elwariato Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 3 godziny temu, MarcusCamby napisał: Przy pięknym Richardzie to jest wciąż mały miki Tam o gustach sie nie dyskutuje i tyle ci powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 simka za 10 min Dzień 58 (na pierwszym miejscu goscie) Nets 96 - Suns 98 play-by-play Magic 113 - Cavaliers 136 play-by-play Timberwolves 129 - Raptors 139 play-by-play 76ers 106 - Bucks 111 play-by-play Mavericks 93 - Knicks 84 play-by-play Heat 88 - Bulls 104 play-by-play Lakers 99 - Clippers 127 play-by-play Hawks 128 - Spurs 129 play-by-play Jazz 108 - Sonics 114 play-by-play Wizards 92 - Grizzlies 99 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Jest szansa na poranną simkę jutro i od razu składy na ASG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Plik z pozycjami na all star game: PlayersPositions.csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) 2 godziny temu, eMeS napisał: Plik z pozycjami na all star game: PlayersPositions.csv 20 kB · 4 pobrania czyli jak Harden dziś zagra na SG to ma taką samą ilość spotkań na SG i SF (będzie liczony jako SF, szkoda) Edytowane 7 Lutego 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 24 minuty temu, julekstep napisał: czyli jak Harden dziś zagra na SG to ma taką samą ilość spotkań na SG i SF (będzie liczony jako SF, szkoda) To ma farta, bo na SG nie ma miejsca. Ciekawe kto wyleci - Iverek, Westbrook czy Kobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 25 minut temu, eMeS napisał: To ma farta, bo na SG nie ma miejsca. Ciekawe kto wyleci - Iverek, Westbrook czy Kobe Iverek raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Iverson bez szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 To zróbcie już poranną i będzie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 6 godzin temu, eMeS napisał: Plik z pozycjami na all star game: PlayersPositions.csv 20 kB · 8 pobrań Coś mi się źle wyświetla czy inni też mają chochliki typu Earl Watson i Tyson Chandler nie zagrał żadnego meczu w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Coś mi się źle wyświetla czy inni też mają chochliki typu Earl Watson i Tyson Chandler nie zagrał żadnego meczu w tym sezonie? Tak jest, bo @julekstep nazywa niektórych graczy np. nie "Tyson Chandler" tylko "Tyson Chandler " (ze spacją na końcu). Ale sprawdziłem i nie ma nikogo takiego co by się źle nazywał, a zmienił pozycje, więc jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 dziś wielka premiera w S5 Miami Heat mówię sprawdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 41 minut temu, eMeS napisał: Tak jest, bo @julekstep nazywa niektórych graczy np. nie "Tyson Chandler" tylko "Tyson Chandler " (ze spacją na końcu). Ale sprawdziłem i nie ma nikogo takiego co by się źle nazywał, a zmienił pozycje, więc jest ok. a może tak jest bo w rl NBA się machnęli i dali mu 'Tyson Chandler' mimo że w papierach miał jak byk 'Tyson Chandler '? dzięki za wyłapanie tak btw! simka za 5 min! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 14 minut temu, julekstep napisał: a może tak jest bo w rl NBA się machnęli i dali mu 'Tyson Chandler' mimo że w papierach miał jak byk 'Tyson Chandler '? dzięki za wyłapanie tak btw! simka za 5 min! pewnie tak, pewnie spacja jest niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Dzień 59 (na pierwszym miejscu goscie) Cavaliers 100 - Jazz 101 play-by-play Clippers 114 - Bulls 111 play-by-play Timberwolves 110 - Pacers 109 play-by-play Lakers 112 - Warriors 107 play-by-play Trailblazers 108 - Spurs 118 play-by-play Kings 94 - Wizards 112 play-by-play Celtics 124 - 76ers 97 play-by-play Raptors 92 - Bucks 116 play-by-play Mavericks 102 - Hornets 110 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Sergio Rodriguez (Wolves) - 4 Steve Francis (Spurs) - 6 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Avery Bradley > KD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Btw budżet Jazzmanów : Team Salary: $80 243 306 Jestem pewny, że przez te 240k rzucili o 1 pkt więcej ode mnie dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 1 minutę temu, eMeS napisał: Btw budżet Jazzmanów : Team Salary: $80 243 306 Jestem pewny, że przez te 240k rzucili o 1 pkt więcej ode mnie dzisiaj Ładny skandal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 7 minut temu, eMeS napisał: Btw budżet Jazzmanów : Team Salary: $80 243 306 Jestem pewny, że przez te 240k rzucili o 1 pkt więcej ode mnie dzisiaj Ja to nawet śniadań nie jadam bo bym budżet przekroczył. Simka osiągnęła poziom skoków mieszanych z IO. Skandal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) o.o @Krzemo Ty dobry z karania i w ogóle -> wymyśl coś jak zmusić Jazz do naprawy salary A NA POPRAWĘ HUMORKU POWIEM ŻE JEST KILKA NIESPODZIANEK W ASG! (w tym jedna na prawdę DUUUŻA) Edytowane 7 Lutego 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi