SlaKB Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 8 minut temu, Roger napisał: Jak w trójkę jesteście w PO, to albo simujcie na zmianę systemem 1-1-1, albo ogarnijcie kogoś kto wypadł z PO, w tym temacie. Wszystko jest na żywo na discordzie także nie ma czym się martwić raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 simka za 5 min! Dzień 114 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 114 - Warriors 82 play-by-play Pistons 121 - Hornets 113 play-by-play Heat 85 - Hawks 100 play-by-play Raptors 118 - Spurs 112 play-by-play Nets 91 - Pacers 107 play-by-play 76ers 77 - Mavericks 101 play-by-play Clippers 79 - Knicks 100 play-by-play Jazz 119 - Nuggets 106 play-by-play Cavaliers 98 - Trailblazers 114 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Pewne zwycięstwo z finalistami simki plus sap znowu rozwalił rywala, na pocieszenie bosh jak love mvp zgarną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 @julekstep dawaj simkę Parę dni nie grałem, a teraz mam mecze już do końca sezonu codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 4 godziny temu, Alonzo napisał: @julekstep dawaj simkę Parę dni nie grałem, a teraz mam mecze już do końca sezonu codziennie. DOBRA NAMÓWIŁEŚ MNIE simka za 5 min! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, julekstep napisał: DOBRA NAMÓWIŁEŚ MNIE simka za 5 min! Po 4h - następnym razem będę pisał o 6 rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Dzień 115 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 98 - Jazz 87 play-by-play Kings 119 - Trailblazers 118 play-by-play Celtics 119 - Heat 67 play-by-play Nets 108 - Sonics 116 play-by-play Nuggets 77 - Magic 118 play-by-play Mavericks 95 - Suns 110 play-by-play Pistons 127 - Bucks 111 play-by-play Lakers 91 - Spurs 96 play-by-play Bulls 63 - Cavaliers 91 play-by-play Knicks 78 - 76ers 76 play-by-play Warriors 112 - Rockets 130 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jason Terry (Grizzlies) - 5 Ty Lawson (Celtics) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 JRich z triple double! .. i Dumni SuperSonics wygrywają swoją Dywizję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Kings jaki run do PO xD grają z Grizz i Jazz a PTB ma mecze z Pistons, Rox i Bulls. Było by śmiesznie gdyby przegrali wszystkie trzy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Bulls nieładnie też ;( Ale spokojnie, już raz dobrnąłem ledwo do 8 miejsca przed PO i pyknąłem pierwszych Heat więc wszystko jeszcze otwarte xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 6 minut temu, kuba2419 napisał: Kings jaki run do PO xD grają z Grizz i Jazz a PTB ma mecze z Pistons, Rox i Bulls. Było by śmiesznie gdyby przegrali wszystkie trzy xD Bardzo ważny jest dwumecz GS vs Suns. Słońca wyglądają mocno ostatnio i imo nie powiedzialy jeszcze ostatniego słowa. 6 minut temu, cvbe napisał: Bulls nieładnie też ;( Ale spokojnie, już raz dobrnąłem ledwo do 8 miejsca przed PO i pyknąłem pierwszych Heat więc wszystko jeszcze otwarte xd Jak masz tie-brakera z Cavs to jeszcze nic straconego - masz łatwiejszy terminarz. Od Heat kup sobie W za 2nd, czy ile tam trzeba zapłacić a dalej z górki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Ja nikomu nie będę pomagał. Wszyscy równo. Nawet jak przegrywam to cisne Do krwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 12 minut temu, cvbe napisał: Bulls nieładnie też ;( Ale spokojnie, już raz dobrnąłem ledwo do 8 miejsca przed PO i pyknąłem pierwszych Heat więc wszystko jeszcze otwarte xd Powodzenia. Ja bez lidera i bez 3 z 5 najlepszych graczy, przy dużej stracie i z ciężkim terminarzem nie miałem niestety szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Wyjątkowo spokojny RS, 3 seed klepniety, przeciwnik też już znany Pacers to dosyć dziwny zespół, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 21 minut temu, Pablo81 napisał: Bardzo ważny jest dwumecz GS vs Suns. Słońca wyglądają mocno ostatnio i imo nie powiedzialy jeszcze ostatniego słowa. Jak masz tie-brakera z Cavs to jeszcze nic straconego - masz łatwiejszy terminarz. Od Heat kup sobie W za 2nd, czy ile tam trzeba zapłacić a dalej z górki Lol faktycznie o 7i8 miejsca walczy GSW,PTB,Kings i Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 simka za 5 min Dzień 116 (na pierwszym miejscu goscie) Hawks 96 - Nets 69 play-by-play Sonics 95 - Hornets 102 play-by-play Clippers 108 - Raptors 117 play-by-play Pacers 83 - Bulls 86 play-by-play Celtics 118 - Pistons 122 play-by-play Cavaliers 84 - 76ers 59 play-by-play Jazz 125 - Spurs 104 play-by-play Grizzlies 121 - Kings 143 play-by-play Rockets 125 - Knicks 104 play-by-play Warriors 103 - Suns 117 play-by-play Bucks 91 - Mavericks 85 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Terrence Jones (Clippers) - 5 Rudy Fernandez (Warriors) - 6 Michael Redd (Suns) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Durant pięknie wyjaśnił Lebrona i dalej jesteśmy w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Grizz odpadają z dalszej walki o PO xD Ciekawie się zapowiada jeżeli Kings wygra dziś z Jazz i Suns wygra trzy ostatnie mecze to oba teamy mają bilans 41-41i w tiebreaker 2-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 33 minuty temu, kuba2419 napisał: Grizz odpadają z dalszej walki o PO xD Drugi sezon położony z rzędu. Houston Memhpis mamy problem. Hejt spadnie na LeBrona, ale tam problemem jest jednak bardziej "rich man Haywood" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Drugi sezon położony z rzędu. Houston Memhpis mamy problem. Hejt spadnie na LeBrona, ale tam problemem jest jednak bardziej "rich man Haywood" Tam bardziej z decyzyjnoscią problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi