. Dosłownie i w przenośni. Podobnej, ale jednak nie takiej samej. Z tym, że covid wypacza rywalizację, mogę się zgodzić. Z tym, że obsrany to nie wiem, nie byłem. Oczywiście Natalii szkoda, trzymamy kciuki by wystąpiła w następnych konkurencjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 2 minuty temu, Tecu napisał: Podobnej, ale jednak nie takiej samej. Z tym, że covid wypacza rywalizację, mogę się zgodzić. Z tym, że obsrany to nie wiem, nie byłem. Oczywiście Natalii szkoda, trzymamy kciuki by wystąpiła w następnych konkurencjach. Albo masz pozytywny wynik testu albo negatywny. A tu mamy wyjątek medyczny.. Ironią losu jest to, że Kangury kombinują po tym jak nie wpuścili Djokovica. Obrzydliwe to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Tylko w tych kolejnych konkurencjach nie jest faworytką a poza tym widać po niej, że psychicznie nie istnieje. Wiasniecowa biathlonistka pokazała jak wygląda izolacja: https://sport.onet.pl/pekin-2022/igrzyska-pekin-2022-sportsmenka-przebywa-w-izolacji-pokazala-swoj-posilek-szok/6bw8s31.amp Babma również jest wyniszczona zarówno psychicznie jak i fizycznie. A Kubacki brawo, mało kto się spodziewał a tu udało się. Fettner też, gość który już był poza skokami ze srebrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 2 godziny temu, Sebastian napisał: Obrzydliwe są te igrzyska, patrzę na nie przez pryzmat Maliszewskiej której odebrano szanse na rywalizację a będącej w podobnej sytuacji Australijce pozwolono wystąpić. Obrzydliwe to jest. Chiny są obrzydliwe - obsrany kraj. Dosłownie i w przenośni. Cchciałbym przypomnieć ze Chiny maja grubą kosę z Australią akurat wiec to nie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 3 godziny temu, Tecu napisał: Podobnej, ale jednak nie takiej samej. Z tym, że covid wypacza rywalizację, mogę się zgodzić. Z tym, że obsrany to nie wiem, nie byłem. Oczywiście Natalii szkoda, trzymamy kciuki by wystąpiła w następnych konkurencjach. Taki to covid. Lakers maja tytuł dzięki temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) 51 minut temu, ignazz napisał: Taki to covid. Lakers maja tytuł dzięki temu. Dzięki covidowi stracili HCA, rozgrzane ciało LBJ gotowe na PO, gdy zlapal rytm niszcząc Bucks I Clippers musiało złapać przerwe, co w tym wieku jest dramatem, Giannis zaleczył kontuzje kolana, wszyscy byli zdrowi i mieli te same warunki w neutralnym miejscu Co do Maliszewskiej, to kilka dni wcześniej cieszyła się z ograniczeń, bo to dla jej bezpieczeństwa. Fanatyzm covidianów zjada własne dzieci. Edytowane 6 Lutego 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Maryna dziś na swoim poziomie, 8 miejsce to duży sukces biorąc pod uwagę nasze możliwości w porównaniu do krajów alpejskich. Amerykanka O'Brien mam nadzieję że wróci do sportu, ale ta noga to najgorsze co widziałem na stoku od czasu wypadku lanzingera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: Amerykanka O'Brien mam nadzieję że wróci do sportu, ale ta noga to najgorsze co widziałem na stoku od czasu wypadku lanzingera Jednak dwie nogi. Mam nadzieję, że jakoś jąs poskładają. 6 minut temu, Deltuś napisał: Ciekawe jak szybko po treningu wywiad był robiony, ale na zdrową to nie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 https://sportowefakty.wp.pl/igrzyska-olimpijskie/983904/farsa-przed-meczem-kanadyjek-z-rosjankami-panie-na-lodzie-z-maseczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Po kilkunastu latach znowu poczułem ducha olimpijskiego i to dzięki fantastycznemu konkursowi mieszanemu skoków narciarskich. Ten konkurs przypomniał mi wspaniała maksymę Olimpijska ze to sport amatorski. Takowe mamy zawody gdzie 3 czołowe panie zostały zdyskwalifikowane za nieregulaminowy strój. mam wypieki. Pierwszy taki turniej i od razu całkowita kompromitacja formuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: Po kilkunastu latach znowu poczułem ducha olimpijskiego i to dzięki fantastycznemu konkursowi mieszanemu skoków narciarskich. Ten konkurs przypomniał mi wspaniała maksymę Olimpijska ze to sport amatorski. Takowe mamy zawody gdzie 3 czołowe panie zostały zdyskwalifikowane za nieregulaminowy strój. mam wypieki. Pierwszy taki turniej i od razu całkowita kompromitacja formuły. Co nie przeszkodziło 2 drużynom z dyskwalifikacjami awansować dalej. Przez co Austria z Japonia i tak nas wyprzedza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Teraz, fluber napisał: Co nie przeszkodziło 2 drużynom z dyskwalifikacjami awansować dalej. Przez co Austria z Japonia i tak nas wyprzedza:) Trzeba było Małysza z babę przebrać. Z kolczykiem i tak by nikt nie poznał. Obecnie sprawdza się kaszel a nie nabiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 4 godziny temu, Roger napisał: https://sportowefakty.wp.pl/igrzyska-olimpijskie/983904/farsa-przed-meczem-kanadyjek-z-rosjankami-panie-na-lodzie-z-maseczkami Kościół Covidowy ma coraz bardziej przerażające oblicze - już niedługo będą palić niewiernych na stosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Godzinę temu, Sebastian napisał: Kościół Covidowy ma coraz bardziej przerażające oblicze - już niedługo będą palić niewiernych na stosie. Ale patrz, że wyczynowy sport można w maseczce uprawiać a są tacy co duszą się w maseczce na zakupach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 1 minutę temu, jack napisał: Ale patrz, że wyczynowy sport można w maseczce uprawiać a są tacy co duszą się w maseczce na zakupach To się nazywa różnica w wydolności. W lesie widuję piłkarzy, którzy biegają w maskach od kilku lat bo w ten sposób symulują trening górski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 19 minut temu, Sebastian napisał: To się nazywa różnica w wydolności. W lesie widuję piłkarzy, którzy biegają w maskach od kilku lat bo w ten sposób symulują trening górski. Nie ma dowodów, że to coś daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Teraz, matek napisał: Nie ma dowodów, że to coś daje. Ale co ? Maseczki ? Nie wiem nie sprawdzałem, ja bym nie mógł biegać w maseczce ale ja mam astmę. A to czy coś dają czy nie ? Pewnie tyle samo co przy ochronie przed Covidem czyli nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 28 minut temu, jack napisał: Ale patrz, że wyczynowy sport można w maseczce uprawiać a są tacy co duszą się w maseczce na zakupach Typ biega potrójny maraton w Iron Manie, Ty byś pewnie padł po 50km lol. Żal. Taki to argument z dupy ¯\_(ツ)_/¯ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 4 godziny temu, Sebastian napisał: Ale co ? Maseczki ? Nie wiem nie sprawdzałem, ja bym nie mógł biegać w maseczce ale ja mam astmę. A to czy coś dają czy nie ? Pewnie tyle samo co przy ochronie przed Covidem czyli nic. Chodzi mi o te "wysokościowe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Godzinę temu, matek napisał: Chodzi mi o te "wysokościowe". Domyślam się I jak mówię nie znam badań w tym kierunku bo się nie interesowałem - osobiście uważam, że numer z górami jest bardziej skomplikowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi